Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 351, 352, 353 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:

Ja też. Do tej pory mam odruch wymiotny na widok taniego szampana z Biedronki hahaha

Ja na samą myśl o krajowej przegryzanej bułką mam dreszcze...

Cytat:

Ja w poniedziałek mam wycieczkę do Krakowa, ale potem będzie jazda. Teraz oglądam po raz któryś Skins zamiast coś ogarnąć -,-

Ja po czwartku mam tydzień wolnego, ale będzie spokój :D

PostWysłany: Sob 16:10, 02 Cze 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne napisał:
Ja na samą myśl o krajowej przegryzanej bułką mam dreszcze...

To nieźle.

jeanne napisał:
Ja po czwartku mam tydzień wolnego, ale będzie spokój Very Happy

Z jakiej racji aż tyle :D ?

Czy dziś jest niskie ciśnienie czy tylko mnie łeb boli od samego rana xD

PostWysłany: Sob 16:17, 02 Cze 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:

Z jakiej racji aż tyle Very Happy ?

3 dniowa wycieczka na którą nie jadę, 2 dni weekendu i boże ciało i piątek po nim wolne ;)

Cytat:
Czy dziś jest niskie ciśnienie czy tylko mnie łeb boli od samego rana xD

Mnie też boli ale nie wiem z czego.

Otworzyłam tą geografię i jestem załamana.

PostWysłany: Sob 16:24, 02 Cze 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
3 dniowa wycieczka na którą nie jadę, 2 dni weekendu i boże ciało i piątek po nim wolne Wink

Aaa, to będziesz miała trochę spokoju :D

jeanne napisał:
Mnie też boli ale nie wiem z czego.

Otworzyłam tą geografię i jestem załamana.

Dasz radę :przytul: Co to dla Ciebie rolnictwo skoro rozwiązujesz po 100 zadań z fizyki czy nawet więcej.

W sumie ja doszłam do wniosku, że o ile cieszę się, że kończy mi się historia, WOS, geografia, TI to będę tęsknić za fizyką. Wiem zwariowałam, ale lubię moją panią z fizyki i chociaż nie za wiele rozumiałam z tej lekcji to jakoś mi się to podobało i było interesujące O.o

PostWysłany: Sob 16:41, 02 Cze 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Aaa, to będziesz miała trochę spokoju Very Happy

Jeżeli zrobię to co planuję, czyli wyniosę się na ten czas do Gośki, to o spokoju można zapomnieć 8)

Cytat:

Dasz radę przytul Co to dla Ciebie rolnictwo skoro rozwiązujesz po 100 zadań z fizyki czy nawet więcej.

W sumie ja doszłam do wniosku, że o ile cieszę się, że kończy mi się historia, WOS, geografia, TI to będę tęsknić za fizyką. Wiem zwariowałam, ale lubię moją panią z fizyki i chociaż nie za wiele rozumiałam z tej lekcji to jakoś mi się to podobało i było interesujące O.o

Ale z fizyki nie trzeba się uczyć! A tu jest tyle materiału i to takiego samego :placze: W ogóle skończę robić notatki z tego, to zabieram się za zadania z fizyki i dopiero, jak je zrobię to za geografię z powrotem.

Fizyka jest fajna! W sobotę jadę na uniwersytet znowu i nie mogę się doczekać. [i to wcale nie dlatego, że znowu będziemy łazić po galerii :D]

w ogóle jakie spaczenie. zamiast pisać "niewielkie wahania temperatury" ja piszę :"niewielkie delta t"

PostWysłany: Sob 16:46, 02 Cze 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Jeżeli zrobię to co planuję, czyli wyniosę się na ten czas do Gośki, to o spokoju można zapomnieć Cool

Chyba że tak 8)

jeanne napisał:
Ale z fizyki nie trzeba się uczyć! A tu jest tyle materiału i to takiego samego płacze W ogóle skończę robić notatki z tego, to zabieram się za zadania z fizyki i dopiero, jak je zrobię to za geografię z powrotem.

