|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 164, 165, 166 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
wiolka17 napisał: | Popieram. Wiesz co, jeszcze 2. mi się podobał, ale później to już kombinowali wg mnie jak koń pod górę. |
Zgadzam się! Trzeciego już nie mogłam znieść, przestałam oglądać.
Dodano 52 sekund temu:
wiolka17 napisał: | jeanne napisał: | Jakby mi przyszło przeżyć coś w 1 klasie opórcz pasowania na ucznia to bym chyba umarła ze stresu pokazał język |
Ja podczas organizowania tego w duchu cieszyłam się, że przyszłam do tej podstawówki w 2. klasie - ominęły mnie takie wrażenia. 8) |
Oooj, ale nie masz wspomnień, co to było! :D I tej satysfakcji - przeżyłam! :D
|
|
_________________ -Mamy krwawienie z odbytu.
-Wszyscy?!
Wysłany:
Czw 21:28, 30 Wrz 2010 |
|
Krwiożercza
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
rocket queen napisał: | wiolka17 napisał:
Wiesz co, mi strasznie szybko leci ten czas - powiedziałabym, że niedawno zaczynałam techn, a to było 3 lata temu. Smile
Gdy przekroczy się półmetek, wszystko leci jakby szybciej. |
Wiesz co, gdy mi tak mówili, jeszcze kiedy byłam w gim, to nie wierzyłam i patrzyłam się, jak na idiotów, ale to jest święta prawda. :)
rocket queen napisał: | Zupełnie tak, jakbym obudziła się dopiero w 5-tej klasie;) |
Zahibernowali Cię?! :wow:
|
|
Czw 21:28, 30 Wrz 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
Gość zaczyna mi się podobać po pewnym incydencie z T-Bagiem. Smile |
T-Bag! T-Bag! T-Bag! Teodor rządzi i wymiata! :mrgreen: U-WIEL-BIAM GO!
Dodano 1 minut temu:
wiolka17 napisał: | rocket queen napisał:
Zupełnie tak, jakbym obudziła się dopiero w 5-tej klasie;)
Zahibernowali Cię?! wow |
Być może. Albo zwyczajnie nie działo się nic takiego, co warto byłoby zakodować, zmagazynować i przechowywać aż do teraz.
|
|
Wysłany:
Czw 21:30, 30 Wrz 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen napisał: |
T-Bag! T-Bag! T-Bag! Teodor rządzi i wymiata! :mrgreen: U-WIEL-BIAM GO!
|
Bleee, a ja nie znoszę! :D
|
|
-Wszyscy?!
Wysłany:
Czw 21:30, 30 Wrz 2010 |
|
Krwiożercza
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nika603 napisał: | A mnie ten twój cytat Wiolka to z tą piosenką sie kojarzy i aż nie umiem jej zaprzestać nucić. Razz |
:mrgreen: no i o ttto chodzi! :mrgreen:
Krwiożercza napisał: | wiolka17 napisał:
Popieram. Wiesz co, jeszcze 2. mi się podobał, ale później to już kombinowali wg mnie jak koń pod górę.
Zgadzam się! Trzeciego już nie mogłam znieść, przestałam oglądać. |
*żółwik* :)
Cytat: | wiolka17 napisał:
jeanne napisał:
Jakby mi przyszło przeżyć coś w 1 klasie opórcz pasowania na ucznia to bym chyba umarła ze stresu pokazał język
Ja podczas organizowania tego w duchu cieszyłam się, że przyszłam do tej podstawówki w 2. klasie - ominęły mnie takie wrażenia. Cool
Oooj, ale nie masz wspomnień, co to było! Very Happy I tej satysfakcji - przeżyłam! Very Happy |
:lol: Hmm... Jakoś dobrze mi się żyje i bez tego. ;)
Wiecie, mam jutro spr z ang i nie chce mi się otworzyć pdr. Chyba znowu pójdę na lajf - najwyżej dostanę tylko 4.
|
|
Czw 21:31, 30 Wrz 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen napisał: |
Być może. Albo zwyczajnie nie działo się nic takiego, co warto byłoby zakodować, zmagazynować i przechowywać aż do teraz. |
Zakończę filozoficznie, złotą myślą J. Morreacy, że Najpiękniejsze są wspomnienia, które są jeszcze przed nami.
Dobranoc wszystkim, muszę ruszyć coś z fizyki, bo sprawdzian sam się nie napisze. :)
|
|
-Wszyscy?!
Wysłany:
Czw 21:32, 30 Wrz 2010 |
|
Krwiożercza
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen napisał: | Cytat:
Gość zaczyna mi się podobać po pewnym incydencie z T-Bagiem. Smile
T-Bag! T-Bag! T-Bag! Teodor rządzi i wymiata! Mr. Green U-WIEL-BIAM GO! |
Ja mam względem niego mieszane uczucia, ale stworzył niezłą postać. Podobno gdy dostał scenariusz w łapki i myślał, jak wykreować T-Baga, to przyszedł mu na myśl jego wfista z ogólniaka - zapożyczył od niego fryzurę, w pewnym stopniu gesty i to wrażenie, że zawsze musi wiedzieć, co jest grane, wpychać nos, gdzie nie trzeba. :)
|
|
Czw 21:35, 30 Wrz 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | rocket queen napisał:
T-Bag! T-Bag! T-Bag! Teodor rządzi i wymiata! Mr. Green U-WIEL-BIAM GO!
Bleee, a ja nie znoszę! Very Happy |
Jak dla mnie, postać ta została najlepiej napisana (żadna inna nie jest tak oryginalna, wielowymiarowa i barwna) i absolutnie genialnie zagrana. A że jest zły? Co z tego, gdy kocham czarne charaktery :mrgreen: Odtwórca roli Michaela to aktor godny pożałowania - ot, 2 miny na zmianę. Gdyby nie był przystojny, pewnie w ogóle nie dostałby tej roli.
Dodano 5 minut temu:
W 2-gim sezonie oszalałam natomiast na punkcie Mahonia :D Zaintrygował mnie równie mocno, co T-Bag. Z pozoru twardy, surowy, pozbawiony uczuć i gotowy iść po trupach do celu, ale tak naprawdę max rozchwiany psychicznie. Jak widać, wystarczy dobrze zagrać człowieka ze zwichrowaną psychą, żeby dostać u mnie +10 na wstępie i dozgonne zainteresowanie;)
|
|
Wysłany:
Czw 21:47, 30 Wrz 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen napisał: | Jak dla mnie, postać ta została najlepiej napisana (żadna inna nie jest tak oryginalna, wielowymiarowa i barwna) i absolutnie genialnie zagrana. |
Zgadzam się w 100%. :)
rocket queen napisał: | ot, 2 miny na zmianę |
A no racja. Ale co poradzisz. Oczyska mają za zadanie nadrabiać za resztę. ;)
rocket queen napisał: | A że jest zły? Co z tego, gdy kocham czarne charaktery Mr. Green |
Ja zaczynam kochać. ;) A tak serio to narobiłyście mi smaku i może bym sobie kiedyś obejrzała znowu 1. sezon... :]
Dodano 2 minut temu:
Cytat: | Jak widać, wystarczy dobrze zagrać człowieka ze zwichrowaną psychą, żeby dostać u mnie +10 na wstępie i dozgonne zainteresowanie;) |
:) Ja ostatnio po przeczytaniu jakiejś książki wpadam do szkoły i rzucam do koleżanki: 'mam kolejnego ulubionego psychopatę!' :mrgreen: Już przestała się dziwnie patrzeć - chyba jej to spowszedniało. ;)
|
|
Czw 21:53, 30 Wrz 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17 napisał: | Ja zaczynam kochać. Wink A tak serio to narobiłyście mi smaku i może bym sobie kiedyś obejrzała znowu 1. sezon... krzywy |
moja siostra oglądała całość już z 5 czy 6 razy. jak zadasz pytanie, to w odp. uzyskasz informacje nt. odcinka, sceny, postaci, ewentualnych błędów scenarzystów + dokładny cytat :] mnie max kręcił 1 i 2 sezon (wstawanie w nocy, żeby obejrzeć, dysk pełen dodatków, plakaty, żurawie, które wiszą nad moim biurkiem do dzisiaj etc.), 3 sezon zmaścili niemiłosiernie, a 4 był zgniłą wisieńką na tym zakalcu. wtedy już nawet nie oglądałam regularnie, tylko "falami" w czasie jakiegoś dłuższego wolnego. a finał... powinien znaleźć się w top 10 najgorszych serialowych zakończeń.
