|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 109, 110, 111 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
rocket queen witaj . miło Cię widzieć na forum:)
|
|
Wysłany:
Wto 17:22, 04 Maj 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Ja już uciekam. :papapa:
|
|
Wto 17:34, 04 Maj 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej moi drodzy :) Witajcie wieczornie :)
Mało Was tu było, jak wpadłam po południu - a wieczorami trudno mi wykrzesać czas dla forum. Ale zerkam.
Przede mną ogromny przedruk manuskryptu, który muszę zacząć zgłębiać do pracy magisterskiej...
|
|
_________________ Zapytaj mnie (anonimowo) o cokolwiek:
www.formspring.me/Miztlikatia
Wysłany:
Wto 17:49, 04 Maj 2010 |
|
Katia
Patomorfolog

Pochwał: 12
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Katia witaj :* Ciebie też dawno nie widziałam . Co tak często nie możesz nas odwiedzać ?
|
|
Wysłany:
Wto 17:50, 04 Maj 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ann - jestem w tej chwili na czwartym roku studiów i zabieram się do pracy magisterskiej, a temat wybrałam sobie tak ambitny, że naprawdę się tego boję. Do tego w bardzo niedługim czasie chciałabym się przeprowadzić - mieszkanie jest w stanie surowym i wiele czasu pochłania mi jeżdżenie po marketach budowlanych. Za cztery miesiące (i to równiutko co do dnia - bo 4 września) wychodzę za mąż i staram się teraz zorganizować własny ślub - a to nauki przedmałżeńskie, a to poradnia rodzinna, a to ustalić coś z restauracją itd.
Jak już mam chwilę czasu w domu przed kompem, to zazwyczaj siedzi ze mną W. (mój narzeczony), oglądamy razem House'a albo How I met your mother i nie bardzo mogę mu powiedzieć, że ja teraz spędzę cały wieczór na forum internetowym... Za bardzo "wyrywamy" takie chwile dla nas dwojga, choćby na obejrzenie filmu.
A trochę szkoda, bo uwielbiam tę forumową atmosferę i Was wszystkich i to, że jestem tu pamiętana nawet pomimo częstego znikania na długo.
|
|
Wysłany:
Wto 17:56, 04 Maj 2010 |
|
Katia
Patomorfolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hello :P Co się dzieje? Kto z obecnych zdawał dziś egzamin dojrzałości? :D
|
|
Wysłany:
Wto 18:06, 04 Maj 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Zmian tak dużo, że przestaję ogarniać.
Za gratulacje dziękuję :)
A temat nie ma chyba jeszcze ostatecznego brzmienia, ale będzie chodziło o analizę obrazków ilustrujących święta azteckie (i opisów tych świąt) w pewnym XVI-wiecznym manuskrypcie azteckim (a w zasadzie aztecko-hiszpańskim, bo powstałym w czasach konkwisty. Z tego co wiem, nikt jeszcze ich nie analizował w ten sposób.
No i muszę o tym poczytać mnóstwo i odświeżyć sobie język nahuatl, którego uczyłam się wcześniej "hobbystycznie" (miałam w sumie 2 lata kursu, podczas drugiego roku to był rodzaj translatorium).
|
|
Wysłany:
Wto 18:07, 04 Maj 2010 |
|
Katia
Patomorfolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Zmobilizowałam się i czytam POŻ. Wiecie, że złe odzywianie wpływa na gospodarkę państwa? Żle się odżywiacie - macie złe samopoczucie - wydajnośc pracy się zmniejsza - mniej zarabiacie - mniej wydajecie :P
Ciekawe kto pisał ten skrypt:P
|
|
Sinaj - my sweet soulmate :*:*
Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html
Wysłany:
Wto 18:08, 04 Maj 2010 |
|
Hambarr
Psychiatra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Katia gratulację zaręczyn ! Faktycznie dużo masz tego ale przynajmniej się nie nudzisz :) Mam nadzieję że w wakacje znajdziesz więcej czasu na odwiedziny forum . Tyle nowych użytkowników , osobowości :)
|
|
Wysłany:
Wto 18:11, 04 Maj 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hambarr, jak się skróci ten ciąg zdarzeń, wychodzi konkluzja:
źle się odżywiacie - mniej wydajecie :)
A więc niniejszym dla ochrony własnego bardzo wątłego budżetu przerzucam się na niezdrową dietę ;)
|
|
Wysłany:
Wto 18:11, 04 Maj 2010 |
|
Katia
Patomorfolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Katia napisał: | Zmian tak dużo, że przestaję ogarniać.
Za gratulacje dziękuję :)
A temat nie ma chyba jeszcze ostatecznego brzmienia, ale będzie chodziło o analizę obrazków ilustrujących święta azteckie (i opisów tych świąt) w pewnym XVI-wiecznym manuskrypcie azteckim (a w zasadzie aztecko-hiszpańskim, bo powstałym w czasach konkwisty. Z tego co wiem, nikt jeszcze ich nie analizował w ten sposób.
No i muszę o tym poczytać mnóstwo i odświeżyć sobie język nahuatl, którego uczyłam się wcześniej "hobbystycznie" (miałam w sumie 2 lata kursu, podczas drugiego roku to był rodzaj translatorium). |
wow... przy Twoim temacie, mój to przysłowiowe małe piwo;)
i... gratuluję zaręczyn:)
cześć raz jeszcze!
|
|
Wysłany:
Wto 18:12, 04 Maj 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann napisał: | Katia gratulację zaręczyn ! Faktycznie dużo masz tego ale przynajmniej się nie nudzisz :) Mam nadzieję że w wakacje znajdziesz więcej czasu na odwiedziny forum . Tyle nowych użytkowników , osobowości :) |
Wiesz, chciałabym się postarać zaglądać regularnie, ale nie poświęcać forum wielu godzin dziennie (choć wciąga mocno) ;)
Cieszę się, że może poznam "nowych", ale miło mi widzieć "starych" bywalców ;)
|
|
Wysłany:
Wto 18:13, 04 Maj 2010 |
|
Katia
Patomorfolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 109, 110, 111 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny |
Strona 110 z 899 |
|