Moje notatki z tego to były same wymagania roślin z największymi producentami i to nie do końca bo nie chciało mi się pisać na lekcji ani robić potem samemu xD

jeanne napisał:
Fizyka jest fajna! W sobotę jadę na uniwersytet znowu i nie mogę się doczekać. [i to wcale nie dlatego, że znowu będziemy łazić po galerii Very Happy]

Co tam najwyżej powiem, że w przyszłym roku, że pałam miłością do fizyki i sobie pochodzę na te dodatkowe dla tych co chcą zdawać maturę z fizyki O.o
E to świetnie, przemyć mnie tam :D
My mamy ten ogród doświadczeń w Krakowie. Za to muzeum farmacji jest zamknięte w poniedziałki :(

PostWysłany: Sob 16:59, 02 Cze 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Moje notatki z tego to były same wymagania roślin z największymi producentami i to nie do końca bo nie chciało mi się pisać na lekcji ani robić potem samemu xD

Moje to tylko wypisane rośliny, wiec teraz mam lekki szok... I nie rozumiem rolnictwa intensywnego i ekstensywnego kapitałochłonnego. Według mojego podręcznika to prawie to samo :D
Cytat:

E to świetnie, przemyć mnie tam Very Happy
My mamy ten ogród doświadczeń w Krakowie. Za to muzeum farmacji jest zamknięte w poniedziałki Sad

w sumie nikt obecności nie sprawdza, wchodzimy całą grupą, więc wbijaj. :twisted:

My niedługo idziemy do laboratorium w szpitalu *,*

PostWysłany: Sob 17:03, 02 Cze 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Moje to tylko wypisane rośliny, wiec teraz mam lekki szok... I nie rozumiem rolnictwa intensywnego i ekstensywnego kapitałochłonnego. Według mojego podręcznika to prawie to samo Very Happy

Według spr który mam od innej klasy a którego nam nie dała.
Intensywne rynkowe:
- wysoka mechanizacja,
- duże zużycie nawozów sztucznych,
- niskie zbiory,
- wysokie plony w całości przeznaczone na sprzedaż,
Ekstensywne:
- dobrze zmechanizowane,
- niewielki udział pracy ludzkiej,
- duże zbiory,
- wielkoobszarowe.

jeanne napisał:
w sumie nikt obecności nie sprawdza, wchodzimy całą grupą, więc wbijaj. Twisted Evil

My niedługo idziemy do laboratorium w szpitalu *,*

Ok :twisted:

Ja i część mojej klasy jak będzie ciało to do prosektorium.

PostWysłany: Sob 17:10, 02 Cze 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Według spr który mam od innej klasy a którego nam nie dała.

dzięki <3 teraz jeszcze tylko to zrozumieć o.O

Cytat:

Ja i część mojej klasy jak będzie ciało to do prosektorium.

my idziemy w 3 klasie, ostatnio baba od angielskiego nam opowiadała, jak to będzie. Będziemy mogli sobie pomacać zwloki, pooglądać wszystko w środku, dostaniemy nawet taką kartę z danymi wszystkimi do domu *,* I ten pan jest taki fajny, że jak ktoś będzie już na medycynie i będzie chciał sobie przyjśc powtórzyć anatomię na sekcji to można spokojnie zadzwonić i się umówić :D

PostWysłany: Sob 17:21, 02 Cze 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
dzięki <3 teraz jeszcze tylko to zrozumieć o.O

Zrozumieć to ta trudniejsza część :)

jeanne napisał:
my idziemy w 3 klasie, ostatnio baba od angielskiego nam opowiadała, jak to będzie. Będziemy mogli sobie pomacać zwloki, pooglądać wszystko w środku, dostaniemy nawet taką kartę z danymi wszystkimi do domu *,* I ten pan jest taki fajny, że jak ktoś będzie już na medycynie i będzie chciał sobie przyjśc powtórzyć anatomię na sekcji to można spokojnie zadzwonić i się umówić Very Happy

E to my chyba nie będziemy mieli tak fajnie. Chociaż nam mówiła, że Ci co wytrwają to w zeszłym roku pobierali np. tkanki.

PostWysłany: Sob 18:55, 02 Cze 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Mam 10 stron a4 do nauczenia się z geografii.I 26 zadań z 203. aż mnie musk boli.

Cytat:

E to my chyba nie będziemy mieli tak fajnie. Chociaż nam mówiła, że Ci co wytrwają to w zeszłym roku pobierali np. tkanki.

Też mamy pobierać ^^

PostWysłany: Sob 22:56, 02 Cze 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Mam 10 stron a4 do nauczenia się z geografii.I 26 zadań z 203. aż mnie musk boli.

Podziwiam jeśli to oznacza, że zrobiłaś już te 180 zadań O.o :przytul:
Co do geografii to w przeliczeniu na a4 to tyle mniej więcej stron miałam w podręczniku. Będę trzymać kciuki, dasz radę.

PostWysłany: Nie 11:55, 03 Cze 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Podziwiam jeśli to oznacza, że zrobiłaś już te 180 zadań O.o przytul
Co do geografii to w przeliczeniu na a4 to tyle mniej więcej stron miałam w podręczniku. Będę trzymać kciuki, dasz radę.

Tak :D teraz mam już przerobione 203, z czego paru nie wiem, jak zrobić, ale zaraz napiszę do konrada to mi wytłumaczy. Zrobiłam zadanie z chemii, zadania z fizyki, napisałam 4 testy z geo [w tym 2 rozszerzone, bosz], napisałam wypracowanie z polskiego i zrobiłam obrzydliwy makaron z tuńczykiem plus zdążyłam się pokłócić z mamą i chyba zapanują ciche dni :]

PostWysłany: Nie 13:48, 03 Cze 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Tak Very Happy teraz mam już przerobione 203, z czego paru nie wiem, jak zrobić, ale zaraz napiszę do konrada to mi wytłumaczy. Zrobiłam zadanie z chemii, zadania z fizyki, napisałam 4 testy z geo [w tym 2 rozszerzone, bosz], napisałam wypracowanie z polskiego i zrobiłam obrzydliwy makaron z tuńczykiem plus zdążyłam się pokłócić z mamą i chyba zapanują ciche dni krzywy

Ja na przerwie i się pytam czy któryś mi wytłumaczy, albo wie jak zrobić zadanie z fizyki, względnie matmy wtedy też do dziewczyn.
O boru, uświadomiłaś mi, że nic kompletnie nie zrobiłam -.-
Ja będę mieć wyjątkowo gotowy- frytki i pstrąg, mogę się podzielić :D Ale nic nie pobije czasu jak siedziała przez 2 tygodnie ze mną i moim bratem babcia- miałam zrobione śniadanie, kanapki do szkoły, obiad i kolację. Do tej pory nie wyszłam z szoku O.o

PostWysłany: Nie 13:58, 03 Cze 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Ja na przerwie i się pytam czy któryś mi wytłumaczy, albo wie jak zrobić zadanie z fizyki, względnie matmy wtedy też do dziewczyn.

Ostatnio zaprzęgnęłam 4 chłopaków do rozwiązywania mi zadania i tak staliśmy i debatowaliśmy nad tym, co zrobić, gdy prąd pójdzie po pustym przewodzie, że aż nie zobaczyliśmy, że nauczyciel przyszedł. Uwielbiam moją klasę :D

Cytat:
O boru, uświadomiłaś mi, że nic kompletnie nie zrobiłam -.-

Ja zrobię sobie nowe ubranko, biorę chemię i mapki i idę to ogarniać.

Cytat:
Do tej pory nie wyszłam z szoku O.o

zazdroszczę, ja nie dość, że nie mam niczego, to jeszcze głupiej padliny mieć nie mogę, bo zaraz ktoś wpierdzieli, chociaż dokładnie wiedzą, że to moja. egoiści.

PostWysłany: Nie 14:02, 03 Cze 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 351, 352, 353 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 352 z 552

Skocz do: