Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 573, 574, 575 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

maria lucie napisał:
zaneta94 napisał:
w liceum (przynajmniej u mnie) też jest fun

u nas jest fun od kiedy kupiliśmy sobie czajnik i każda przerwa zaczyna się pytaniem "kto pójdzie czajnik zatankować?!" :mrgreen:

My łaziliśmy i gitarą po korytarzach, albo graliśmy całą lekcję, żeby nie mieć matematyki :D.

PostWysłany: Sob 13:04, 11 Wrz 2010
Katarzyna
Laryngolog
Laryngolog

Pochwał: 3

Miasto: Katowice
Powrót do góry

*przytula bardzo mocno nimfkę, pragnąc się zarazić* :D

Żaneta niestety, u mnie funu nie ma, aż takiego jak w gim. To już wyższa liga, aż tak łatwo profesora nie zagniesz, którego nie znasz ^^ Jak? Hmmm. Od kiedy dałam sobie na całkowite wstrzymanie z francuskim ( a co, przecież 2 mi wystarczy :hahaha: ) i żyję nadzieją, że wyłudzę zwolnienie w wuefu, co by nie siedzieć we wtorki do piątej, to nawet nawet ^^ Od 3 rozszerzonych przedmiotów mam bardzo fajnych nauczycieli, fakt, wymagają, ale nie mam ochoty ich zamordować (jeszcze!), a! i pierwszą wpadkę w pomyleniu grup już zaliczyłam :D Tak to jest jak w szkole myśli się o różnych rzeczach. A u Ciebie jak! ? :D

PostWysłany: Sob 13:05, 11 Wrz 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

maria lucie napisał:
u nas jest fun od kiedy kupiliśmy sobie czajnik i każda przerwa zaczyna się pytaniem "kto pójdzie czajnik zatankować?!" Mr. Green

Królowa wczoraj na godzinie wychowawczej odpowiada na pytanie, po co się płaci komitet: "Co wam będę ściemniać: jak się będziecie dobrze uczyć, to na koniec roku dostaniecie książkę za 5,50 zł" :hahaha:

Następny sezon będzie nasz! Nawet "Marian" nam nie przeszkodzi! :mrgreen:
Gusia - moja Bratnia Dusza :wink: Danielek18 - mój młodszy, zÓy i ironiczny brat :mrgreen:

PostWysłany: Sob 13:06, 11 Wrz 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Pochwał: 30

Miasto: Dziura zabita dechami :P
Powrót do góry

Katarzyna, my tylko sobie na przerwie robimy herbatki i kawki z dużą ilością cukru, żeby uzupełniać glukozę na lekcji :mrgreen:

PostWysłany: Sob 13:07, 11 Wrz 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Pochwał: 5

Powrót do góry

jeanne, czyli u Ciebie ciekawie :D Królowa - wychowawczyni daje czadu :mrgreen: Sypie tekstami w stylu: "No to pozdro", "Ja tu tylko kozaczę" jak z rękawa, na lekcjach z nią non stop jest się z czego śmiać, ale fakt faktem: uczyć się trzeba :D

Gusia - moja Bratnia Dusza :wink: Danielek18 - mój młodszy, zÓy i ironiczny brat :mrgreen:

PostWysłany: Sob 13:08, 11 Wrz 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry

maria lucie napisał:
Katarzyna, my tylko sobie na przerwie robimy herbatki i kawki z dużą ilością cukru, żeby uzupełniać glukozę na lekcji :mrgreen:

Mój facet od angielskiego:

- Niech ktoś skoczy po jakieś chipsy :D

Zawsze jak chcieliśmy przenieść sprawdzian, to kupowaliśmy mu herbatę i paczkę NickNacków xD.

PostWysłany: Sob 13:09, 11 Wrz 2010
Katarzyna
Laryngolog
Laryngolog

Powrót do góry

Żaneta u nas oprócz faceta od PO, który bardzo lubi dekolty nie ma żadnych ciekawych osobowości, które sypią ciekawymi tekstami. No cóż, przynajmniej nie mam kolejnego "rozpraszalnika" ^^ Przypomniałaś mi, że muszę twardo przysiąść do angielskiego, bu.

