Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 189, 190, 191 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

alhambra napisał:
Galerianki tolerować muszę, bo ich nie znam

No i co z tego, że ich nie znasz ?
To, że ich nie znasz czyni sprzedawanie się za pieniądze czymś, co powinno się chwalić.
A gdybys je znała, to co ? Wtedy mogłabyś nie tolerować ?

Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'

PostWysłany: Pią 20:58, 07 Maj 2010
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Powrót do góry

alhambra napisał:
No dobrze, co robicie, kiedy widzicie galeriankę?

Galerianki nigdy nie widziałam... ewentualnie widziałam, ale nie wiedziałam, że jest galerianką :D To, że czegoś nie spotykam na co dzień nie znaczy, że mnie nie dotyczy. Ale to już chyba zależy od osobistej filozofii.

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Pią 20:58, 07 Maj 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

maagdaa, ale ja ich nie chwalę. Nie reaguję, zgodnie z Twoją teorią w takim razie je toleruję.

PostWysłany: Pią 20:59, 07 Maj 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Nemezis aaaaaa :D ale Owen jest fajny :D chociaż wolałabym go z Teddy niż z Cristiną... :lanie: wiem jestem okropna :oops:

PostWysłany: Pią 21:00, 07 Maj 2010
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11

Powrót do góry

Shitzune napisał:
To, że czegoś nie spotykam na co dzień nie znaczy, że mnie nie dotyczy. Ale to już chyba zależy od osobistej filozofii.

Zapewne, bo fakt chociażby obserwowania np. homoseksualizmu, nie sprawia, że to każdego dotyczy.

PostWysłany: Pią 21:00, 07 Maj 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Gorm napisał:
Zresztą, to była raczej pedofilia niż homoseksualizm, bo chłopak przestawał się podobać, gdy pojawiały mu się włosy na łydkach i zarost.

no to jeszcze fajniej.

Gorm napisał:
No i nie był akceptowany powszechnie, bo zabraniano zbliżać się mężczyznom do "internatów" chłopięcych w nocy, groziło to nawet karą śmierci, a i np Sokrates krytykował to jako upadek moralny. Uproszczenie wrogiem informacji

a czy Sokrates nie krytykował także masy innych rozpowszechnionych w Grecji poglądów i praktyk? (chyba go nie skazali na śmierć za wypowiadanie poglądów społeczeństwa)
ja historykiem nigdy nie byłam, mówię o sowich uproszczonych informacjach na poziomie gimnazjalisty ;)

PostWysłany: Pią 21:01, 07 Maj 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Pochwał: 5

Powrót do góry

paula_ napisał:
ekhm... ekhm... Dooobryyyy wieczór wszystkim zgromadzonym na moim ulubionym forum (jedynym)

Hey Kochanie :* Miło Cię widzieć, bardzo tęskniłem :serducho:

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry

alhambra napisał:
Nie reaguję, zgodnie z Twoją teorią w takim razie je toleruję.

więc zgodnie z moją teorią to właśnie jest złe.
Jeżeli jest to karalne, to nie powinno być tolerowane.
A to, że ich nie znasz, nie zmienia faktu. Myślisz, że znając ją można się wczuć w jej sytuację ... bo jest biedna, bo coś tam, coś tam. Wtedy to jest w porządku ?

Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'

Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

mam takie pytanie do Gorma :) znasz się może na samochodach ??

avek&banner od niezastąpionej Ewel
Lesio- mój Kochany Małż :)

PostWysłany: Pią 21:02, 07 Maj 2010
paula_
Kardiolog
Kardiolog

Miasto: Zielona Góra
Powrót do góry

paula_ mów jak ci poszedł wos!

Shee is perfect human being.

Matura? #NOT MY DIVISION

PostWysłany: Pią 21:02, 07 Maj 2010
Nemezis
The Woman
The Woman

Pochwał: 19

Miasto: 221B Baker Street
Powrót do góry

alhambra napisał:
Galerianki tolerować muszę, bo ich nie znam i nie mam na to wpływu.

A jak nie znasz żadnego zabójcy i nie masz na niego wpływu to znaczy, że masz go tolerować? to, że się czegoś nie zna albo nie ma wpływu nie oznacza, że trzeba się z tym godzić.

alhambra napisał:
No dobrze, co robicie, kiedy widzicie galeriankę?

Dobre pytanie. Ja gdybym widział galeriankę nie zrobiłbym nic. Już mówię dlaczego - bo żeby z czymś się nie zgadzać, nie trzeba mieć tego przed oczami. O wiele lepszym środkiem walki z tym zjawiskiem jest jego nagłośnienie i wprowadzanie zmian tam, gdzie są jego przyczyny, a nie skutki. Dużo skuteczniejsze byłoby posłużenie się policją i ograniczaniem praw rodzicielskich, niż zabieranie dziewczynce spodni, które jej ktoś kupił.

Już pościeliłem!

PostWysłany: Pią 21:03, 07 Maj 2010
Gorm
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 7

Powrót do góry

lesio ja też ale nie miałam czasu- przyznaję się bez bicia :( ale teraz będę bywać częściej :)

PostWysłany: Pią 21:03, 07 Maj 2010
paula_
Kardiolog
Kardiolog

Powrót do góry

Absolutnie się zgadzam z Gormem

PostWysłany: Pią 21:04, 07 Maj 2010
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

maagdaa napisał:
A to, że ich nie znasz, nie zmienia faktu. Myślisz, że znając ją można się wczuć w jej sytuację ... bo jest biedna, bo coś tam, coś tam. Wtedy to jest w porządku ?

Kompletnie nie o tym mówię. Mówię, że ciężko jest reagować na coś, czego się nie spotyka.

PostWysłany: Pią 21:04, 07 Maj 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Nemezis witaj :):):) może to źle, ale mam takie przeczucie, że poszło bardzo dobrze :) dawno nie pisałam tak prostej matury z Wosu, w sensie w porównaniu z próbnymi :)

PostWysłany: Pią 21:05, 07 Maj 2010
paula_
Kardiolog
Kardiolog

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 189, 190, 191 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899  Następny
Strona 190 z 899

Skocz do: