|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 465, 466, 467 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
whatever napisał: | I jedynie na tym polega mój plus. Bo pomysły to potrafię naprawdę mieć głupie.. |
Głupie pomysły to ogólnie ma każdy, a zwłaszcza w młodzieńczym wieku. Mnie chodzi bardziej o sytuacje strachu w sensie, że mam spinę z kimś na ulicy, ważny sprawdzian czy jakieś ważne zadanie do wykonania. Bo jeżeli chodzi o powalone pomysły to nie jest mi to obce. Tutaj np. taki filmik wykonany spory czas temu jak nam się nudziło z kolegami:
http://www.youtube.com/watch?v=ORrunmC1R1c&feature=related
:D
|
|
Pon 21:08, 17 Maj 2010 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
hattrick napisał: | Nie prawda ! Oni przesadzają ! Ja znam umiar.
|
... w jedzeniu i piciu? :> ;)
|
|
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17 napisał: | Miło czytać. Hatt, a co dokładnie Cię przekonało? |
Że mnie witacie za kazdym razem :hahaha: Tak, to głupie, ale mam kilka takich dziwnych hopli. :wink:
Gusq napisał: | Czuję się zaszczycona ! A o co chodzi ? |
A nic :wink: Bo jak zaczęli dochodzić nowi użyszkodnicy to zaczęły się robić grupki - rozmawianie tylko między sobą. Więc bardzo miłe jest, gdy nawet taką typkę spod ciemnej gwiazdy się wita. :D
whatever napisał: | hattrick, a całkiem. Pomijając piłowanie w szkole, zawalanie przez nauczycieli przyszłości i tym podobnym, to całkiem, całkiem. A u Ciebie ? |
Wlaśnie dzisiaj logowałam się w tym jakimś tam czymś, żeby potem do liceum pójść jakiegokolwiek. :? To jest głupie.
Marguerite, czółko :D Nie pytam, co u Ciebie. :wink:
|
|
Wysłany:
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witajcie,witajcie :twisted: tylko nie pytać się, co u mnie bo :killer: normalnie :D
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Pon 21:09, 17 Maj 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
whatever
Reumatolog

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cześć ! Jestem wykończona . Uczyłam się 3 godziny trzech przedmiotów . Już mam dość, głowa mi bęka . Zaraz już chyba pójdę spać bo trzeba wcześnie wstać .
Już kogoś zalało ? Dawno w Polsce nie było takiej pogody jak teraz .
|
|
Wysłany:
Pon 21:10, 17 Maj 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hambarr napisał: | kolejny nawrócony!
ja w kwesti kawy zawsze do usług |
po prostu ostatnio padam już o 23.00-0.00. Tragedia. :? I ostatnio przez to nie obejrzałam nokautu made by Diablo. :(
|
|
Wysłany:
Pon 21:11, 17 Maj 2010 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hattrick napisał: | U mnie po staremu, na szczęście Chyba. Znaczy odkąd ostatnio Cię widziałam to ogromnie zmieniło się moje myślenie, podejście do różnych spraw i chyba trochę psychika. A tak to nic nowego.
Opowiadaj i nudź. Szlachetnie pozwalam |
U mnie :
Jestem wolontariuszką w Maltańskiej służbie Medycznej oddział Katowice(MSM)
Wolontariuszka w Hospicjum ( od niedawna )
Kończy się rok szkolny : )
Półtora miesiąca temu siostrzyczka mi się urodziła : ) Opiekuje się niepełnosprawnymi i dalej trenuję siatkówkę. Więc doba dla mnie jest za krótka ; )
A co do Twojego myślenia, może ciut mi opowiesz więcej, muszę nadrobic wszystko : )
|
|
_________________ Ulka, Betti, Ann ;** Kochane ; **
Korn mój małż ;**
"Urok, który na mnie rzuciłaś, nigdy nie osłabnie -szepnął.- Więź,która nas łączy, jest niezniszczalna. Nigdy nie trać w nie wiary."
"Księżyc w Nowiu" S. Meyer
Wysłany:
|
Chomiczka
Dermatolog

Miasto: Bytom
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hattrick napisał: | Wlaśnie dzisiaj logowałam się w tym jakimś tam czymś, żeby potem do liceum pójść jakiegokolwiek. Confused To jest głupie. |
Ja się logowałam w środę :D. A mój kolega przypadkiem wysłał do nich 'tam' wiadomość o treści "hej, co tam" :D
Ostatnio zmieniony przez whatever dnia Pon 21:13, 17 Maj 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
_________________ maagdaa - bliźniacza sis :*
TurboBezbłędnieNiewiadomaSeksiŁacina by Gusq & whatever
diagnoza choroby: Pyczomania | wraz z Luthien15
Zadaj pytanie, a whatever z pewnością na nie odpowie
Wysłany:
|
whatever
Reumatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej Marguerite że tak spontanicznie zapytam, co tam u Ciebie? :mrgreen:
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.
Wysłany:
Pon 21:12, 17 Maj 2010 |
|
JigSaw
Diabetolog

Pochwał: 30
Miasto: Miasto Grzechu
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hambarr napisał: | to mi przypomina nasze super zajęcia z chemii. Raz się zakrztusiłam kwasem szczawianowym bo nie było pompki do pipety |
U nas na chemii takich rozrywek to nie było. :roll: Za to ostatnio na towarku w ramach zajęć próbowaliśmy różnych przypraw, m.in. gorczycy. Każdy miał wziąć ziarenko i rozgryźć. Jeden kolega inteligentnie wsypał w siebie pół opakowania. Przez parę min siedział, jakoś przeżuwał, aż w końcu dostał wypieków, wyciął z klasy, nie zamykając drzwi, i do łazienki. :]
|
|
Pon 21:13, 17 Maj 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 465, 466, 467 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny |
Strona 466 z 899 |
|