Mi nie przeszkadza ten pocałunek, bo był bardzo Hot...Za ręce też mogą się trzymać..ale brakuje właśnie tej namiętności, tych jęków i ...tego sexu w wannie :oops:
:hahaha:
Biorę się za oglądanie z napisami, zobaczymy może coś się zmieni w moich odczuciach bo muszę przyznać że obejrzałem początek i od razu na ostatnie minuty przewinąłem
:hahaha:
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Wto 13:56, 18 Maj 2010
a czytałam w jakichś spojlerach, że się przymierzają do Huddy-Sex-Sceny :twisted: Więc nie wszystko stracone. ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Mirela takie małe sado maso :hahaha: W sumie podłoga też była odpowiednia :D Shee też widziałem ten wywiad z K.J teraz będą się do tego przymierzać kolejne pół sezonu aż nasza cierpliwość sięgnie zenitu :evil: Oby House nie płakał po raz kolejny, bo tego "nie zniese"
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Wto 14:03, 18 Maj 2010
Nie! Zero płaczu! Czysta namiętność! Sam seks. :twisted:
Spojler:
Jak myślicie, czym oni się później zajęli w tej łazience? Buzi buzi? Tarcie noskami? Spuszczanie vicodinów? :D
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Obejrzałem i się obsikałem :D Krótko i na temat xd
_________________ 'Można mnie nie lubić, ale nie ignorować'...
Hattrick-moja siostra, która okazała się bratem. Po prostu. Wysłany:
Wto 14:13, 18 Maj 2010
Dzień bardzo niedobry :|
Po ponad 24 godzinach włączyli nam prąd, wody dalej nie ma, a na zewnątrz jak na złość - wody po kolana :]
Wto 14:35, 18 Maj 2010
ann, nie, mieszkam prawie na końcu, więc woda na pewno do nas z Raby nie dojdzie. Most jest na granicy z Bochnią, a ja dwa kilometry dalej.
Wto 14:40, 18 Maj 2010
ann, odwołali. Najprawdopodobniej do końca tygodnia. Telefony stacjonarne nie działają, bo zalało linie, wodę odcięli, chociaż tyle, że prąd włączyli, bo wieczorem znowu siedzielibyśmy przy świeczkach... A co w Twoich stronach?
Wto 14:51, 18 Maj 2010