Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 350, 351, 352 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:

Do mojego chce się wybrać mój brat i jakoś mnie ten fakt nie zachwyca. Już widzę te wszystkie porównywania.

Boru nie ma 23 a ja już przysypiam nad streszczeniem Ludzi bezdomnych i spr z rolnictwa Rolling Eyes
]
Ja próbowałam zachęcić mojego kuzyna, bo naprawdę wtedy miałby mega dobry start, ale on nie chce iść bez kolegów. :roll:

sprawdzian z rolnictwa? też mam, tyle że w poniedziałek, oficjalnie go sobie nie wyobrażam, zważywszy, że muszę mieć z niego 5, a na 3/4 lekcjach nie byłam 8)

PostWysłany: Czw 7:05, 31 Maj 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

pantera mglista napisał:
To w które miejsca się wybierzesz?

Na razie na pewno północ/wschód - pewny plan to Mazury, a potem zależnie od czasu, jaki mi pozostał: może Białystok, a potem może jeszcze zachód, bo tę część kraju znam najsłabiej :?

PostWysłany: Czw 10:33, 31 Maj 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Jak to miło dowiedzieć się, że zamiast na 9.50 bo nie ma geografii, a potem mam okienko mam przyjść na 9 na drugą matmę. Mam już tak dość tego przedmiotu :roll:

alhambra napisał:
Na razie na pewno północ/wschód - pewny plan to Mazury, a potem zależnie od czasu, jaki mi pozostał: może Białystok, a potem może jeszcze zachód, bo tę część kraju znam najsłabiej Confused

Fajnie :)
jeanne napisał:
Ja próbowałam zachęcić mojego kuzyna, bo naprawdę wtedy miałby mega dobry start, ale on nie chce iść bez kolegów. Rolling Eyes

Dziwnie, ja w mojej klasie znałam tylko 2 osoby, a w całym liceum niewiele jak szłam.

jeanne napisał:
sprawdzian z rolnictwa? też mam, tyle że w poniedziałek, oficjalnie go sobie nie wyobrażam, zważywszy, że muszę mieć z niego 5, a na 3/4 lekcjach nie byłam Cool

Ja byłam ale notatek nie miałam, za to mieliśmy cały sprawdzian od innej klasy to nam zmieniła. Nawet biorąc pod uwagę otwarte, że dostaliśmy go na godzinie wychowawczej, google w telefonie, podręczniki i zbiorowe pisanie wątpię, że dostanę to 5- a też bym musiała -.-
Lubię wieś, ale kto normalny po zdaniu uprawiana w klimacie podzwrotnikowym, wymaga niezbyt dużej wilgoci, uprawa pracochłonna, najwięcej produkowane w Chinach rozpozna co to za roślina, a pół sprawdzianu tak wyglądało jak nie 3/4.

PostWysłany: Czw 13:49, 31 Maj 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Miło w końcu po 14 godzinach znaleźć się we własnym łóżku, to nic, że padam na twarz 8)

Cytat:

Dziwnie, ja w mojej klasie znałam tylko 2 osoby, a w całym liceum niewiele jak szłam.

ja w klasie nikogo, w całej szkole, 4 :D

Cytat:

Lubię wieś, ale kto normalny po zdaniu uprawiana w klimacie podzwrotnikowym, wymaga niezbyt dużej wilgoci, uprawa pracochłonna, najwięcej produkowane w Chinach rozpozna co to za roślina, a pół sprawdzianu tak wyglądało jak nie 3/4.

hahaha! U mnie pewno też tak będzie wyglądało, bo na lekcjach mieliśmy wyświetlane prezentacje z roślinami. No na pewno, aż spamiętam. Na internet będzie za mało czasu, na podręczniki nie za bardzo jak, bo babka chodzi po klasie. Brawo 8)

PostWysłany: Czw 18:16, 31 Maj 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
ja w klasie nikogo, w całej szkole, 4 Very Happy

