|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 366, 367, 368 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
jeanne napisał: | I egzaminatora. Jak słyszę z jakimi błędami ludzie zdali to głowa mała, a niektórych za duperele nie przepuszczają. |
Najlepszy w tej materii był mój znajomy. Miał sprawdzić poziom oleju i wtedy egzaminator zagadnął go:
- Ja tam bym nalał płynu do mycia naczyń.
Na co kumpel, oczywiście przekonany, że żartują, powiedział:
- No, ja też.
- Gratuluję, nie zdał pan.
I oblał go naprawdę <hahaha>
Shitzune napisał: | O rany, i tak podziwiam was wszystkich. Ja się do samochodu od strony kierowcy nie zbliżam i nie wiem, czy kiedykolwiek się zbliżę... chyba że mnie okoliczności zmuszą. |
Miałam podobne nastawienie, ale niestety okoliczności mnie zmusiły.
|
|
Czw 21:19, 05 Lip 2012 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Moi znajomi przed rozpoczęciem kursu jakkolwiek orientowali się w samochodach, ja wiem tylko że ma koła, kierownicę, tajemnicze pedały i równie tajemnicze dźwignie. |
To tak jak ja.
ZÓe we mnie wstąpiło. Poszłam z mamą do banku i szukać butów w góry. Było ich mało i głównie za duże.
Za to wróciłam z sukienką ( dotychczas raz do roku mnie można było w czymś takim zobaczyć ), szpilkami ( ani razu nie miałam nawet w ręku, teoretycznie nr. 35 a i tak muszę mieć wkładki ) i książką omega arkusze z chemii :hahaha:
|
|
Czw 21:22, 05 Lip 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
O rany, i tak podziwiam was wszystkich. Ja się do samochodu od strony kierowcy nie zbliżam i nie wiem, czy kiedykolwiek się zbliżę... chyba że mnie okoliczności zmuszą. |
Ja prawko robię głównie przez moją chorobę lokomocyjną - 20 minut jazdy, mnie już mdli, więc jeśli chciałabym iść na studia, to mogłabym iść tylko do pwsz w moim mieście :roll:
No wiesz na pierwszym egzaminie pan oblał mnie za to, że trafiłem na korek przy skręcie w lewo i zbyt długo wykonywałem ten manewr. Bo jazda w mieście powinna być dynamiczna i stanowcza. Tylko, że bez wymuszenia pierszeństwa nie dało się tego zrobić Rolling Eyes Ale dwa następne to już moja wina bo zostałem kompletnie zablokowany przez nerwy co skutkowało zbyt dynamicznym ruszaniem na wzniesieniu. |
Więc upierdliwiec 8) W ogóle miałeś tego samego egzaminatora? Ja mam wrażenie, że ruszania na wzniesieniu nigdy nie opanuje :placze:
A ja je strasznie miło wspominam, nawet jak odbębniłem swoje 10 to i tak przychodziliśmy z kumplami bo zawsze była niemiłosierna beka Very Happy |
Ja siedziałam obok mojego kolegi zazwyczaj i go przez całe 2 godziny próbowałam popisać długopisem, jaki fun!
I oblał go naprawdę <hahaha> |
o.O boże, to ja muszę ukrócić swój język, bo naprawdę nie zdam z moim czarnym humorem.
Za to wróciłam z sukienką ( dotychczas raz do roku mnie można było w czymś takim zobaczyć ), szpilkami ( ani razu nie miałam nawet w ręku, teoretycznie nr. 35 a i tak muszę mieć wkładki ) i książką omega arkusze z chemii hahaha |
Ja musiałam kupić sukienkę na chrzciny i wyglądam jakbym była w ciąży 8)
A na przyszły tydzień zaplanowałam sobie wirusy, protisty, grzyby, a z chemii pierwiastki bloku s, d, p stężenia procentowe i molowe. Ale będzie fun!
|
|
Pią 14:15, 06 Lip 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Ja musiałam kupić sukienkę na chrzciny i wyglądam jakbym była w ciąży Cool
A na przyszły tydzień zaplanowałam sobie wirusy, protisty, grzyby, a z chemii pierwiastki bloku s, d, p stężenia procentowe i molowe. Ale będzie fun!
|
Czemu?