|
|
Wysłany:
Czw 21:59, 30 Wrz 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen napisał: | moja siostra oglądała całość już z 5 czy 6 razy. jak zadasz pytanie, to w odp. uzyskasz informacje nt. odcinka, sceny, postaci, ewentualnych błędów scenarzystów + dokładny cytat krzywy |
Wow. Maniak. :)
Cytat: | mnie max kręcił 1 i 2 sezon (wstawanie w nocy, żeby obejrzeć, dysk pełen dodatków, plakaty, żurawie, które wiszą nad moim biurkiem do dzisiaj etc.), 3 sezon zmaścili niemiłosiernie, a 4 był zgniłą wisieńką na tym zakalcu. wtedy już nawet nie oglądałam regularnie, tylko "falami" w czasie jakiegoś dłuższego wolnego. a finał... powinien znaleźć się w top 10 najgorszych serialowych zakończeń. |
Wiesz co, ja początkowo zapierałam się rękami i nogami, że nie będę tego oglądać i koniec (podobnie zresztą zaczęła się przygoda z Housem ;) ), ale w końcu chłopak stwierdził, że zostawi mi płytę (było tam bodajże 7 odc. + jakieś inne filmy) i jak będę chciała, to obejrzę, jak nie to nie. Miałam czas, nudziło mi się, to mówię, co mi szkodzi. Obejrzałam pod rząd te 7 odc. i cierpiałam, że nie mam więcej. :)
Wiesz, ja tam nocek nie zarywałam, ale też była mania z plakatami, tapetami, art. z gazet, itd. No i co. No i oglądałam dalej, ale było tak, jak mówisz i odchodziła chęć. W końcu nie obejrzałam nawet 4 sezonu do końca, bo już mnie to kompletnie nie ciągnęło.
|
|
Czw 22:08, 30 Wrz 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka hej! :)
nimfka napisał: | W ramach "robienia zadania" na francuski i "uczenia się" na spr z polaka obejrzałam mecz piłki nożnej, początek siatkówki i odcinek tancerzy Rolling Eyes |
:) Ja też miałam za ambitne plany i koniec końców przesiedziałam wieczór przy kompie. :mrgreen:
|
|
Czw 22:35, 30 Wrz 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
takie "ambitne plany" są najgorsze, bo ich się praktycznie nie da zrealizować :roll: Teraz męczę zadanie z franca - relacja z wyjazdu do Belgii, po polsku to banalne, ale teraz przełóż to na franc :/ Spać!!!
Dodano 30 minut temu:
Nie ma szans, zaraz zasnę, Bones nie obejrzę, zadania nie zrobię, na spr nie umiem, cudnie :x :roll:
Mimo to dobrej nocy kochani i trzymajcie kciuki :*
Dodano 6 godzin 32 minut temu:
Dzień dobry kochani :*
Weszłam tylko się przywitać i lecę do szkoły, dziś tylko 5 lekcji i do domku, tylko ten głupi spr z polaka jeszcze :/
Miłego dnia i będę wdzięczna za kciuki :*
|
|
Wysłany:
Pią 5:49, 01 Paź 2010 |
|
nimfka
Nietoperek

Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
W tym momencie mam ochotę zatłuc tego, kto wymyślił zapisy na WF o 8 rano. Jeszcze za dobrze nie kontaktuję i zamarzam, brrr. Mam nadzieję, że uda mi się zapisać.
Dodano 21 minut temu:
No, zapisałam się, na szczęście. Moja grupa już cała zapełniona, a jest dopiero kilka minut po 8, w dodatku serwery co chwilę przeciąża, chyba im się nie sprawdzą te elektroniczne zapisy. Dobrze, że ja zdążyłam. ;)
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Pią 7:08, 01 Paź 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 164, 165, 166 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 165 z 649 |
|