|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 192, 193, 194 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Jak już wspominacie tak to ja powiem, że bardzo mi brakuje Syśki. Naprawdę ceniłem ją z taką mądrość życiową.
|
|
Pią 21:29, 07 Maj 2010 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
paula_ napisał: | nie wiem jak Ty ale ja poprostu czasem się obco czuję. |
Czasem chyba każdy tak ma, że się wtrącę w rozmowę. Ja lubię zwłaszcza jak wchodzę i nikt mnie nie zauważa nawet :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Pią 21:29, 07 Maj 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gorm napisał: |
To są dialogi Platona, mają po kilkanaście czy tam kilkadziesiąt stron - zależnie od formatu zbioru.
|
wybacz, że żyłam przekonaniem, że jeżeli coś ma kartki i okładkę oraz można to przeczytać to jest książka.
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Pią 21:30, 07 Maj 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
a mi brakuje Ewel.... *pociąga nosem*
|
|
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel
Lesio- mój Kochany Małż :)
Wysłany:
Pią 21:32, 07 Maj 2010 |
|
paula_
Kardiolog

Miasto: Zielona Góra
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Yeees! Pierwszy odcinek "The L Word" który obejrzałam od początku do końca!
|
|
Pią 21:33, 07 Maj 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hej Nem :** A poszłam poszłam :P ale w sumie na marne. chociaż...
Miałam na 7.30 (pobudka o 5.45 :shock: ). Okazało się, że mamy okienko na pierwszej lekcji. Wpieniłam się xD mogłabym sobie spać :( potem miał być wf, ale nie mogło go być, bo na sali gimnastycznej pisali wos. Także cała klasa zaczęła rozkminiać "uciekamy, nie uciekamy". Ja to jestem ugodowa się dostosowuję :P Prawie cały "wf" się zastanawiali. Ale w końcu wyszliśmy ze szkoły. Jesteśmy już na przystanku, nagle telefon do jednej z nas "ej zmiana planów, wracamy". Ja taki szok :shock: no ale spoko. W sumie to nawet nie wiem dlaczego wrócili, bali się pani :shock: ? Myślałam, że jesteśmy bardziej zorganizowani, no ale się pomyliłam :/ zresztą potwierdza to nasza "organizacja" wycieczki ;/
Wróciliśmy na tą historię, był konkurs o Piastach. W mojej grupie miałam narysować karykature Piasta. Coś tam naskrobałam. Uznali, że wygląda jak Jezus ze śmigłem na głowie i wąsami Piłsudskiego :hahaha: :hahaha: A potem była geografia, i potem sobie poszliśmy do domu - miała być godzina wychowawcza. Okazało się, że pani nam zadała 13 zadań z matmy O.o aby nas ukarać :lol: ? Jeszcze nigdy nie miałam zadania domowego z godziny wychowawczej ^^
A ty byłaś w szkole :> ?
|
|
_________________ Ubrana u Mireli : )
Wysłany:
Pią 21:35, 07 Maj 2010 |
|
Chasper
Onkolog

Pochwał: 6
Miasto: Wrocław
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lesio tak . Mi też bardzo brakuję Syśki . A ma ktoś z nią jakiś kontakt ? Pisałam miesiąc do niej na gg i do dziś nie dostałam odpowiedzi . Martwię się :(
Cytat: | a mi brakuje Ewel.... *pociąga nosem* |
mnie też brakuję ale chyba mniej niż Tobie.. dużo rozmawiamy na facebooku ! :) Warto tam się zarejestrować , tak przy okazji :wink:
|
|
Wysłany:
Pią 21:35, 07 Maj 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nutty Nettie napisał: | Yeees! Pierwszy odcinek "The L Word" który obejrzałam od początku do końca! |
może wyjdę na ignorantkę czy coś, ale zapytam... co to jest The L Word ?
|
|
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel
Lesio- mój Kochany Małż :)
Wysłany:
Pią 21:36, 07 Maj 2010 |
|
paula_
Kardiolog

Miasto: Zielona Góra
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie napisał: | wybacz, że żyłam przekonaniem, że jeżeli coś ma kartki i okładkę oraz można to przeczytać to jest książka. |
nie ma sprawy, wybaczam :)
Ok, przyznaję, że się nie zrozumieliśmy. Napisałaś, że czytałaś obie książki. Nazywanie opowiadania, czy noweli książką, mimo że faktycznie jest wydana w formie papierowej, to jednak moim zdaniem lekka przesada. No ale zwracam honor. Sprawdziłem. Oddzielnie w formie książki została wydana zarówno "obrona" jak i "uczta".
I właśnie to miałem na myśli mówiąc o rozmyciu dyskusji.
|
|
Pią 21:36, 07 Maj 2010 |
|
Gorm
Dziekan Medycyny

Pochwał: 7
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | Chasper, ma belle, jak tylko cię widzę, to od razu mi się przypomina, jak bardzo tęsknię za chaseronkiem. |
nie wiem czy mamy szansę na hepi end :( pozostaje nam jedynie powrócić do III sezonu *chlipu chlip*
A mnie bardzo brakuje Lizbony... uwielbiałam jej relacje z każdego dnia, nie raz doprowadzały mnie do kwiku :P
|
|
_________________ Ubrana u Mireli : )
Wysłany:
Pią 21:38, 07 Maj 2010 |
|
Chasper
Onkolog

Pochwał: 6
Miasto: Wrocław
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
I właśnie to miałem na myśli mówiąc o rozmyciu dyskusji.
|
dyskusja trwa, ale juz na inny temat.
:wink:
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Pią 21:39, 07 Maj 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
paula_ aaaa taki serial
|
|
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Chasper ja poszłam, bo stwierdziłam, ze dziwnie będzie wyglądało jak dziś nie pójdę, a jutro na kółku się zjawię. Okazało się, że koło odwołano. :roll: (opis całego mojego dnia jest w ptakach chyba juz xD ) Poszłam na marne, nie czuje sie ostatnio najlepiej, już w drodze do szkoły słabo się czułam, a potem było gorzej i gorzej. 8 h w szkole, to dla mnie jak na mój stan za dużo. Ale apogeum było na historii, potem mi jako tako przeszło. Dzień uznam za zmarnowany, jedyne sensowne lekcje to polski i 2 matmy. Ale to w sumie mogłabym spokojnie sama w domu opracować. A i wstałaś 15 minut po mnie :wink:
|
|
|
Nemezis
The Woman

Pochwał: 19
Miasto: 221B Baker Street
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Lecę. Pa! :*****
|
|
Pią 21:40, 07 Maj 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 192, 193, 194 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny |
Strona 193 z 899 |
|