hattrick Zazwyczaj śniły mi się Huli , ale Huddy też się zdarzały! Boże jaki to będzie 7 sezon, piękny! Tylko niech mi mnie zwalą, żadną halucynacją , bo zabiję ! Teraz zostaję nam czekać do września i jarać się to sceną ! <.3
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Wto 16:49, 18 Maj 2010
maagdaa, sis :* Co tam u Ciebie ? (Chyba dawno z Tobą nie pisałam...)
dawno, dawno ! ;*
nic u mnie nowego. ;) a u Ciebie ? ;>
Ahh, ja nie widziałam jeszcze 21 :roll:
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Wto 16:50, 18 Maj 2010
maagdaa, źleee. Ale ciii.. o tym nikt nie wie. Moja gra aktorska jest świetna, więc oficjalnie wszystko jest pięknie, nikt mnie nie wkurza i w ogóle super. Niech tak może zostanie.
Dodano 47 sekund temu:
Gusq, tak, tak. Ale to tak.. fajnie zabrzmiało :D
_________________ maagdaa - bliźniacza sis :* TurboBezbłędnieNiewiadomaSeksiŁacina by Gusq & whatever diagnoza choroby: Pyczomania | wraz z Luthien15
Shee, w razie czego masz jeszcze 6/7? innych mężów. No i plakat
I dwie kochanki i jedną dziewczynę ;)
Spojler:
Oglądam jeszcze raz i zauważyłam ciekawą rzecz. Trochę to wszystko jest analogiczne do końcówki piątego sezonu. Jest kłótnia House'a i Cuddy (tu, na marginesie, to kłótnia zupełnie bez sensu, Cuddy wyjeżdża z tym jak Filip z konopii, mnie się wydaje, że House'owi chodziło o pacjentkę i nic nie miał do jej związku z Lucasem, a ona tak to odebrała, bo... głodnemu chleb na myśli ;) ), więc jest ta kłótnia, gdzie Cuddy nawet używa tego samego sformułowania (screw you), tyle że tym razem kiedy odchodzi, zawraca się na moment :), no i końcowa scena też w łazience. Ale lepsza. Miejmy nadzieję, że wszystko będzie lepsze.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.