Ja zrobiłam z 45 zadań z komórki i ogarnęła mnie zgroza jak zobaczyłam jakie problemy sprawiają mi niektóre :(
|
|
Pią 15:11, 06 Lip 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Czemu?
Ja zrobiłam z 45 zadań z komórki i ogarnęła mnie zgroza jak zobaczyłam jakie problemy sprawiają mi niektóre Sad |
ja jak chcę się podołować to robię bukałę :]
|
|
Pią 18:48, 06 Lip 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | ja jak chcę się podołować to robię bukałę krzywy |
Yyy ja już jestem wystarczająco zdołowana bez zaglądania do tak ambitnych książek xD
|
|
Pią 20:18, 06 Lip 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja podziwiam zapał czy to w wakacje czy nie :) Dla mnie to czarna magia, o czym mówicie. Nigdy nie byłam dobra w te klocki...z chemii w liceum ledwie zipałam. Fizyka jakoś ujdzie, był czas, że nawet lubiłam. Biologia była fajna, ale nie do zagłębiania się i też ledwie zipałam :] No humanistka ze mnie była pełną gębą :]
Dziś miałam zamiar spać do południa, bowiem to pierwszy wolny dzień od jakiegoś czasu, a ostatnie 3 dni spędziłam calusieńkie w pracy...nadgodziny :roll: Na samą myśl o mojej pracy bi szefie dostaję apopleksji, mam koszmary w nocy :roll:
|
|
Wysłany:
Sob 7:41, 07 Lip 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Yyy ja już jestem wystarczająco zdołowana bez zaglądania do tak ambitnych książek xD
|
Ja sobie podliczyłam, że za książki, które chciałabym sobie kupić mamuśka musiałaby zapłacić 450 złotych...
Cytat: | Ja podziwiam zapał czy to w wakacje czy nie |
U mnie to nie zapał, tylko wyścig szczurów... Większość będzie cos robić w wakacje...
Cytat: | Rolling Eyes Na samą myśl o mojej pracy bi szefie dostaję apopleksji, mam koszmary w nocy Rolling Eyes |
A to czemóż?
|
|
Sob 14:00, 07 Lip 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | U mnie to nie zapał, tylko wyścig szczurów |
To niezdrowe, nie daj się w to wciągnąć :wink:
Bo to psychopata, który wykańcza psychicznie i jest całe życie niezadowolony :roll: Mam nadzieję, że jednak w końcu pójdę po rozum do głowy i zwolnię się, zanim i mnie wykończy :roll:
|
|
Wysłany:
Sob 14:04, 07 Lip 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
To niezdrowe, nie daj się w to wciągnąć Wink |
Trudno się nie dać w to wciągnąć, jak cała klasa się w to bawi... na koniec roku nie można było powiedzieć, że dużo brakło do paska, bo wstyd, trzeba było mówić, że jednej oceny -,-
Bo to psychopata, który wykańcza psychicznie i jest całe życie niezadowolony Rolling Eyes Mam nadzieję, że jednak w końcu pójdę po rozum do głowy i zwolnię się, zanim i mnie wykończy Rolling Eyes |
*daje kopa w tyłek żeby poszła po rozum do głowy*
Z takim gościem nie ma co pracować, bo w końcu zwariujesz :roll:
|
|
Sob 14:24, 07 Lip 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Z takim gościem nie ma co pracować, bo w końcu zwariujesz Rolling Eyes |
Jestem bliska, ale to akurat z przepracowania ostatnio. Mam na tyle specyficzną robotę, że w niej norma powinna wynosić 5h na dobę, a ja ostatnio pracowałam po 12 :roll:
Cytat: | Trudno się nie dać w to wciągnąć, jak cała klasa się w to bawi... na koniec roku nie można było powiedzieć, że dużo brakło do paska, bo wstyd, trzeba było mówić, że jednej oceny -,- |
Oceny to nie wszystko :) Ilu jest idiotów z paskami? Zapewniam Cię, że pobiłabyś inteligencją niejednego maniaka z czerwonym szlaczkiem na świadectwie :wink:
|
|
Wysłany:
Sob 14:32, 07 Lip 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jestem bliska, ale to akurat z przepracowania ostatnio. Mam na tyle specyficzną robotę, że w niej norma powinna wynosić 5h na dobę, a ja ostatnio pracowałam po 12 Rolling Eyes |
To tak jak moja mama swego czasu, jak jeszcze pracowała... Praca 8-16, jej nigdy nie było w domu przez 20 :roll: A praca się nie zmieniła tylko kierowniczka. Wspołczuję.
Oceny to nie wszystko Smile Ilu jest idiotów z paskami? Zapewniam Cię, że pobiłabyś inteligencją niejednego maniaka z czerwonym szlaczkiem na świadectwie Wink |
W klasie? 10. Ale chyba tylko 2 osoby zeszły ze średnią poniżej 4,0. Wiesz, pocieszałabym się tym pewnie, ale niestety to nieprawda. :roll: Mam tego pecha, że w mojej klasie są bardzo inteligentni ludzie. Może niektórzy jeszcze niedoświadczeni przez los, ale inteligencji odmówić im nie można. W końcu planują być lekarzami to coś w głowie musza mieć.
Uwaga, jestem masochistką! Jest tak gorąco, że chodzę po domu w bieliźnie, ale idę piec sernik :D
|
|
Sob 15:18, 07 Lip 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Jest tak gorąco, że chodzę po domu w bieliźnie, ale idę piec sernik Very Happy |
No to rzeczywiście jesteś :D
jeanne napisał: | W klasie? 10. Ale chyba tylko 2 osoby zeszły ze średnią poniżej 4,0. Wiesz, pocieszałabym się tym pewnie, ale niestety to nieprawda. Rolling Eyes Mam tego pecha, że w mojej klasie są bardzo inteligentni ludzie. Może niektórzy jeszcze niedoświadczeni przez los, ale inteligencji odmówić im nie można. W końcu planują być lekarzami to coś w głowie musza mieć. |
Ja tam nic nie mam do dobrych stopni. Sama miałam niekiepskie, co prawda prowadziłam ostrą selekcje przedmiotów, które mnie interesowały, ale jakoś szło :] Mimo to uważam, że wyniki w szkole to nie wszystko i niekoniecznie świadczą o inteligencji, częściej raczej o wyuczeniu i to często masy niepotrzebnych w życiu rzeczy, jak to w polskich szkołach bywa.
|
|
Wysłany:
Sob 15:31, 07 Lip 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
No to rzeczywiście jesteś Very Happy |
Wykąpałam kota - jestem jeszcze większą masochistką :]
Ja tam nic nie mam do dobrych stopni. Sama miałam niekiepskie, co prawda prowadziłam ostrą selekcje przedmiotów, które mnie interesowały, ale jakoś szło krzywy Mimo to uważam, że wyniki w szkole to nie wszystko i niekoniecznie świadczą o inteligencji, częściej raczej o wyuczeniu i to często masy niepotrzebnych w życiu rzeczy, jak to w polskich szkołach bywa.
|
Ja też robię selekcję :] Historia, polski - jadę na ściągach, z angielskiego przepisalam się do najgorszej grupy, a z francuskiego nie nauczyłam się ani jednego słówka przez 2 lata :D
Ja ich ogolnie podziwiam. Bo nie dość, że są w stanie mieć piątki ze wszystkiego to jeszcze chodzą na kółka, mają dodatkowe zajęcia pozalekcyjne - chór, teatr, śpiewanie. I gdzieś jeszcze znajdują czas na życie prywatne i sen. No i nie są tak no nienormalni jak ja, tylko uśmiechnięci, dogadują się z ludźmi i nauczycielami. Potrafią wypowiedzieć się na wiele tematów, orientują się w wiadomościach i ze świata i z Polski, znają dodatkowe informacje z wielu dziedzin i najczęściej mają ten swój "konik".
A ja nudne dziewczę, oceny też przeciętne, uzależnione od komputera i seriali, która ma alergię na większość ludzi ze wzajemnością :roll: blado przy nich wychodzę.
|
|
Sob 18:01, 07 Lip 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne, jedyne, co u Ciebie jest nienormalne, to samoocena :wink:
|
|
Wysłany:
Sob 18:07, 07 Lip 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 366, 367, 368 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 367 z 552 |
|