Cytat:
i paczkę NickNacków xD.

+sok "zielony banan" i też bym była przekupiona. Rozumiem faceta! :D

PostWysłany: Sob 13:12, 11 Wrz 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
Żaneta u nas oprócz faceta od PO, który bardzo lubi dekolty nie ma żadnych ciekawych osobowości, które sypią ciekawymi tekstami. No cóż, przynajmniej nie mam kolejnego "rozpraszalnika" ^^ Przypomniałaś mi, że muszę twardo przysiąść do angielskiego, bu.

Właśnie, ja też mam problem z angielskim, bo poważnie myślę o tym przedmiocie jeżeli chodzi o przyszłość, a u mnie poziom akurat z tego języka jest opłakany...

PostWysłany: Sob 13:14, 11 Wrz 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry

Cytat:

Właśnie, ja też mam problem z angielskim, bo poważnie myślę o tym przedmiocie jeżeli chodzi o przyszłość, a u mnie poziom akurat z tego języka jest opłakany...

Chodź do mnie, grupa I, najlepsza, przerabiamy czytanie fonetyczne, czy coś w tym stylu, jestem zielona ;) Jak zasugerowałam babce, że chcę się przenieść do 3, albo 4 grupy to mnie wyśmiała i powiedziała, że jak ona będzie widzieć, że sobie nie radzę, to wtedy ew. będę mogła. Niedobra kobieta, nie da mi sobie życia ułatwić :( Poziom u niej wysoki jest, przynajmniej jak dla mnie :)

PostWysłany: Sob 13:18, 11 Wrz 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne, u mnie nie ma takiego podziału na lepszych i gorszych, wszystkich pakują do dwóch grup i tyle. A szkoda. Królowa na szczęście obiecała, że coś z tym zrobi, bo widzi, że na lekcjach po prostu się nudzę.

PostWysłany: Sob 13:20, 11 Wrz 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry

maria lucie "między tekstami". A ty jaką?
Uff.. już zrobiłam polski obowiązkowy. A potem jeszcze matematyka, geografia, fizyka, francuski.. i dodatkowe przedmioty! :(

PostWysłany: Sob 13:23, 11 Wrz 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

U mnie najpierw podzielili wg testu gim. Potem w tych grupach napisaliśmy jeszcze 1 test, żeby w razie gdyby komuś nie poszedł tamten i tak nas rozdzielili na grupy. Mogłam nie być głupia i strzelać :( Ja byłam tak podzielona w gimnazjum. Dziewczyny grupa jedna, chłopcy druga grupa, lepsza. Przez cały rok namiętnie słuchałam muzyki i pisałam smsy, a sprawdziany oddawałam po 10 minutach, oh przepraszam 15, bo musiałam jeszcze je przepisać na telefon i dać "wyślij do wielu" :hahaha: Więc teraz, jak się mam uczyć, to dla mnie szok!

PostWysłany: Sob 13:24, 11 Wrz 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Dobra, ja lecę. Może uda mi się zająć czymś pożytecznym ;).

Miłego popołudnia!

Katarzyna
Laryngolog
Laryngolog

Powrót do góry

ann, ale to tak okropnie wygląda na początku ;). Początek pierwszej klasy to najgorszy czas w szkole średniej :D.

Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72

Miasto: G.||Gdynia
Powrót do góry

Cytat:
A potem jeszcze matematyka, geografia, fizyka, francuski.. i dodatkowe przedmioty! Sad

W sumie na dobrą sprawę, to ja pamietam, że mam zadanie z polskiego, woku i chemii. Z czego jeszcze, nie mam pojęcia, czego nie zapamiętałam, też nie wiem, a czego nie usłyszałam, tym bardziej ^^

PostWysłany: Sob 13:25, 11 Wrz 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 573, 574, 575 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny
Strona 574 z 636

Skocz do: