|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 165, 166, 167 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Dobry!
A ja dziś wychodzę po 8 lekcjach, bo mam fakultet z pol. :roll: No cóż. Aj, i jeszcze muszę przepisać pr dom. z PP - do roboty. A w domu może odpalę gimpa... :buja w oblokach:
|
|
Pią 10:58, 01 Paź 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka napisał: | To aż takie straszne?? |
Straszne, bo zapisy są rzeczą ważną, a jak ktoś np. nie ma internetu, to już pojawia się problem. Albo co gorsza - ma go, ale akurat wtedy coś mu się schrzani. Poza tym trochę mają to niedopracowane, bo chwilami serwery były przeciążone. Nie wspominam już o tym, że kilka minut po ósmej najlepsze grupy były zajęte. Mnie na szczęście w tym semestrze udało się zapisać. ;)
Okazało się, że praktyka pedagogiczna w piątki będzie polegała na tym, że chodzimy do szkoły i prowadzący chce, żebyśmy przeszli przez wszystkie szczeble, zaczynając od przedszkola, kończąc na gimnazjum, czy liceum. Będę miała to co tydzień, albo np. co 3 i wtedy będziemy siedzieć od rana, ale wolę tak, bo wtedy będę mogła czasami wracać do domu w czwartki, juhu.
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Pią 12:18, 01 Paź 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Heja wam!Okazało się ze sprawdzian egzaminalny tak jakby który pisaliśmy z polskiego z którego myślałam że dostane 5 chyba tak dobrze mi jednak nie poszedł,ale coż zawsze są te nieszczęsne poprawy :roll: Niestety nie mam się czym pocieszyć bo w poniedziałek mam 5 kartkówek +pytanie z biologii i do tego za 2 godz. ide do kościółka na spowiedź różaniec i msze razem jakieś 3 godz.Dziękuje bez komentarza oo! :] W domu pewnie bd skonana i w oklicach 19.więc pozostanie zjesc kolacje umyś sie coś obejrzec i kiedy na gimpa?.
|
|
_________________ Huddy Forever!
Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki
Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d
Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D
''Do I have to tell the story
Of a thousand rainy days since we first met
It's a big enough umbrella
But it's always me that ends up getting wet''
Wysłany:
Pią 12:42, 01 Paź 2010 |
|
Nika603
Laryngolog

Pochwał: 2
Miasto: Pszów
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jeśli kiedykolwiek przyjdę ze szkoły i powiem wam, że miałam dobry dzień, to walnijcie mnie czymś w głowę i powiedzcie, że to tylko złudzenia :cry:
200 zadań z fizyki, jak nie więcej na jutro, kartkówki 2 z dzisiejszych lekcji i od początku roku, pytanie z francuskiego, fizyki i biologii i jedyną lekcją, która mi jutro przepadnie jest polski :cry: Facet od fizyki mnie przeraża na tyle, że nie potrafiłam znaleźć języka w paszczy (tak w ogóle to on zachowuje się jak kandydat zakładu zamkniętego, albo po prostu za szybko mówi) Panie D. jeśli pan to czyta, niech pan nie rzuca liczby 18 z sufitu, bo zejdę panu na zawał i będzie miał pan papierkową robotę :cry:
Jestem za gÓpia na ten profil, za gópia i gdyby nie perspektywa sekcji w 3 klasie to bym się przeniosła do budowlanki, albo na fryzjerkę chociaż :(
Dzień zły, obejrzę GA i jak nie zalamię się doszczędnie, to biorę się za naukę :(
|
|
Pią 13:21, 01 Paź 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
Jeanne odrabianie w sobotę jest głupie, sama to przeżywałam tydzień temu, ale dasz radę Very Happy
Widziałaś już Bones?? Bo ja się właśnie zabieram za nie Very Happy |
Odrabianie w sobotę piątku jest bardzo głupie, sobota robi się jak prawie deja vu dnia wczorajszego :( Ja skończyłam GA i się poryczałam (hormony) to teraz się wezmę pewnie za Bones O.o
|
|
Pią 14:14, 01 Paź 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witam :D
Nareszcie coś, na co czekałam cały tydzień, a mianowicie: weekend :lol:
|
|
Pią 14:17, 01 Paź 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A cóż wy tak odrabiacie? ;)
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
Wysłany:
Pią 14:19, 01 Paź 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja teoretycznie też mam ostatnie dni wakacji, ale ten przyspieszony wyjazd do Opola w zeszłą niedzielę jakoś zepsuł mój stan umysłu i już o wakacjach zdążyłam zapomnieć. Nie ma to jak dobry początek nowego roku akademickiego - już dziś nie było mnie na zajęciach. :|
|
|
Wysłany:
Pią 14:22, 01 Paź 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune, witamy studentkę :P
nimfka, hej :D A to dlaczego? :> :D
|
|
Pią 14:26, 01 Paź 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Chyba od jakiegoś czasu jestem niewidzialnym użytkownikiem. :D
|
|
Wysłany:
Pią 14:33, 01 Paź 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś, ależ ja Cię widzę (jeżeli o to chodzi :P) :D Witaj kochana :D Co słychać? :> :D
|
|
Pią 14:35, 01 Paź 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 165, 166, 167 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 166 z 649 |
|