Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 366, 367, 368 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeanne napisał:
I egzaminatora. Jak słyszę z jakimi błędami ludzie zdali to głowa mała, a niektórych za duperele nie przepuszczają.

Najlepszy w tej materii był mój znajomy. Miał sprawdzić poziom oleju i wtedy egzaminator zagadnął go:
- Ja tam bym nalał płynu do mycia naczyń.
Na co kumpel, oczywiście przekonany, że żartują, powiedział:
- No, ja też.
- Gratuluję, nie zdał pan.
I oblał go naprawdę <hahaha>

Shitzune napisał:
O rany, i tak podziwiam was wszystkich. Ja się do samochodu od strony kierowcy nie zbliżam i nie wiem, czy kiedykolwiek się zbliżę... chyba że mnie okoliczności zmuszą.

Miałam podobne nastawienie, ale niestety okoliczności mnie zmusiły.

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Czw 21:19, 05 Lip 2012
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

Salamandra napisał:
Moi znajomi przed rozpoczęciem kursu jakkolwiek orientowali się w samochodach, ja wiem tylko że ma koła, kierownicę, tajemnicze pedały i równie tajemnicze dźwignie.

To tak jak ja.

ZÓe we mnie wstąpiło. Poszłam z mamą do banku i szukać butów w góry. Było ich mało i głównie za duże.
Za to wróciłam z sukienką ( dotychczas raz do roku mnie można było w czymś takim zobaczyć ), szpilkami ( ani razu nie miałam nawet w ręku, teoretycznie nr. 35 a i tak muszę mieć wkładki ) i książką omega arkusze z chemii :hahaha:

PostWysłany: Czw 21:22, 05 Lip 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:

O rany, i tak podziwiam was wszystkich. Ja się do samochodu od strony kierowcy nie zbliżam i nie wiem, czy kiedykolwiek się zbliżę... chyba że mnie okoliczności zmuszą.

Ja prawko robię głównie przez moją chorobę lokomocyjną - 20 minut jazdy, mnie już mdli, więc jeśli chciałabym iść na studia, to mogłabym iść tylko do pwsz w moim mieście :roll:

Cytat:

No wiesz na pierwszym egzaminie pan oblał mnie za to, że trafiłem na korek przy skręcie w lewo i zbyt długo wykonywałem ten manewr. Bo jazda w mieście powinna być dynamiczna i stanowcza. Tylko, że bez wymuszenia pierszeństwa nie dało się tego zrobić Rolling Eyes Ale dwa następne to już moja wina bo zostałem kompletnie zablokowany przez nerwy co skutkowało zbyt dynamicznym ruszaniem na wzniesieniu.

Więc upierdliwiec 8) W ogóle miałeś tego samego egzaminatora? Ja mam wrażenie, że ruszania na wzniesieniu nigdy nie opanuje :placze:

Cytat:

A ja je strasznie miło wspominam, nawet jak odbębniłem swoje 10 to i tak przychodziliśmy z kumplami bo zawsze była niemiłosierna beka Very Happy

Ja siedziałam obok mojego kolegi zazwyczaj i go przez całe 2 godziny próbowałam popisać długopisem, jaki fun!

Cytat:

I oblał go naprawdę <hahaha>

o.O boże, to ja muszę ukrócić swój język, bo naprawdę nie zdam z moim czarnym humorem.

Cytat:

Za to wróciłam z sukienką ( dotychczas raz do roku mnie można było w czymś takim zobaczyć ), szpilkami ( ani razu nie miałam nawet w ręku, teoretycznie nr. 35 a i tak muszę mieć wkładki ) i książką omega arkusze z chemii hahaha

Ja musiałam kupić sukienkę na chrzciny i wyglądam jakbym była w ciąży 8)
A na przyszły tydzień zaplanowałam sobie wirusy, protisty, grzyby, a z chemii pierwiastki bloku s, d, p stężenia procentowe i molowe. Ale będzie fun!

PostWysłany: Pią 14:15, 06 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne napisał:
Ja musiałam kupić sukienkę na chrzciny i wyglądam jakbym była w ciąży Cool
A na przyszły tydzień zaplanowałam sobie wirusy, protisty, grzyby, a z chemii pierwiastki bloku s, d, p stężenia procentowe i molowe. Ale będzie fun!

Czemu?
Ja zrobiłam z 45 zadań z komórki i ogarnęła mnie zgroza jak zobaczyłam jakie problemy sprawiają mi niektóre :(

PostWysłany: Pią 15:11, 06 Lip 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Czemu?
Ja zrobiłam z 45 zadań z komórki i ogarnęła mnie zgroza jak zobaczyłam jakie problemy sprawiają mi niektóre Sad

ja jak chcę się podołować to robię bukałę :]

PostWysłany: Pią 18:48, 06 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
ja jak chcę się podołować to robię bukałę krzywy

Yyy ja już jestem wystarczająco zdołowana bez zaglądania do tak ambitnych książek xD

PostWysłany: Pią 20:18, 06 Lip 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Ja podziwiam zapał czy to w wakacje czy nie :) Dla mnie to czarna magia, o czym mówicie. Nigdy nie byłam dobra w te klocki...z chemii w liceum ledwie zipałam. Fizyka jakoś ujdzie, był czas, że nawet lubiłam. Biologia była fajna, ale nie do zagłębiania się i też ledwie zipałam :] No humanistka ze mnie była pełną gębą :]
Dziś miałam zamiar spać do południa, bowiem to pierwszy wolny dzień od jakiegoś czasu, a ostatnie 3 dni spędziłam calusieńkie w pracy...nadgodziny :roll: Na samą myśl o mojej pracy bi szefie dostaję apopleksji, mam koszmary w nocy :roll:

PostWysłany: Sob 7:41, 07 Lip 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Cytat:

Yyy ja już jestem wystarczająco zdołowana bez zaglądania do tak ambitnych książek xD

Ja sobie podliczyłam, że za książki, które chciałabym sobie kupić mamuśka musiałaby zapłacić 450 złotych...
Cytat:
Ja podziwiam zapał czy to w wakacje czy nie

U mnie to nie zapał, tylko wyścig szczurów... Większość będzie cos robić w wakacje...
Cytat:
Rolling Eyes Na samą myśl o mojej pracy bi szefie dostaję apopleksji, mam koszmary w nocy Rolling Eyes

A to czemóż?

PostWysłany: Sob 14:00, 07 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
U mnie to nie zapał, tylko wyścig szczurów

To niezdrowe, nie daj się w to wciągnąć :wink:

Cytat:
A to czemóż?

Bo to psychopata, który wykańcza psychicznie i jest całe życie niezadowolony :roll: Mam nadzieję, że jednak w końcu pójdę po rozum do głowy i zwolnię się, zanim i mnie wykończy :roll:

PostWysłany: Sob 14:04, 07 Lip 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

To niezdrowe, nie daj się w to wciągnąć Wink

Trudno się nie dać w to wciągnąć, jak cała klasa się w to bawi... na koniec roku nie można było powiedzieć, że dużo brakło do paska, bo wstyd, trzeba było mówić, że jednej oceny -,-
Cytat:

Bo to psychopata, który wykańcza psychicznie i jest całe życie niezadowolony Rolling Eyes Mam nadzieję, że jednak w końcu pójdę po rozum do głowy i zwolnię się, zanim i mnie wykończy Rolling Eyes

*daje kopa w tyłek żeby poszła po rozum do głowy*
Z takim gościem nie ma co pracować, bo w końcu zwariujesz :roll:

PostWysłany: Sob 14:24, 07 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
Z takim gościem nie ma co pracować, bo w końcu zwariujesz Rolling Eyes

Jestem bliska, ale to akurat z przepracowania ostatnio. Mam na tyle specyficzną robotę, że w niej norma powinna wynosić 5h na dobę, a ja ostatnio pracowałam po 12 :roll:
Cytat:
Trudno się nie dać w to wciągnąć, jak cała klasa się w to bawi... na koniec roku nie można było powiedzieć, że dużo brakło do paska, bo wstyd, trzeba było mówić, że jednej oceny -,-

Oceny to nie wszystko :) Ilu jest idiotów z paskami? Zapewniam Cię, że pobiłabyś inteligencją niejednego maniaka z czerwonym szlaczkiem na świadectwie :wink:

PostWysłany: Sob 14:32, 07 Lip 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

Jestem bliska, ale to akurat z przepracowania ostatnio. Mam na tyle specyficzną robotę, że w niej norma powinna wynosić 5h na dobę, a ja ostatnio pracowałam po 12 Rolling Eyes

To tak jak moja mama swego czasu, jak jeszcze pracowała... Praca 8-16, jej nigdy nie było w domu przez 20 :roll: A praca się nie zmieniła tylko kierowniczka. Wspołczuję.