Do tej pory nie znam większości osób w mojej szkole nawet z widzenia xD

jeanne napisał:
hahaha! U mnie pewno też tak będzie wyglądało, bo na lekcjach mieliśmy wyświetlane prezentacje z roślinami. No na pewno, aż spamiętam. Na internet będzie za mało czasu, na podręczniki nie za bardzo jak, bo babka chodzi po klasie. Brawo Cool

Good luck and have fun! :)
Ewentualnie możemy się zamienić, podejmuję się nauczyć tych wszystkich bzdur z rolnictwa i napisać zamiast Ciebie na 5 jak napiszesz za mnie kartkówkę z maty m.in z tych uroczych zadań gdzie jest jednocześnie ciąg arytmetyczny i geometryczny, kartkówkę na chemii z definicji na stronę a4 napisanych językiem z którego nic nie rozumiem i ewentualny sprawdzian z Chłopów ( to co omawialiśmy, sama lektura + rozdział z podręcznika).

PostWysłany: Czw 18:43, 31 Maj 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Do tej pory nie znam większości osób w mojej szkole nawet z widzenia xD

Ja nie wiem, jak się nazywa chłopak, u którego dzisiaj byłam w domu 8)
Cytat:

Ewentualnie (...)

bój się buki, tylko nie matma i ciągi! To po za moje możliwości intelektualne. Zaczęliśmy to robić i umieram. Ale to może dlatego, że moją ostatnią szarą komórkę utopiłam w wódce. o.O Z lektur też nie bardzo, przerabialiśmy teraz Zbrodnie i Karę, moja ulubiona! Nie znalazłam czasu żeby przeczytać. Chemię ewentualnie mogłabym, tylko musiałabyś powiedzieć z czego ^^

Moje kocię piękne, mając 6 miesięcy, stwierdziło, że chce mu sie kocura! I gwałci mojego brata. I to nie jest zabawne, bo czuje się niechciana, kiedy tylko jego molestuje, a mnie nie.
A jak ktoś nie pamięta mojego kota pięknego, to proszę kot kwadrat:

PostWysłany: Pią 21:13, 01 Cze 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
A Ty wszystkie książki przeczytałaś? I co wy w King in the North widzicie(po za akcentem ^^)?

Poza akcentem? Cudowny uśmiech i fantastyczny głos. Ale w sumie głos to się łączy z akcentem :D
No i za każdym razem, kiedy go widzę, w mojej głowie pojawia się wielki napis RED WEDDING... ale to jeszcze odległa przyszłość. :cry:
Prawie wszystkie książki przeczytałam, właśnie jestem w połowie drugiej części Tańca ze smokami. Śmiesznie się czyta piątą część i ogląda drugi sezon jednocześnie, miło się wraca do niektórych postaci, których potem już nie ma... :lol:

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Pią 21:36, 01 Cze 2012
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

jeanne napisał:
Ja nie wiem, jak się nazywa chłopak, u którego dzisiaj byłam w domu Cool

:hahaha:
Ja ostatnio miałam problem przed wyjściem na osiemnastkę wiedziałam, że teoretycznie będą faceci którzy zostali mi już przedstawienie, tylko ja mam sklerozę do imion i nie wiedziałam który jest który albo jak ma na imię :roll:

jeanne napisał:
bój się buki, tylko nie matma i ciągi! To po za moje możliwości intelektualne. Zaczęliśmy to robić i umieram. Ale to może dlatego, że moją ostatnią szarą komórkę utopiłam w wódce. o.O

Jakoś napisałam O.o
Myśmy już skończyli ciągi, a te zadania były i z waniliowym paskiem i gwiazdką ale co tam w końcu rozszerzenie jesteśmy. Przy tych trójkątach wpisanych, opisanych w okrąg, szukaniu podobieństw, twierdzeniach, udowodnianiu nie wiem czy ciągi nie lepsze.
Moje wszystkie szare komórki się rozpłynęły nie wiem gdzie :placze:

jeanne napisał:
Z lektur też nie bardzo, przerabialiśmy teraz Zbrodnie i Karę, moja ulubiona! Nie znalazłam czasu żeby przeczytać. Chemię ewentualnie mogłabym, tylko musiałabyś powiedzieć z czego ^^

Nie czytuje lektur. A co do chemii to same definicje + zadania z termodynamiki ale będzie to dopiero pisać. Definicje z cyklu:
" Ciepło wymienione między układem a otoczeniem nosi nazwę ciepła reakcji. Ciepło reakcji pod stałym ciśnieniem Qp jest to energia wymieniona na sposób ciepła między układem a otoczeniem w procesie reakcji lub entalpia reakcji. Ciepło reakcji przy stałej objętości Qv jest to energia wymieniona na sposób ciepła między układem reagentów a otoczeniem w procesie izochoryczno- izotermicznym."
I same takie, strona a4 xD

jeanne napisał:
Moje kocię piękne, mając 6 miesięcy, stwierdziło, że chce mu sie kocura! I gwałci mojego brata. I to nie jest zabawne, bo czuje się niechciana, kiedy tylko jego molestuje, a mnie nie.
A jak ktoś nie pamięta mojego kota pięknego, to proszę kot kwadrat:

:serducho: Jaka ona już duża. Też bym się obraziła gdyby mnie nie molestowała ;)

PostWysłany: Pią 22:32, 01 Cze 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Shee zawsze jak piszecie o nim na FB to przypomina mi się RW :P

Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Marg :*
bo M&M'sy zawsze lecą w kulki;)

PostWysłany: Pią 22:37, 01 Cze 2012
Mirela
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 10

Miasto: Warszawa
Powrót do góry

Cytat:
że teoretycznie będą faceci którzy zostali mi już przedstawienie, tylko ja mam sklerozę do imion i nie wiedziałam który jest który albo jak ma na imię Rolling Eyes

Jeśli cię to pocieszy ja widziałam się z chłopakami w sylwestra, na 18 i potem jeszcze jak byłam na takiej domówce i dalej ich nie pamiętam 8)
Cytat:
Przy tych trójkątach wpisanych, opisanych w okrąg, szukaniu podobieństw, twierdzeniach, udowodnianiu nie wiem czy ciągi nie lepsze.

A mnie ominęło pisanie tego *chwalipięta*
Cytat:

" Ciepło wymienione między układem a otoczeniem nosi nazwę ciepła reakcji. Ciepło reakcji pod stałym ciśnieniem Qp jest to energia wymieniona na sposób ciepła między układem a otoczeniem w procesie reakcji lub entalpia reakcji. Ciepło reakcji przy stałej objętości Qv jest to energia wymieniona na sposób ciepła między układem reagentów a otoczeniem w procesie izochoryczno- izotermicznym."
I same takie, strona a4 xD

buahahhahahaha! Miałam to na fizyce, ale żadnej z takich regułek! qv to było dla mnie ciepło w izochorycznej, qp - ciepło w izobarycznej i tyle o.O

Cytat:

serducho Jaka ona już duża. Też bym się obraziła gdyby mnie nie molestowała Wink

;>
Spojler:

PostWysłany: Sob 13:58, 02 Cze 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
buahahhahahaha! Miałam to na fizyce, ale żadnej z takich regułek! qv to było dla mnie ciepło w izochorycznej, qp - ciepło w izobarycznej i tyle o.O

Też miałam termodynamikę i jeśli w ogóle były definicje do wzorów to o niebo prostsze i przystępniejsze niż to :(

jeanne napisał:
;>

:serducho: Ma nawet obróżkę i smycz, wyprowadzasz ją?

Upiekłam biszkopt z kremem, galaretką i truskawkami a mój brat skomentował, że gumiasty, ale zaraz się rzucił po kolejny kawałek xD

PostWysłany: Sob 15:07, 02 Cze 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Też miałam termodynamikę i jeśli w ogóle były definicje do wzorów to o niebo prostsze i przystępniejsze niż to Sad

A musicie tak słowo w słowo napisać?

Cytat:

serducho Ma nawet obróżkę i smycz, wyprowadzasz ją?

Upiekłam biszkopt z kremem, galaretką i truskawkami a mój brat skomentował, że gumiasty, ale zaraz się rzucił po kolejny kawałek xD

Można tak powiedzieć :mrgreen: na początku wyprowadzałam, ale nie mogłyśmy się dogadać co do kierunku, wiec teraz się wycwaniłam, zrobiłam jej... 4m sznurek, mamuśka jak wychodzę z domu przywiązuje ją do rynny i tak siedzi dopóki nie wrócę. ona zadowolona, bo siedzi z innymi kotami i na zewnątrz i ja, bo nie muszę z nią wychodzić :D

Tak w ogóle to wszystkiego najlepszego <3

PostWysłany: Sob 15:22, 02 Cze 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
A musicie tak słowo w słowo napisać?

Z tą nauczycielką jestem pewna że w słowo słowo :(

jeanne napisał:
Można tak powiedzieć Mr. Green na początku wyprowadzałam, ale nie mogłyśmy się dogadać co do kierunku, wiec teraz się wycwaniłam, zrobiłam jej... 4m sznurek, mamuśka jak wychodzę z domu przywiązuje ją do rynny i tak siedzi dopóki nie wrócę. ona zadowolona, bo siedzi z innymi kotami i na zewnątrz i ja, bo nie muszę z nią wychodzić Very Happy

Fajnie i skoro obie jesteście zadowolone :hahaha:
Jak ja ostatnio wystartowałam z hasłem, że koleżanka ma kociaka do oddania i może byśmy wzięli to zostałam rozgromiona bardzo głupimi argumentami. Także mogę się tylko zachwycać cudzymi kotami.

Cytat:
Tak w ogóle to wszystkiego najlepszego <3

Dziękuje :przytul:
Zapodałabym alkohol ale nawet żadnego na pociechę nie mam w pobliżu xD

PostWysłany: Sob 15:32, 02 Cze 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Z tą nauczycielką jestem pewna że w słowo słowo Sad

Współczuję... Ja teraz stanęłam przed faktem, że na poniedziałek mam ogarnąć to rolnictwo, mapę polski i 200 zadań z fizyki, a siedzę na internecie -,-
Cytat:

Fajnie i skoro obie jesteście zadowolone hahaha
Jak ja ostatnio wystartowałam z hasłem, że koleżanka ma kociaka do oddania i może byśmy wzięli to zostałam rozgromiona bardzo głupimi argumentami. Także mogę się tylko zachwycać cudzymi kotami.

jedyny minus to taki, że jest całą brudna o.O ja mam teraz małe kotki, jakbym mogła to bym ci dała jednego ;*
Cytat:

Zapodałabym alkohol ale nawet żadnego na pociechę nie mam w pobliżu xD

Ja i alkohol to złe połączenie :D

PostWysłany: Sob 15:35, 02 Cze 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Współczuję... Ja teraz stanęłam przed faktem, że na poniedziałek mam ogarnąć to rolnictwo, mapę polski i 200 zadań z fizyki, a siedzę na internecie -,-

Ja w poniedziałek mam wycieczkę do Krakowa, ale potem będzie jazda. Teraz oglądam po raz któryś Skins zamiast coś ogarnąć -,-

jeanne napisał:
jedyny minus to taki, że jest całą brudna o.O ja mam teraz małe kotki, jakbym mogła to bym ci dała jednego ;*

No tak ona biała to jeszcze się rzuca to w oczy. ;*

Cytat:
Ja i alkohol to złe połączenie Very Happy

Ja też. Do tej pory mam odruch wymiotny na widok taniego szampana z Biedronki :hahaha:

PostWysłany: Sob 15:44, 02 Cze 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 350, 351, 352 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 351 z 552

Skocz do: