|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 75, 76, 77 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Dzień dobry wieczór ! ;)
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Pon 18:40, 03 Maj 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
a mnie się coś zjee...chało z fejsbukiem :evil: :evil: zmienił się układ profilu, nie widać grup :evil: :evil: i nie mam zielonego pojęcia jak to naprawić :cry: :cry:
|
|
_________________ Ubrana u Mireli : )
Wysłany:
Pon 18:41, 03 Maj 2010 |
|
Chasper
Onkolog

Pochwał: 6
Miasto: Wrocław
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej mróweczki :*
Powiedziałam rodzicom o tych 9 jedynkach. Standardowy godzinny wykład. Głównie gryzłam długopis,ale pamiętam,że tym razem coś o fabryce firanek,Jane Goodall i dżinie w butelce. Bardziej mnie martwi ograniczenie dostępu do kompa na jedną godzinę dziennie przez ten tydzień i hasło na kompa do odwołania. :evil:
Shee Bóstwo jedyne proszę Cię o dość umiejętności abym prędko złamała to hasło. Obiecuję,że będę grzeczna i nie będę wchodziła na kompa przed odrobieniem lekcji. Po prostu muszę mieć możliwość oglądania mojego serialu lesbijskiego.
|
|
Pon 18:47, 03 Maj 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mi pokazuję że coś przez kilka godzin będzie naprawiał aplikację a gdy chcę się rejestrować to nie przyjmuję hasła . Też tak było rano ale po godzinie się naprawiło . Może się naprawi już zaraz.. mam taką nadzieję .
CIESZĘ SIĘ ŻE NIE JESTEM SAMA Z TYM BÓLEM , Z BRAKU POSIADANIA FACEBOOKA .
Cytat: | o tak Mr. Green a ja uświadomiłam sobie, że kocham głos Emmy Thopmpson Mr. Green ahh... |
lektor psuł wszystko więc niestety nie mogę i ja dać jakichkolwiek zachwytów na temat głosów aktorów
|
|
Wysłany:
Pon 18:49, 03 Maj 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shee OMG :shock: czyli będę musiała konto usunąć aby wrócić do starego wyglądu :cry: ?!
|
|
_________________ Ubrana u Mireli : )
Wysłany:
Pon 18:50, 03 Maj 2010 |
|
Chasper
Onkolog

Pochwał: 6
Miasto: Wrocław
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Charlotte_May
Dermatolog

Pochwał: 8
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Chasper, teoretycznie, nie masz żadnej pewności, bo może nowi użyszkodnicy automatycznie dostają nowy wygląd :roll:
Ej, kurcze, czy tylko mnie działa FB? Czuję się uprzywilejowana.
Nutko, hardkorze, ja przez całą swoją edukację szkolną nie dostałam dziewięciu jedynek... co ja mówię, w całym swoim życiu dostałam... khm... dwie jedynki. Jedną z fizyki w pierwszej liceum i drugą z historii w trzeciej liceum. :mrgreen:
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Pon 18:54, 03 Maj 2010 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Hambarr
Psychiatra

Pochwał: 30
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shee To wszystko przez nieodrobione prace domowe... To jak udzielisz mi tej siły,mądrości i okazji do złamania hasła? :D
Dodano 38 sekund temu:
Hambarr Hej! :****
|
|
Pon 18:57, 03 Maj 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hambarruś ! ;* :twisted:
Co tam zÓego dzisiaj naczyniłaś ? :mrgreen: :twisted:
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Pon 18:58, 03 Maj 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa napisał: | Co tam zÓego dzisiaj naczyniłaś ? |
jaaa?? nic, zupełnie nic :mrgreen:
a własciwie tak! baner Zóy naczyniłam :P :twisted:
Nutty hej :*
|
|
Sinaj - my sweet soulmate :*:*
Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html
Wysłany:
Pon 19:01, 03 Maj 2010 |
|
Hambarr
Psychiatra

Pochwał: 30
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq Do piątej :D Wiem,wiem... Już mi tata to skomentował
Shee Oj no proszę! Muszę oglądać "The L Word"! To tak jakby... pomaga mi odkryć kim jestem. I tak jakby mnie przytrzymuje żebym nie uciekała.
|
|
Pon 19:02, 03 Maj 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 75, 76, 77 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny |
Strona 76 z 899 |
|