Cytat:

Oceny to nie wszystko Smile Ilu jest idiotów z paskami? Zapewniam Cię, że pobiłabyś inteligencją niejednego maniaka z czerwonym szlaczkiem na świadectwie Wink

W klasie? 10. Ale chyba tylko 2 osoby zeszły ze średnią poniżej 4,0. Wiesz, pocieszałabym się tym pewnie, ale niestety to nieprawda. :roll: Mam tego pecha, że w mojej klasie są bardzo inteligentni ludzie. Może niektórzy jeszcze niedoświadczeni przez los, ale inteligencji odmówić im nie można. W końcu planują być lekarzami to coś w głowie musza mieć.

Uwaga, jestem masochistką! Jest tak gorąco, że chodzę po domu w bieliźnie, ale idę piec sernik :D

PostWysłany: Sob 15:18, 07 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Jest tak gorąco, że chodzę po domu w bieliźnie, ale idę piec sernik Very Happy

No to rzeczywiście jesteś :D

jeanne napisał:
W klasie? 10. Ale chyba tylko 2 osoby zeszły ze średnią poniżej 4,0. Wiesz, pocieszałabym się tym pewnie, ale niestety to nieprawda. Rolling Eyes Mam tego pecha, że w mojej klasie są bardzo inteligentni ludzie. Może niektórzy jeszcze niedoświadczeni przez los, ale inteligencji odmówić im nie można. W końcu planują być lekarzami to coś w głowie musza mieć.

Ja tam nic nie mam do dobrych stopni. Sama miałam niekiepskie, co prawda prowadziłam ostrą selekcje przedmiotów, które mnie interesowały, ale jakoś szło :] Mimo to uważam, że wyniki w szkole to nie wszystko i niekoniecznie świadczą o inteligencji, częściej raczej o wyuczeniu i to często masy niepotrzebnych w życiu rzeczy, jak to w polskich szkołach bywa.

PostWysłany: Sob 15:31, 07 Lip 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

No to rzeczywiście jesteś Very Happy

Wykąpałam kota - jestem jeszcze większą masochistką :]

Cytat:

Ja tam nic nie mam do dobrych stopni. Sama miałam niekiepskie, co prawda prowadziłam ostrą selekcje przedmiotów, które mnie interesowały, ale jakoś szło krzywy Mimo to uważam, że wyniki w szkole to nie wszystko i niekoniecznie świadczą o inteligencji, częściej raczej o wyuczeniu i to często masy niepotrzebnych w życiu rzeczy, jak to w polskich szkołach bywa.

Ja też robię selekcję :] Historia, polski - jadę na ściągach, z angielskiego przepisalam się do najgorszej grupy, a z francuskiego nie nauczyłam się ani jednego słówka przez 2 lata :D

Ja ich ogolnie podziwiam. Bo nie dość, że są w stanie mieć piątki ze wszystkiego to jeszcze chodzą na kółka, mają dodatkowe zajęcia pozalekcyjne - chór, teatr, śpiewanie. I gdzieś jeszcze znajdują czas na życie prywatne i sen. No i nie są tak no nienormalni jak ja, tylko uśmiechnięci, dogadują się z ludźmi i nauczycielami. Potrafią wypowiedzieć się na wiele tematów, orientują się w wiadomościach i ze świata i z Polski, znają dodatkowe informacje z wielu dziedzin i najczęściej mają ten swój "konik".
A ja nudne dziewczę, oceny też przeciętne, uzależnione od komputera i seriali, która ma alergię na większość ludzi ze wzajemnością :roll: blado przy nich wychodzę.

PostWysłany: Sob 18:01, 07 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne, jedyne, co u Ciebie jest nienormalne, to samoocena :wink:

PostWysłany: Sob 18:07, 07 Lip 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 366, 367, 368 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 367 z 552

Skocz do: