|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 748, 749, 750 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Kirteen napisał: | Spadam się uczyć... |
To będę robić w nocy. Przynajmniej tak zakładam... Najbardziej denerwujące jest jednak to, że najpiękniejsza pogoda jest ZAWSZE W TRAKCIE SESJI!
|
|
Wysłany:
Sob 16:20, 29 Maj 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Dzieńdoberek. ;)
Co słychać ?
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Sob 16:26, 29 Maj 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Robię sobie przerwę w nauce, czyt. obserwowaniu literek :-D
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Sob 16:27, 29 Maj 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Dzieńdoberek. Wink
Co słychać ? |
Ćwierkanie ptaków. Na przemian z kosiarką sąsiada :mrgreen:
Juniuś, z czego dziobiesz?
|
|
Wysłany:
Sob 16:28, 29 Maj 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A przepraszam, robię coś jeszcze - co chwilę włażę na naszą klasę i sprawdzam, czy nie ma wyników z zaliczenia, grrr.
Dodano 1 minut temu:
rocket queen TEORETYCZNE PODSTAWY WYCHOWANIA albo kształcenia? Nie, to jednak wychowanie :-D zawsze mi się mylą te dwa przedmioty. A Ty?
Dodano 3 minut temu:
Podczas obserwowania literek smsuję z koleżanką i obie jęczymy, jak to nam się nie chce uczyć. W tle leci muzyka, a moje myśli skupiają się wokół kobiety idealnej :twisted: i jak tu się skupić? Robię wszystko to, czego nie powinnam. I chciała bym wyjść na spacer, o.
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
Wysłany:
Sob 16:33, 29 Maj 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | rocket queen TEORETYCZNE PODSTAWY WYCHOWANIA albo kształcenia? Nie, to jednak wychowanie Very Happy zawsze mi się mylą te dwa przedmioty. A Ty? |
Jeszcze z niczego. Dopiero przymierzam się do psychologii klinicznej człowieka dorosłego...
Jak sobie pomyślę, że o tej porze, gdzieś na Hawajach, ludzie bawią się przy ognisku, popijając drinki z palemką... trafia mnie szlag :]
A co u kobiety idealnej?
|
|
Wysłany:
Sob 16:35, 29 Maj 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket, a co Ty studiujesz, bo nie pamiętam ? ;)
|
|
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Sob 16:37, 29 Maj 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen też chyba będę miała taki przedmiot, a co studiujesz?
Cytat: | Jak sobie pomyślę, że o tej porze, gdzieś na Hawajach, ludzie bawią się przy ognisku, popijając drinki z palemką trafia mnie szlag |
Nawet nie chcę o tym myśleć...
Cytat: | A co u kobiety idealnej? |
Nie wiem, nie widziałam jej dwa tygodnie i na razie wolę nie widzieć - rozprasza mnie :-D wczoraj byłam niedaleko jej sklepu, ale siłowałam się sama ze sobą, żeby tylko tam nie pójść i udało się. Wolę na razie nie zawracać sobie nią głowy, jak jej nie widzę to jest znacznie lepiej, chociaż dziś zamiast myśli "jaka ona wspaniała" gryzie mnie myśl "mogłam jednak wczoraj iść" :-D
|
|
Wysłany:
Sob 16:38, 29 Maj 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa napisał: | rocket, a co Ty studiujesz, bo nie pamiętam ? ;) |
Psychologię. Niezmiennie od 4 lat ;-)
|
|
Wysłany:
Sob 16:39, 29 Maj 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Muszę jeszcze dzisiaj dziobnąć psychiatrię i psychopatologię, to będzie znacznie gorsze :-?
Dodano 5 minut temu:
No nic, idę wypić kawę i wracam do nauki, miłego dnia i do napisania ;)
rocket owocnej nocnej nauki ;)
|
|
Wysłany:
Sob 16:46, 29 Maj 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Junius, ucz się, ucz. Do napisania. ;)
|
|
Wysłany:
Sob 16:49, 29 Maj 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzieńdoberek xD Chciałam się właśnie pochwalić,że w dniu dzisiejszym zakończyłam sesje xD
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Sob 16:51, 29 Maj 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Marguerite ! :przytul: Jak ja Cię dawno nie widziałam !
Marguerite napisał: | Chciałam się właśnie pochwalić,że w dniu dzisiejszym zakończyłam sesje xD |
ahh, jestem dumna ! :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Sob 16:52, 29 Maj 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś: dzięki i powodzenia!
Marg, gratki:)
|
|
Wysłany:
Sob 16:55, 29 Maj 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa napisał: | Marguerite ! :przytul: Jak ja Cię dawno nie widziałam !
Marguerite napisał: | Chciałam się właśnie pochwalić,że w dniu dzisiejszym zakończyłam sesje xD |
ahh, jestem dumna ! :mrgreen: |
Dawno ?? Chyba jakoś niedawno tu byłam xD
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Sob 16:56, 29 Maj 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 748, 749, 750 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny |
Strona 749 z 899 |
|