Rozmowy w t(ł)oku #13
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 108, 109, 110 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mrukasia napisał:
ja chce być czwóreczką

ok, to nawet lepiej.
biorę piąteczkę ! ;DD

Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'

PostWysłany: Sob 20:13, 19 Cze 2010
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Powrót do góry

Ujmę to w ten sposób - nigdy nie zapaliłam, nigdy nie wypiłam piwa (oprócz jednej butelki Karmi, ale nie wiem, czy to się liczy jako piwo), nigdy nie wypiłam wódki, narkotyków to nawet na oczy nie widziałam, nigdy nie tknęłam sziszy i jakoś nie czuję się z tego powodu gorsza, wprost przeciwnie. Czasem tylko się nudzę na imprezach, jak już wszystkim wokół świat wiruje, na szczęście zawsze znajduje się ktoś, kto akurat pić nie może i dotrzymuje mi towarzystwa. Ale jak to juz zostało zauważone, ja po prostu nigdy nie byłam na dobrej imprezie. ;)

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Sob 20:14, 19 Cze 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Ja też nie miałam takich znajomych dopóki nie poszłam do szkoły średniej tam spotkałam taką "koleżankę" mam już jej z lekka dość cały czas zmienia chłopaków w tym roku to już chyba 5 nie wiem. Ja raczej jestem racjonalnie myśląca :mrgreen:

PostWysłany: Sob 20:15, 19 Cze 2010
LoveMeDead
Stomatolog
Stomatolog

Pochwał: 2

Powrót do góry

Cytat:
osobiście nigdy w życiu nie spotkałam kogoś takiego, kto odpowiadałby takiemu stereotypowi, nawet jednemu punktowi z tych wymienionych...

Bo stereotypy sami tworzymy sobie właśnie po to, żeby przyspieszyć nasze procesy poznawcze (myślenie, uwagę). Na ogół szkoda nam cennego czasu, żeby analizować każdy pojedynczy przypadek - wyłapujemy kilka cech pasujących do tzw. modelu i wrzucamy obserwowanego osobnika do określonej szufladki (albo od razu do wora ;-)) Jeśli dzieciak przewraca się na ulicy, to na pewno dlatego, że jest naćpany. Jeśli haftuje jak wściekły kot, to pewnie też... :]

rocket queen
Pumbiasta Burleska

Pochwał: 57

Powrót do góry

Shee, dobra impreza wcale nie musi mieć alkoholu, wystarczy dobre towarzystwo :D

alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

LoveMeDead napisał:
Urojone dzieci są w porządku!!

jestem takim "urojonym dzieckiem" tu, na forum, jeśli tak to można nazwać ;)

Cytat:
Ja na szczęście też miałam normalniejszych znajomych. Jedna się wyłamała i zaszła w ciążę w klasie maturalnej pod koniec.

maagdaa napisał:
a ja mam 'koleżankę', która zaliczyła wszystkie punkty, z tym, że na razie dziecko ma jedno, a lat 16.

ja na szczęście na razie mam znajomych, którzy są w miarę normalni
chociaż być może z czasem się to zmieni, bo kiedyś też sobie nie wyobrażałam, jak można iść na wagary, a nawet jeśli, to co później, co z usprawiedliwianiem tego i tak dalej. A teraz, sporo się zmieniło moje podejście do tego :roll:

http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/

PostWysłany: Sob 20:16, 19 Cze 2010
Sevir
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11

Miasto: Poznań
Powrót do góry

Niektórymi tekstami mnie zaskakujecie :)

PostWysłany: Sob 20:17, 19 Cze 2010
joker508
Dermatolog
Dermatolog

Powrót do góry

Zaliczyłam już wszystkie szczeble szkolne i nie byłam nigdy na wagarach :mrgreen:

PostWysłany: Sob 20:17, 19 Cze 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Sevir napisał:
bo kiedyś też sobie nie wyobrażałam, jak można iść na wagary, a nawet jeśli, to co później, co z usprawiedliwianiem tego i tak dalej. A teraz, sporo się zmieniło moje podejście do tego

na wagarach też nigdy nie byłam.

Dodano 30 sekund temu:

joker508 napisał:
Niektórymi tekstami mnie zaskakujecie

tzn. ?

Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'

PostWysłany: Sob 20:18, 19 Cze 2010
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

że są tacy grzeczni nastolatkowie i nastolatki :))

joker508
Dermatolog
Dermatolog

Powrót do góry

alhambra, niestety, to moje dobre towarzystwo od jakiegoś czasu woli sobie nieźle popić zamiast po prostu się bawić, nad czym ubolewam. ;)

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Ja spadam papapapapapapappapapa

Danielek18
Immunolog
Immunolog

Miasto: Tur
Powrót do góry

joker508 napisał:
że są tacy grzeczni nastolatkowie i nastolatki )

no i właśnie o tym mówię.
to jest naprawdę przykre.

PostWysłany: Sob 20:19, 19 Cze 2010
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

joker508 napisał:
Niektórymi tekstami mnie zaskakujecie Smile
Mnie również. I to baaaardzo ;-)

rocket queen
Pumbiasta Burleska

Pochwał: 57

Powrót do góry

Ja byłam raz :mrgreen: ale serio ani razu nie poszliście z całego dnia ani razu??

LoveMeDead
Stomatolog
Stomatolog

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 108, 109, 110 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669  Następny
Strona 109 z 669

Skocz do: