|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 350, 351, 352 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: |
Do mojego chce się wybrać mój brat i jakoś mnie ten fakt nie zachwyca. Już widzę te wszystkie porównywania.
Boru nie ma 23 a ja już przysypiam nad streszczeniem Ludzi bezdomnych i spr z rolnictwa Rolling Eyes | ]
Ja próbowałam zachęcić mojego kuzyna, bo naprawdę wtedy miałby mega dobry start, ale on nie chce iść bez kolegów. :roll:
sprawdzian z rolnictwa? też mam, tyle że w poniedziałek, oficjalnie go sobie nie wyobrażam, zważywszy, że muszę mieć z niego 5, a na 3/4 lekcjach nie byłam 8)
|
|
Czw 7:05, 31 Maj 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
pantera mglista napisał: | To w które miejsca się wybierzesz? |
Na razie na pewno północ/wschód - pewny plan to Mazury, a potem zależnie od czasu, jaki mi pozostał: może Białystok, a potem może jeszcze zachód, bo tę część kraju znam najsłabiej :?
|
|
Wysłany:
Czw 10:33, 31 Maj 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jak to miło dowiedzieć się, że zamiast na 9.50 bo nie ma geografii, a potem mam okienko mam przyjść na 9 na drugą matmę. Mam już tak dość tego przedmiotu :roll:
alhambra napisał: | Na razie na pewno północ/wschód - pewny plan to Mazury, a potem zależnie od czasu, jaki mi pozostał: może Białystok, a potem może jeszcze zachód, bo tę część kraju znam najsłabiej Confused |
Fajnie :)
jeanne napisał: | Ja próbowałam zachęcić mojego kuzyna, bo naprawdę wtedy miałby mega dobry start, ale on nie chce iść bez kolegów. Rolling Eyes |
Dziwnie, ja w mojej klasie znałam tylko 2 osoby, a w całym liceum niewiele jak szłam.
jeanne napisał: | sprawdzian z rolnictwa? też mam, tyle że w poniedziałek, oficjalnie go sobie nie wyobrażam, zważywszy, że muszę mieć z niego 5, a na 3/4 lekcjach nie byłam Cool |
Ja byłam ale notatek nie miałam, za to mieliśmy cały sprawdzian od innej klasy to nam zmieniła. Nawet biorąc pod uwagę otwarte, że dostaliśmy go na godzinie wychowawczej, google w telefonie, podręczniki i zbiorowe pisanie wątpię, że dostanę to 5- a też bym musiała -.-
Lubię wieś, ale kto normalny po zdaniu uprawiana w klimacie podzwrotnikowym, wymaga niezbyt dużej wilgoci, uprawa pracochłonna, najwięcej produkowane w Chinach rozpozna co to za roślina, a pół sprawdzianu tak wyglądało jak nie 3/4.
|
|
Czw 13:49, 31 Maj 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Miło w końcu po 14 godzinach znaleźć się we własnym łóżku, to nic, że padam na twarz 8)
Dziwnie, ja w mojej klasie znałam tylko 2 osoby, a w całym liceum niewiele jak szłam. |
ja w klasie nikogo, w całej szkole, 4 :D
Lubię wieś, ale kto normalny po zdaniu uprawiana w klimacie podzwrotnikowym, wymaga niezbyt dużej wilgoci, uprawa pracochłonna, najwięcej produkowane w Chinach rozpozna co to za roślina, a pół sprawdzianu tak wyglądało jak nie 3/4. |
hahaha! U mnie pewno też tak będzie wyglądało, bo na lekcjach mieliśmy wyświetlane prezentacje z roślinami. No na pewno, aż spamiętam. Na internet będzie za mało czasu, na podręczniki nie za bardzo jak, bo babka chodzi po klasie. Brawo 8)
|
|
Czw 18:16, 31 Maj 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | ja w klasie nikogo, w całej szkole, 4 Very Happy |
Do tej pory nie znam większości osób w mojej szkole nawet z widzenia xD
jeanne napisał: | hahaha! U mnie pewno też tak będzie wyglądało, bo na lekcjach mieliśmy wyświetlane prezentacje z roślinami. No na pewno, aż spamiętam. Na internet będzie za mało czasu, na podręczniki nie za bardzo jak, bo babka chodzi po klasie. Brawo Cool |
Good luck and have fun! :)
Ewentualnie możemy się zamienić, podejmuję się nauczyć tych wszystkich bzdur z rolnictwa i napisać zamiast Ciebie na 5 jak napiszesz za mnie kartkówkę z maty m.in z tych uroczych zadań gdzie jest jednocześnie ciąg arytmetyczny i geometryczny, kartkówkę na chemii z definicji na stronę a4 napisanych językiem z którego nic nie rozumiem i ewentualny sprawdzian z Chłopów ( to co omawialiśmy, sama lektura + rozdział z podręcznika).
|
|
Czw 18:43, 31 Maj 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Do tej pory nie znam większości osób w mojej szkole nawet z widzenia xD |
Ja nie wiem, jak się nazywa chłopak, u którego dzisiaj byłam w domu 8)
bój się buki, tylko nie matma i ciągi! To po za moje możliwości intelektualne. Zaczęliśmy to robić i umieram. Ale to może dlatego, że moją ostatnią szarą komórkę utopiłam w wódce. o.O Z lektur też nie bardzo, przerabialiśmy teraz Zbrodnie i Karę, moja ulubiona! Nie znalazłam czasu żeby przeczytać. Chemię ewentualnie mogłabym, tylko musiałabyś powiedzieć z czego ^^
Moje kocię piękne, mając 6 miesięcy, stwierdziło, że chce mu sie kocura! I gwałci mojego brata. I to nie jest zabawne, bo czuje się niechciana, kiedy tylko jego molestuje, a mnie nie.
A jak ktoś nie pamięta mojego kota pięknego, to proszę kot kwadrat:
|
|
Pią 21:13, 01 Cze 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Ja nie wiem, jak się nazywa chłopak, u którego dzisiaj byłam w domu Cool |
:hahaha:
Ja ostatnio miałam problem przed wyjściem na osiemnastkę wiedziałam, że teoretycznie będą faceci którzy zostali mi już przedstawienie, tylko ja mam sklerozę do imion i nie wiedziałam który jest który albo jak ma na imię :roll:
jeanne napisał: | bój się buki, tylko nie matma i ciągi! To po za moje możliwości intelektualne. Zaczęliśmy to robić i umieram. Ale to może dlatego, że moją ostatnią szarą komórkę utopiłam w wódce. o.O |
Jakoś napisałam O.o
Myśmy już skończyli ciągi, a te zadania były i z waniliowym paskiem i gwiazdką ale co tam w końcu rozszerzenie jesteśmy. Przy tych trójkątach wpisanych, opisanych w okrąg, szukaniu podobieństw, twierdzeniach, udowodnianiu nie wiem czy ciągi nie lepsze.
Moje wszystkie szare komórki się rozpłynęły nie wiem gdzie :placze:
jeanne napisał: | Z lektur też nie bardzo, przerabialiśmy teraz Zbrodnie i Karę, moja ulubiona! Nie znalazłam czasu żeby przeczytać. Chemię ewentualnie mogłabym, tylko musiałabyś powiedzieć z czego ^^
|
Nie czytuje lektur. A co do chemii to same definicje + zadania z termodynamiki ale będzie to dopiero pisać. Definicje z cyklu:
" Ciepło wymienione między układem a otoczeniem nosi nazwę ciepła reakcji. Ciepło reakcji pod stałym ciśnieniem Qp jest to energia wymieniona na sposób ciepła między układem a otoczeniem w procesie reakcji lub entalpia reakcji. Ciepło reakcji przy stałej objętości Qv jest to energia wymieniona na sposób ciepła między układem reagentów a otoczeniem w procesie izochoryczno- izotermicznym."
I same takie, strona a4 xD
jeanne napisał: | Moje kocię piękne, mając 6 miesięcy, stwierdziło, że chce mu sie kocura! I gwałci mojego brata. I to nie jest zabawne, bo czuje się niechciana, kiedy tylko jego molestuje, a mnie nie.
A jak ktoś nie pamięta mojego kota pięknego, to proszę kot kwadrat: |
:serducho: Jaka ona już duża. Też bym się obraziła gdyby mnie nie molestowała ;)
|
|
Pią 22:32, 01 Cze 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shee zawsze jak piszecie o nim na FB to przypomina mi się RW :P
|
|
_________________ ✘✘✘
Nobody breaks my heart...
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Marg :*
bo M&M'sy zawsze lecą w kulki;)
Wysłany:
Pią 22:37, 01 Cze 2012 |
|
Mirela
Dziekan Medycyny

Pochwał: 10
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | że teoretycznie będą faceci którzy zostali mi już przedstawienie, tylko ja mam sklerozę do imion i nie wiedziałam który jest który albo jak ma na imię Rolling Eyes |
Jeśli cię to pocieszy ja widziałam się z chłopakami w sylwestra, na 18 i potem jeszcze jak byłam na takiej domówce i dalej ich nie pamiętam 8)
Cytat: | Przy tych trójkątach wpisanych, opisanych w okrąg, szukaniu podobieństw, twierdzeniach, udowodnianiu nie wiem czy ciągi nie lepsze. |
A mnie ominęło pisanie tego *chwalipięta*
" Ciepło wymienione między układem a otoczeniem nosi nazwę ciepła reakcji. Ciepło reakcji pod stałym ciśnieniem Qp jest to energia wymieniona na sposób ciepła między układem a otoczeniem w procesie reakcji lub entalpia reakcji. Ciepło reakcji przy stałej objętości Qv jest to energia wymieniona na sposób ciepła między układem reagentów a otoczeniem w procesie izochoryczno- izotermicznym."
I same takie, strona a4 xD |
buahahhahahaha! Miałam to na fizyce, ale żadnej z takich regułek! qv to było dla mnie ciepło w izochorycznej, qp - ciepło w izobarycznej i tyle o.O
serducho Jaka ona już duża. Też bym się obraziła gdyby mnie nie molestowała Wink |
;>
|
|
Sob 13:58, 02 Cze 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | buahahhahahaha! Miałam to na fizyce, ale żadnej z takich regułek! qv to było dla mnie ciepło w izochorycznej, qp - ciepło w izobarycznej i tyle o.O |
Też miałam termodynamikę i jeśli w ogóle były definicje do wzorów to o niebo prostsze i przystępniejsze niż to :(
:serducho: Ma nawet obróżkę i smycz, wyprowadzasz ją?
Upiekłam biszkopt z kremem, galaretką i truskawkami a mój brat skomentował, że gumiasty, ale zaraz się rzucił po kolejny kawałek xD
|
|
Sob 15:07, 02 Cze 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Też miałam termodynamikę i jeśli w ogóle były definicje do wzorów to o niebo prostsze i przystępniejsze niż to Sad
|
A musicie tak słowo w słowo napisać?
serducho Ma nawet obróżkę i smycz, wyprowadzasz ją?
Upiekłam biszkopt z kremem, galaretką i truskawkami a mój brat skomentował, że gumiasty, ale zaraz się rzucił po kolejny kawałek xD |
Można tak powiedzieć :mrgreen: na początku wyprowadzałam, ale nie mogłyśmy się dogadać co do kierunku, wiec teraz się wycwaniłam, zrobiłam jej... 4m sznurek, mamuśka jak wychodzę z domu przywiązuje ją do rynny i tak siedzi dopóki nie wrócę. ona zadowolona, bo siedzi z innymi kotami i na zewnątrz i ja, bo nie muszę z nią wychodzić :D
Tak w ogóle to wszystkiego najlepszego <3
|
|
Sob 15:22, 02 Cze 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | A musicie tak słowo w słowo napisać? |
Z tą nauczycielką jestem pewna że w słowo słowo :(
jeanne napisał: | Można tak powiedzieć Mr. Green na początku wyprowadzałam, ale nie mogłyśmy się dogadać co do kierunku, wiec teraz się wycwaniłam, zrobiłam jej... 4m sznurek, mamuśka jak wychodzę z domu przywiązuje ją do rynny i tak siedzi dopóki nie wrócę. ona zadowolona, bo siedzi z innymi kotami i na zewnątrz i ja, bo nie muszę z nią wychodzić Very Happy |
Fajnie i skoro obie jesteście zadowolone :hahaha:
Jak ja ostatnio wystartowałam z hasłem, że koleżanka ma kociaka do oddania i może byśmy wzięli to zostałam rozgromiona bardzo głupimi argumentami. Także mogę się tylko zachwycać cudzymi kotami.
Cytat: | Tak w ogóle to wszystkiego najlepszego <3 |
Dziękuje :przytul:
Zapodałabym alkohol ale nawet żadnego na pociechę nie mam w pobliżu xD
|
|
Sob 15:32, 02 Cze 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Z tą nauczycielką jestem pewna że w słowo słowo Sad |
Współczuję... Ja teraz stanęłam przed faktem, że na poniedziałek mam ogarnąć to rolnictwo, mapę polski i 200 zadań z fizyki, a siedzę na internecie -,-
Fajnie i skoro obie jesteście zadowolone hahaha
Jak ja ostatnio wystartowałam z hasłem, że koleżanka ma kociaka do oddania i może byśmy wzięli to zostałam rozgromiona bardzo głupimi argumentami. Także mogę się tylko zachwycać cudzymi kotami.
|
jedyny minus to taki, że jest całą brudna o.O ja mam teraz małe kotki, jakbym mogła to bym ci dała jednego ;*
Zapodałabym alkohol ale nawet żadnego na pociechę nie mam w pobliżu xD
|
Ja i alkohol to złe połączenie :D
|
|
Sob 15:35, 02 Cze 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Współczuję... Ja teraz stanęłam przed faktem, że na poniedziałek mam ogarnąć to rolnictwo, mapę polski i 200 zadań z fizyki, a siedzę na internecie -,- |
Ja w poniedziałek mam wycieczkę do Krakowa, ale potem będzie jazda. Teraz oglądam po raz któryś Skins zamiast coś ogarnąć -,-
jeanne napisał: | jedyny minus to taki, że jest całą brudna o.O ja mam teraz małe kotki, jakbym mogła to bym ci dała jednego ;* |
No tak ona biała to jeszcze się rzuca to w oczy. ;*
Cytat: | Ja i alkohol to złe połączenie Very Happy |
Ja też. Do tej pory mam odruch wymiotny na widok taniego szampana z Biedronki :hahaha:
|
|
Sob 15:44, 02 Cze 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 350, 351, 352 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 351 z 552 |
|