|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 572, 573, 574 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Hambarr napisał: | Katarzyna, ja nie mowie że tak nie jest, tylko rozbawił mnie ten tekst. A gimnazjum mnie przeraża. gdybym była nauczycielką, za nic nie chcialabym tam uczyć. |
Mnie przeraża to, że jest 50% szans, że ja nią zostanę i jest prawdopodobieństwo, że to będzie właśnie gimnazjum.
|
|
_________________ Whatever you are, don't be another brick in the wall!
Wysłany:
Sob 12:48, 11 Wrz 2010 |
|
Katarzyna
Laryngolog

Pochwał: 3
Miasto: Katowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Witam :D
Ziąb jak nie wiem co, przelotnie pada :]
|
|
Sob 12:48, 11 Wrz 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

Pochwał: 30
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie napisał: | oficjalnie na lekcji tego jednak nie powiem, podręcznik pisała nasza nauczycielka. |
Czyli taka prawie indywidualna ścieżka nauczania :P. Jakoś mnie nie kręci pisanie własnego podręcznika i jego realizacja...Wydaje mi się, że wówczas jest się bardziej bezkrytycznym, bo przecież "mój pomysł na doskonalenie nauczania jest najlepszy", no i niechybnie zamykamy się we własnych ramach, forsując niezwykle subiektywne podejście do tematu...Moja polonistka korzystała z wielu źródeł, a i od siebie wiele dodawała, nie narzucała interpretacji, co więcej - często była zachwycona świeżym podejściem do oklepanych motywów :)
|
|
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;)
Wysłany:
Sob 12:49, 11 Wrz 2010 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72
Miasto: G.||Gdynia
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzień dobry ;) Miałam się teoretycznie ruszyć z łóżka i uczyć, ale w praktyce dalej siedzę zakopana pod kołdrą ;)
Cytat: | To co się działo na korytarzach jest nie do opisania, no i same jej opowieści. |
U mnie w gim. na korytarzach działo się duzo mniej niż na lekcjach. Przynajmniej w naszej klasie ^^ Ale po rozmowie z dalej uczęszczającymi do tej szkoły, okazuje się, że tylko my byliśmy tacy twórczy i potrafili się postawić księdzu, mwhahah!
Ja na zadanie z polskiego mam przeczytać jakiś tekst źródłowy ^^
|
|
Sob 12:50, 11 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ewel napisał: | Moja polonistka korzystała z wielu źródeł, a i od siebie wiele dodawała, nie narzucała interpretacji, co więcej - często była zachwycona świeżym podejściem do oklepanych motywów :) |
Miałam to szczęście, że obie moje licealne polonistki miały takie podejście.
Jeanne - klasa mojej siostry rzucała w katechetkę prezerwatywami (pierwsze mikołajki).
Ostatnio zmieniony przez Katarzyna dnia Sob 12:51, 11 Wrz 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Wysłany:
Sob 12:50, 11 Wrz 2010 |
|
Katarzyna
Laryngolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Katarzyna - w takim razie współczuję i radzę uzbroic sie w jakies kastety :P Chociaz z drugiej strony, to będzie wyzwanie ;)
|
|
Sinaj - my sweet soulmate :*:*
Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html
Wysłany:
Sob 12:51, 11 Wrz 2010 |
|
Hambarr
Psychiatra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ewel, nasza polonistka jest jednym z tych nauczycieli co to im bardzo przykro, że uczymy się takich głupot, ale kuratorium pilnuje, żeby przerabiać program :roll:
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Sob 12:52, 11 Wrz 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hambarr napisał: | Katarzyna - w takim razie współczuję i radzę uzbroic sie w jakies kastety :P Chociaz z drugiej strony, to będzie wyzwanie ;) |
Ogólnie kształcę się na tłumacza, ale wiadomo jak to w życiu jest - nie wiadomo co to będzie. Jak kiedyś usłyszycie, że nauczycielka angielskiego pozabijała uczniów - to będzie o mnie xD.
|
|
Wysłany:
Sob 12:53, 11 Wrz 2010 |
|
Katarzyna
Laryngolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Katarzyna napisał: | Jak kiedyś usłyszycie, że nauczycielka angielskiego pozabijała uczniów - to będzie o mnie xD. |
I o mnie. Po pierwszym tygodniu ze mną Królowa wysiada :hahaha:
|
|
Sob 12:55, 11 Wrz 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
Jeanne - klasa mojej siostry rzucała w katechetkę prezerwatywami (pierwsze mikołajki). |
Oj no. Pewnie im zabrałko na czapki takie mikołaja, dlatego byli kreatywni! :hahaha:
Wróciłabym do gimnazjum. Wtedy do był fun! :D
Cytat: | Jak kiedyś usłyszycie, że nauczycielka angielskiego pozabijała uczniów - to będzie o mnie xD. |
Musisz być miła, ale nie za miła, bo sytuacja mogłaby się odwrócić O.o
|
|
Sob 12:55, 11 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jedyne co mnie przeraża po praktykach, to dziesiątki zaproszeń do znajomych na naszej-klasie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
|
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;)
Wysłany:
Sob 12:57, 11 Wrz 2010 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72
Miasto: G.||Gdynia
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Katarzyna, mi ktoś kiedyś proponował, żebym została nauczycielką jak mama, ale coś czuję, że pierwszego dnia połowę uczniów bym zastrzeliła.
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Wysłany:
Sob 12:59, 11 Wrz 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Wtedy do był fun! Very Happy |
Zapewniam Cię kochana, że w liceum (przynajmniej u mnie) też jest fun i to non stop :D A właśnie: jak tam w szkółce? :> :D
|
|
Sob 12:59, 11 Wrz 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
zaneta94 napisał: | w liceum (przynajmniej u mnie) też jest fun |
u nas jest fun od kiedy kupiliśmy sobie czajnik i każda przerwa zaczyna się pytaniem "kto pójdzie czajnik zatankować?!" :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Sob 13:02, 11 Wrz 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 572, 573, 574 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny |
Strona 573 z 636 |
|