|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 189, 190, 191 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
alhambra napisał: | Galerianki tolerować muszę, bo ich nie znam |
No i co z tego, że ich nie znasz ?
To, że ich nie znasz czyni sprzedawanie się za pieniądze czymś, co powinno się chwalić.
A gdybys je znała, to co ? Wtedy mogłabyś nie tolerować ?
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Pią 20:58, 07 Maj 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa, ale ja ich nie chwalę. Nie reaguję, zgodnie z Twoją teorią w takim razie je toleruję.
|
|
Wysłany:
Pią 20:59, 07 Maj 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nemezis aaaaaa :D ale Owen jest fajny :D chociaż wolałabym go z Teddy niż z Cristiną... :lanie: wiem jestem okropna :oops:
|
|
Wysłany:
Pią 21:00, 07 Maj 2010 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | To, że czegoś nie spotykam na co dzień nie znaczy, że mnie nie dotyczy. Ale to już chyba zależy od osobistej filozofii. |
Zapewne, bo fakt chociażby obserwowania np. homoseksualizmu, nie sprawia, że to każdego dotyczy.
|
|
Wysłany:
Pią 21:00, 07 Maj 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gorm napisał: | Zresztą, to była raczej pedofilia niż homoseksualizm, bo chłopak przestawał się podobać, gdy pojawiały mu się włosy na łydkach i zarost. |
no to jeszcze fajniej.
Gorm napisał: | No i nie był akceptowany powszechnie, bo zabraniano zbliżać się mężczyznom do "internatów" chłopięcych w nocy, groziło to nawet karą śmierci, a i np Sokrates krytykował to jako upadek moralny. Uproszczenie wrogiem informacji |
a czy Sokrates nie krytykował także masy innych rozpowszechnionych w Grecji poglądów i praktyk? (chyba go nie skazali na śmierć za wypowiadanie poglądów społeczeństwa)
ja historykiem nigdy nie byłam, mówię o sowich uproszczonych informacjach na poziomie gimnazjalisty ;)
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Pią 21:01, 07 Maj 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
paula_ napisał: | ekhm... ekhm... Dooobryyyy wieczór wszystkim zgromadzonym na moim ulubionym forum (jedynym) |
Hey Kochanie :* Miło Cię widzieć, bardzo tęskniłem :serducho:
|
|
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | Nie reaguję, zgodnie z Twoją teorią w takim razie je toleruję. |
więc zgodnie z moją teorią to właśnie jest złe.
Jeżeli jest to karalne, to nie powinno być tolerowane.
A to, że ich nie znasz, nie zmienia faktu. Myślisz, że znając ją można się wczuć w jej sytuację ... bo jest biedna, bo coś tam, coś tam. Wtedy to jest w porządku ?
|
|
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
mam takie pytanie do Gorma :) znasz się może na samochodach ??
|
|
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel
Lesio- mój Kochany Małż :)
Wysłany:
Pią 21:02, 07 Maj 2010 |
|
paula_
Kardiolog

Miasto: Zielona Góra
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Nemezis
The Woman

Pochwał: 19
Miasto: 221B Baker Street
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | Galerianki tolerować muszę, bo ich nie znam i nie mam na to wpływu. |
A jak nie znasz żadnego zabójcy i nie masz na niego wpływu to znaczy, że masz go tolerować? to, że się czegoś nie zna albo nie ma wpływu nie oznacza, że trzeba się z tym godzić.
alhambra napisał: | No dobrze, co robicie, kiedy widzicie galeriankę? |
Dobre pytanie. Ja gdybym widział galeriankę nie zrobiłbym nic. Już mówię dlaczego - bo żeby z czymś się nie zgadzać, nie trzeba mieć tego przed oczami. O wiele lepszym środkiem walki z tym zjawiskiem jest jego nagłośnienie i wprowadzanie zmian tam, gdzie są jego przyczyny, a nie skutki. Dużo skuteczniejsze byłoby posłużenie się policją i ograniczaniem praw rodzicielskich, niż zabieranie dziewczynce spodni, które jej ktoś kupił.
|
|
Pią 21:03, 07 Maj 2010 |
|
Gorm
Dziekan Medycyny

Pochwał: 7
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lesio ja też ale nie miałam czasu- przyznaję się bez bicia :( ale teraz będę bywać częściej :)
|
|
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
Wysłany:
Pią 21:03, 07 Maj 2010 |
|
paula_
Kardiolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Absolutnie się zgadzam z Gormem
|
|
Wysłany:
Pią 21:04, 07 Maj 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa napisał: | A to, że ich nie znasz, nie zmienia faktu. Myślisz, że znając ją można się wczuć w jej sytuację ... bo jest biedna, bo coś tam, coś tam. Wtedy to jest w porządku ? |
Kompletnie nie o tym mówię. Mówię, że ciężko jest reagować na coś, czego się nie spotyka.
|
|
Wysłany:
Pią 21:04, 07 Maj 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nemezis witaj :):):) może to źle, ale mam takie przeczucie, że poszło bardzo dobrze :) dawno nie pisałam tak prostej matury z Wosu, w sensie w porównaniu z próbnymi :)
|
|
Wysłany:
Pią 21:05, 07 Maj 2010 |
|
paula_
Kardiolog

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 189, 190, 191 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny |
Strona 190 z 899 |
|