|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #13
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 107, 108, 109 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
maagdaa napisał: | nie mam czwórki dzieci. |
ja mam szóstkę dzieci, w tym siódemkę urojonych.
nie no, dzieci akurat nie sa w modzie, picie niestety tak.
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Sob 20:09, 19 Cze 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
alhambra napisał: | Pojechałaś teraz |
nie mam racji ?
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
LoveMeDead aha rozumiem, no to ona jest anomalia
|
|
Wysłany:
|
joker508
Dermatolog

Pochwał: 2
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | To koło mojego nicku proszę zaznaczyć "anomalia nr 2, na dodatek dziewiętnastoletnia" |
Można zaklepać nr 3? :D
|
|
Wysłany:
Sob 20:10, 19 Cze 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | maagdaa napisał:
chyba w moim wieku powinnam się wstydzić, że nie piję, nie palę, nie ćpam i nie mam czwórki dzieci |
Jakby było się czym chwalić...
Wita Was brunetka wieczorową porą :-)
|
|
Wysłany:
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | Cytat:
To koło mojego nicku proszę zaznaczyć "anomalia nr 2, na dodatek dziewiętnastoletnia"
Można zaklepać nr 3? |
ja poproszę czwóreczkę ! ;DD
|
|
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | albo w wieku kilku lat utopiła się w bagnie czy coś |
to też jest fajna opcja.
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Wysłany:
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
LoveMeDead napisał: | Teraz nastolatkowie ciągle piją i palą i nie tylko ja mam 16 lat i jakoś mnie do tego nie ciągnie |
maagdaa napisał: | chyba w moim wieku powinnam się wstydzić, że nie piję, nie palę, nie ćpam i nie mam czwórki dzieci. |
i mówi się tyle o takich nastolatkach właśnie, mówi się że ćpają, piją, że tyle jest nastoletnich matek. Ja osobiście nigdy w życiu nie spotkałam kogoś takiego, kto odpowiadałby takiemu stereotypowi, nawet jednemu punktowi z tych wymienionych...
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Sob 20:11, 19 Cze 2010 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Urojone dzieci są w porządku!! :mrgreen: a tak w ogóle to ja tych wszystkich nastolatków nie rozumiem może jestem jakaś nie normalna bo sama nią jestem :)
|
|
_________________ " Kochankowie i szaleńcy widzą i czują więcej
niż chłodny umysł jest w stanie ogarnąć "
Wysłany:
Sob 20:11, 19 Cze 2010 |
|
LoveMeDead
Stomatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir napisał: | . Ja osobiście nigdy w życiu nie spotkałam kogoś takiego, kto odpowiadałby takiemu stereotypowi, nawet jednemu punktowi z tych wymienionych... |
Ja na szczęście też miałam normalniejszych znajomych. Jedna się wyłamała i zaszła w ciążę w klasie maturalnej pod koniec.
|
|
Wysłany:
Sob 20:12, 19 Cze 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja też jestem ale lekko powalony
|
|
|
Danielek18
Immunolog

Miasto: Tur
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir napisał: | Ja osobiście nigdy w życiu nie spotkałam kogoś takiego, kto odpowiadałby takiemu stereotypowi, nawet jednemu punktowi z tych wymienionych... |
a ja mam 'koleżankę', która zaliczyła wszystkie punkty, z tym, że na razie dziecko ma jedno, a lat 16. :roll:
|
|
Wysłany:
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
LoveMeDead napisał: | Urojone dzieci są w porządku!! |
oczywiście, że są.
jak zaczną za głośno płakać, to możesz im zagrozić, że pójdziesz do psychiatry, wtedy przestają.
|
|
Wysłany:
Sob 20:13, 19 Cze 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa napisał: | ja poproszę czwóreczkę ! ;DD |
ja chce być czwóreczką :mrgreen:
|
|
Sob 20:13, 19 Cze 2010 |
|
Mrukasia
Chirurg ogólny

Pochwał: 24
Miasto: Tam gdzie diabeł mówi dobranoc
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 107, 108, 109 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny |
Strona 108 z 669 |
|