|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 351, 352, 353 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: |
Ja też. Do tej pory mam odruch wymiotny na widok taniego szampana z Biedronki hahaha |
Ja na samą myśl o krajowej przegryzanej bułką mam dreszcze...
Ja w poniedziałek mam wycieczkę do Krakowa, ale potem będzie jazda. Teraz oglądam po raz któryś Skins zamiast coś ogarnąć -,- |
Ja po czwartku mam tydzień wolnego, ale będzie spokój :D
|
|
Sob 16:10, 02 Cze 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
jeanne napisał: | Ja na samą myśl o krajowej przegryzanej bułką mam dreszcze... |
To nieźle.
jeanne napisał: | Ja po czwartku mam tydzień wolnego, ale będzie spokój Very Happy |
Z jakiej racji aż tyle :D ?
Czy dziś jest niskie ciśnienie czy tylko mnie łeb boli od samego rana xD
|
|
Sob 16:17, 02 Cze 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Z jakiej racji aż tyle Very Happy ? |
3 dniowa wycieczka na którą nie jadę, 2 dni weekendu i boże ciało i piątek po nim wolne ;)
Cytat: | Czy dziś jest niskie ciśnienie czy tylko mnie łeb boli od samego rana xD |
Mnie też boli ale nie wiem z czego.
Otworzyłam tą geografię i jestem załamana.
|
|
Sob 16:24, 02 Cze 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | 3 dniowa wycieczka na którą nie jadę, 2 dni weekendu i boże ciało i piątek po nim wolne Wink |
Aaa, to będziesz miała trochę spokoju :D
jeanne napisał: | Mnie też boli ale nie wiem z czego.
Otworzyłam tą geografię i jestem załamana. |
Dasz radę :przytul: Co to dla Ciebie rolnictwo skoro rozwiązujesz po 100 zadań z fizyki czy nawet więcej.
W sumie ja doszłam do wniosku, że o ile cieszę się, że kończy mi się historia, WOS, geografia, TI to będę tęsknić za fizyką. Wiem zwariowałam, ale lubię moją panią z fizyki i chociaż nie za wiele rozumiałam z tej lekcji to jakoś mi się to podobało i było interesujące O.o
|
|
Sob 16:41, 02 Cze 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Aaa, to będziesz miała trochę spokoju Very Happy |
Jeżeli zrobię to co planuję, czyli wyniosę się na ten czas do Gośki, to o spokoju można zapomnieć 8)
Dasz radę przytul Co to dla Ciebie rolnictwo skoro rozwiązujesz po 100 zadań z fizyki czy nawet więcej.
W sumie ja doszłam do wniosku, że o ile cieszę się, że kończy mi się historia, WOS, geografia, TI to będę tęsknić za fizyką. Wiem zwariowałam, ale lubię moją panią z fizyki i chociaż nie za wiele rozumiałam z tej lekcji to jakoś mi się to podobało i było interesujące O.o |
Ale z fizyki nie trzeba się uczyć! A tu jest tyle materiału i to takiego samego :placze: W ogóle skończę robić notatki z tego, to zabieram się za zadania z fizyki i dopiero, jak je zrobię to za geografię z powrotem.
Fizyka jest fajna! W sobotę jadę na uniwersytet znowu i nie mogę się doczekać. [i to wcale nie dlatego, że znowu będziemy łazić po galerii :D]
w ogóle jakie spaczenie. zamiast pisać "niewielkie wahania temperatury" ja piszę :"niewielkie delta t"
|
|
Sob 16:46, 02 Cze 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Jeżeli zrobię to co planuję, czyli wyniosę się na ten czas do Gośki, to o spokoju można zapomnieć Cool |
Chyba że tak 8)
jeanne napisał: | Ale z fizyki nie trzeba się uczyć! A tu jest tyle materiału i to takiego samego płacze W ogóle skończę robić notatki z tego, to zabieram się za zadania z fizyki i dopiero, jak je zrobię to za geografię z powrotem. |
Moje notatki z tego to były same wymagania roślin z największymi producentami i to nie do końca bo nie chciało mi się pisać na lekcji ani robić potem samemu xD
jeanne napisał: | Fizyka jest fajna! W sobotę jadę na uniwersytet znowu i nie mogę się doczekać. [i to wcale nie dlatego, że znowu będziemy łazić po galerii Very Happy] |
Co tam najwyżej powiem, że w przyszłym roku, że pałam miłością do fizyki i sobie pochodzę na te dodatkowe dla tych co chcą zdawać maturę z fizyki O.o
E to świetnie, przemyć mnie tam :D
My mamy ten ogród doświadczeń w Krakowie. Za to muzeum farmacji jest zamknięte w poniedziałki :(
|
|
Sob 16:59, 02 Cze 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Moje notatki z tego to były same wymagania roślin z największymi producentami i to nie do końca bo nie chciało mi się pisać na lekcji ani robić potem samemu xD
|
Moje to tylko wypisane rośliny, wiec teraz mam lekki szok... I nie rozumiem rolnictwa intensywnego i ekstensywnego kapitałochłonnego. Według mojego podręcznika to prawie to samo :D
E to świetnie, przemyć mnie tam Very Happy
My mamy ten ogród doświadczeń w Krakowie. Za to muzeum farmacji jest zamknięte w poniedziałki Sad |
w sumie nikt obecności nie sprawdza, wchodzimy całą grupą, więc wbijaj. :twisted:
My niedługo idziemy do laboratorium w szpitalu *,*
|
|
Sob 17:03, 02 Cze 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Moje to tylko wypisane rośliny, wiec teraz mam lekki szok... I nie rozumiem rolnictwa intensywnego i ekstensywnego kapitałochłonnego. Według mojego podręcznika to prawie to samo Very Happy |
Według spr który mam od innej klasy a którego nam nie dała.
Intensywne rynkowe:
- wysoka mechanizacja,
- duże zużycie nawozów sztucznych,
- niskie zbiory,
- wysokie plony w całości przeznaczone na sprzedaż,
Ekstensywne:
- dobrze zmechanizowane,
- niewielki udział pracy ludzkiej,
- duże zbiory,
- wielkoobszarowe.
jeanne napisał: | w sumie nikt obecności nie sprawdza, wchodzimy całą grupą, więc wbijaj. Twisted Evil
My niedługo idziemy do laboratorium w szpitalu *,* |
Ok :twisted:
Ja i część mojej klasy jak będzie ciało to do prosektorium.
|
|
Sob 17:10, 02 Cze 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Według spr który mam od innej klasy a którego nam nie dała. |
dzięki <3 teraz jeszcze tylko to zrozumieć o.O
Ja i część mojej klasy jak będzie ciało to do prosektorium. |
my idziemy w 3 klasie, ostatnio baba od angielskiego nam opowiadała, jak to będzie. Będziemy mogli sobie pomacać zwloki, pooglądać wszystko w środku, dostaniemy nawet taką kartę z danymi wszystkimi do domu *,* I ten pan jest taki fajny, że jak ktoś będzie już na medycynie i będzie chciał sobie przyjśc powtórzyć anatomię na sekcji to można spokojnie zadzwonić i się umówić :D
|
|
Sob 17:21, 02 Cze 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | dzięki <3 teraz jeszcze tylko to zrozumieć o.O |
Zrozumieć to ta trudniejsza część :)
jeanne napisał: | my idziemy w 3 klasie, ostatnio baba od angielskiego nam opowiadała, jak to będzie. Będziemy mogli sobie pomacać zwloki, pooglądać wszystko w środku, dostaniemy nawet taką kartę z danymi wszystkimi do domu *,* I ten pan jest taki fajny, że jak ktoś będzie już na medycynie i będzie chciał sobie przyjśc powtórzyć anatomię na sekcji to można spokojnie zadzwonić i się umówić Very Happy |
E to my chyba nie będziemy mieli tak fajnie. Chociaż nam mówiła, że Ci co wytrwają to w zeszłym roku pobierali np. tkanki.
|
|
Sob 18:55, 02 Cze 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mam 10 stron a4 do nauczenia się z geografii.I 26 zadań z 203. aż mnie musk boli.
E to my chyba nie będziemy mieli tak fajnie. Chociaż nam mówiła, że Ci co wytrwają to w zeszłym roku pobierali np. tkanki. |
Też mamy pobierać ^^
|
|
Sob 22:56, 02 Cze 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Mam 10 stron a4 do nauczenia się z geografii.I 26 zadań z 203. aż mnie musk boli. |
Podziwiam jeśli to oznacza, że zrobiłaś już te 180 zadań O.o :przytul:
Co do geografii to w przeliczeniu na a4 to tyle mniej więcej stron miałam w podręczniku. Będę trzymać kciuki, dasz radę.
|
|
Nie 11:55, 03 Cze 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Podziwiam jeśli to oznacza, że zrobiłaś już te 180 zadań O.o przytul
Co do geografii to w przeliczeniu na a4 to tyle mniej więcej stron miałam w podręczniku. Będę trzymać kciuki, dasz radę. |
Tak :D teraz mam już przerobione 203, z czego paru nie wiem, jak zrobić, ale zaraz napiszę do konrada to mi wytłumaczy. Zrobiłam zadanie z chemii, zadania z fizyki, napisałam 4 testy z geo [w tym 2 rozszerzone, bosz], napisałam wypracowanie z polskiego i zrobiłam obrzydliwy makaron z tuńczykiem plus zdążyłam się pokłócić z mamą i chyba zapanują ciche dni :]
|
|
Nie 13:48, 03 Cze 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Tak Very Happy teraz mam już przerobione 203, z czego paru nie wiem, jak zrobić, ale zaraz napiszę do konrada to mi wytłumaczy. Zrobiłam zadanie z chemii, zadania z fizyki, napisałam 4 testy z geo [w tym 2 rozszerzone, bosz], napisałam wypracowanie z polskiego i zrobiłam obrzydliwy makaron z tuńczykiem plus zdążyłam się pokłócić z mamą i chyba zapanują ciche dni krzywy |
Ja na przerwie i się pytam czy któryś mi wytłumaczy, albo wie jak zrobić zadanie z fizyki, względnie matmy wtedy też do dziewczyn.
O boru, uświadomiłaś mi, że nic kompletnie nie zrobiłam -.-
Ja będę mieć wyjątkowo gotowy- frytki i pstrąg, mogę się podzielić :D Ale nic nie pobije czasu jak siedziała przez 2 tygodnie ze mną i moim bratem babcia- miałam zrobione śniadanie, kanapki do szkoły, obiad i kolację. Do tej pory nie wyszłam z szoku O.o
|
|
Nie 13:58, 03 Cze 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja na przerwie i się pytam czy któryś mi wytłumaczy, albo wie jak zrobić zadanie z fizyki, względnie matmy wtedy też do dziewczyn. |
Ostatnio zaprzęgnęłam 4 chłopaków do rozwiązywania mi zadania i tak staliśmy i debatowaliśmy nad tym, co zrobić, gdy prąd pójdzie po pustym przewodzie, że aż nie zobaczyliśmy, że nauczyciel przyszedł. Uwielbiam moją klasę :D
Cytat: | O boru, uświadomiłaś mi, że nic kompletnie nie zrobiłam -.- |
Ja zrobię sobie nowe ubranko, biorę chemię i mapki i idę to ogarniać.
Cytat: | Do tej pory nie wyszłam z szoku O.o |
zazdroszczę, ja nie dość, że nie mam niczego, to jeszcze głupiej padliny mieć nie mogę, bo zaraz ktoś wpierdzieli, chociaż dokładnie wiedzą, że to moja. egoiści.
|
|
Nie 14:02, 03 Cze 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 351, 352, 353 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 352 z 552 |
|