Witajcie!a raczej dobranoc dziś zarobiona dopiero teraz pisze. :roll: Sprawdzian z historii mnie przytłoczył...oh nic dobranoc wam;*
_________________ Huddy Forever! Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D ''Do I have to tell the story
Of a thousand rainy days since we first met
It's a big enough umbrella
But it's always me that ends up getting wet'' Wysłany:
Czw 22:00, 23 Wrz 2010
Nie dosyć, że najpierw miałam problemy z logowaniem do durnego systemu USOS na moim kochanym Uniwersytecie, musiałam wypisywać e-maile i ledwo wymigałam się od wizyty w dziekanacie, to teraz okazuje się, że nie należę do żadnej grupy z angielskiego, chociaż zapisywałam się na lektoraty. Mój Boże, mam tego dość.
Dobry wieczór.
Ostatnio zmieniony przez Juniuś dnia Czw 22:07, 23 Wrz 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Czw 22:02, 23 Wrz 2010
Juniuś, :przytul:, bo chyba tego potrzebujesz.
Ja tak sobie myślę, gdzie ja jeszcze wcisnę język w mój plan... A w środę, szóstego, mam szkolenie bhp do 21, po prostu cudowna pora. Będę wracać ciemną nocą pociągiem razem z legionowskimi wieśniakami. :roll:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Jeśli okaże się, że tego nieporozumienia nie da się już odkręcić, to będę musiała znów zapisywać się na semestr letni. Poziom B2 trwa dwa semestry, więc spokojnie zdążę to odbębnić do końca 3 roku, ale chciałam już mieć to z głowy...
Szkolenia BHP nawet jeszcze nie miałam.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Czw 22:10, 23 Wrz 2010
Dobry wieczór moi drodzy :) Mam nadzieję,że mój net dziś nie strzeli żadną złością,bo chcę obejrzeć premierę Bones xD Widzę,że macie problemy z planem,jak dobrze,że ja jeszcze swojego nie mam i nie muszę się stresować
Mam już dosyć, a jeszcze tam nie pojechałam. W dodatku dziś dzwoniłam do właścicielki żeby zapytać, czy możemy przyjechać już w niedzielę. Oczywiście była nieco zaskoczona i okazało się, że chciała nam skończyć tapetować [?] pokój i że śpią u nas "czyści robotnicy". Mhm, świetnie. Potem jednak dodała, że to w sumie żaden problem i że możemy jednak pojawić się w niedzielę. Mówiłam jej od razu, że przyjdziemy w jakiś weekend, a skoro 1.10 wypada już w następnym tygodniu, to chyba odpowiedź jest oczywista, w który? OMG.
Idę spać, dobranoc wam.
Czw 22:21, 23 Wrz 2010
Też miałam plan oglądać Bones, ale wiem, że jeśli zostanę na Bones, to potem jeszcze obejrzę Grey's Anatomy, a potem to już mi będzie wszystko jedno i obejrzę Private Practice. A naprawdę chciałabym się przestawić na tryb dzienny. ^^
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
dobry wieczór :)
Weszłam tylko powiedzieć dobranoc, bo przeczytam jeszcze raz notatki z chemii i idę spać, bo zamierzam rano wstać wcześniej, żeby Bones obejrzeć :D Tylko nie wiem czy się na budzik obudzę :roll:
Marg mogę mieć ogromną Bonesową prośbę, a mianowicie wysłałabyś mi na pw raz jeszcze ten link co kiedyś, do tej strony z linkami do oglądania online i pobierania? Byłabym strasznie wdzięczna :P
Czw 22:43, 23 Wrz 2010