U mnie w pracy jest dziewczyna z całą łapą pociętą, łącznie z blizną na żyłach. Prócz tego, że wygląda to średnio ładnie, to nikt nie pyta, od czego i dlaczego :mrgreen:
U mnie w pracy jest dziewczyna z całą łapą pociętą, łącznie z blizną na żyłach. Prócz tego, że wygląda to średnio ładnie, to nikt nie pyta, od czego i dlaczego Mr. Green
Ja mam uroczego wieloszczeta przez całą rękę, bo nie dość, że się sama zmasakrowałam, to jeszcze szwy mi za późno ściągnęli ;D
Ale pocieszyłaś mnie.
Zresztą skoro planuję zostać lekarzem to zawsze mogę powiedzieć, że ćwiczyłam w domu :hahaha:
Cytat:
Właśnie zakupiłam w necie takie cosik krzywy
Sory erikson!:D
Mam za grube palce do klawiatury qwerty. i picie z taką klawiaturą to by było zaiste zło, bo tak to często t9 mnie ratuje przed upokorzeniem :D
Mam w planach iście jutro na noc pod namioty, ale nie mam namiotu. Myślicie, że mogę tak na chama komuś sie walnąć do namiotu? :D
Myślicie, że mogę tak na chama komuś sie walnąć do namiotu? Very Happy
A myślisz, że po paru głębszych, ktoś zauważy, że śpisz w jego namiocie? :D
jeanne napisał:
Sory erikson!Very Happy
Mam za grube palce do klawiatury qwerty. i picie z taką klawiaturą to by było zaiste zło, bo tak to często t9 mnie ratuje przed upokorzeniem Very Happy
Ja już od lat uznaję tylko SE :] Innej opcji nie było :] QWERTY mnie zawiodła w takim z wysuwaną klawiaturką, ale w tym jest wygodna, już się przymierzałam :mrgreen:
jeanne napisał:
Ja mam uroczego wieloszczeta przez całą rękę, bo nie dość, że się sama zmasakrowałam, to jeszcze szwy mi za późno ściągnęli ;D
Ale pocieszyłaś mnie.
Zresztą skoro planuję zostać lekarzem to zawsze mogę powiedzieć, że ćwiczyłam w domu hahaha
Teraz jest moda na cięcie się, połowa młodzieży się tnie, no może prawie połowa :] A to czy szrama jest w tą czy w tamtą stronę, długa czy krótka...Możesz zwalić na to, że jak robiłaś wzorek, to Ci się ręka omknęła :mrgreen: A jako przyszły lekarz, fakt faktem, musiałaś trenować :mrgreen:
Nie opalaj się za mocno, to się nie będzie odznaczać, blizny szybko bledną :)
A myślisz, że po paru głębszych, ktoś zauważy, że śpisz w jego namiocie? Very Happy
Po paru głębszych może nie, ale za to rano jaka konsternacja! Będzie tak samo, jak na 18, że obudziłam się w łóżku solenizanta :X
Cytat:
QWERTY mnie zawiodła w takim z wysuwaną klawiaturką, ale w tym jest wygodna, już się przymierzałam Mr. Green
Ale gdzie taki telefon schować miedzy udami :(
Cytat:
Teraz jest moda na cięcie się, połowa młodzieży się tnie, no może prawie połowa krzywy A to czy szrama jest w tą czy w tamtą stronę, długa czy krótka...Możesz zwalić na to, że jak robiłaś wzorek, to Ci się ręka omknęła Mr. Green A jako przyszły lekarz, fakt faktem, musiałaś trenować Mr. Green
Nie opalaj się za mocno, to się nie będzie odznaczać, blizny szybko bledną Smile
Raczej takiej ilości na wzorek nie zwalę :roll: Ale na to, że bardzo żarliwie trenowałam przed pójściem na studia to już tak! Patrzcie, jakam ambitna. Jedyne, co mnie denerwuje to tak na zgięciu ręki, szarpie jak nie wiem :roll: *
Nie opalam, jestem blada jak ściana. Nawet obca dziewczyna kazała mi przez kolegę przekazać żebym się opaliła, bo strasznie wyglądam :roll: :D
*
Spojler:
Tak btw. Pielęgniarki mnie obudziły o 5!!! rano na pobieranie krwi. Rano zawsze wyglądam, jak trup [zwłaszcza, że wtedy akurat wyłudziłam od koleżanki jej leki na adhd :D], więc pytają mnie, czy nie zemdleję przy pobieraniu krwi. No okej, ręce pociachane do kości, ale będę mdleć na widok krwi. Tak je wyśmiałam, że myślałam, że oddechu mi braknie. :D
Na widok krwi nie mdlejesz, tylko tracisz oddech ze śmiechu :D
jeanne napisał:
Ale gdzie taki telefon schować miedzy udami Sad
A to już inna bajka, ja nie mam takiej potrzeby :mrgreen:
jeanne napisał:
Nawet obca dziewczyna kazała mi przez kolegę przekazać żebym się opaliła, bo strasznie wyglądam Rolling Eyes Very Happy
Milusio :roll:
jeanne napisał:
Raczej takiej ilości na wzorek nie zwalę Rolling Eyes Ale na to, że bardzo żarliwie trenowałam przed pójściem na studia to już tak! Patrzcie, jakam ambitna. Jedyne, co mnie denerwuje to tak na zgięciu ręki, szarpie jak nie wiem Rolling Eyes *
Moja koleżanka jest teraz poważną panią pracującą na Uniwersytecie - bynajmniej nie sprząta tam :wink: Zdarza jej się nosić krótkie rękawki, a pamiątki z lat dojrzewania ma niekiepskie...co kilka milimetrów blizna w poprzek ręki, od nadgarstka do ramienia :roll:
Na widok krwi nie mdlejesz, tylko tracisz oddech ze śmiechu Very Happy
A wiesz jak mi się śmiać chciało, jak nie mogły mi pobrać krwi? Próbowały z zagięcia ręki na jednym - nic. Z zagięcia ręki na drugim - nic. Tuż przed nadgarstkiem - dupa. W końcu dwa razy wkuwali mi się w dłoń i poszło. Aż zagryzałam wargi, żeby znowu się nie śmiać, problematycznym pacjentem byłam 8)
Cytat:
A to już inna bajka, ja nie mam takiej potrzeby Mr. Green
No cóż *pociąga nosem* Zazdroszczę. Najgorzej jest dla mnie wytrzymać te 2 godziny z instruktorem, kiedy nie mogę się bawić.
Cytat:
Milusio Rolling Eyes
Nie no, jak tak patrzę po zdjęciach z 18, to faktycznie. Blade lico i czarne włosy to zły pomysł :D
Cytat:
Moja koleżanka jest teraz poważną panią pracującą na Uniwersytecie - bynajmniej nie sprząta tam Wink Zdarza jej się nosić krótkie rękawki, a pamiątki z lat dojrzewania ma niekiepskie...co kilka milimetrów blizna w poprzek ręki, od nadgarstka do ramienia Rolling Eyes
Ha! to ja stwierdziłam, że skoro już i tak muszę zakrywać te 20cm od nadgarstka, to wyżej się nie będę posuwać i mam bliznę na bliźnie tam. No cóż, fantazja! I pomyśleć, że zaczęło się od głupiego "potnijmy się lusterkiem!" w 1 gimnazjum :hahaha:
Słucham piosenek z High school musical, czy bardzo już ze mną źle?
Słucham piosenek z High school musical, czy bardzo już ze mną źle?
Ups :? Jak wkręci Ci się Justin Bieber, to wzywaj pogotowie :D
jeanne napisał:
Ha! to ja stwierdziłam, że skoro już i tak muszę zakrywać te 20cm od nadgarstka, to wyżej się nie będę posuwać i mam bliznę na bliźnie tam. No cóż, fantazja! I pomyśleć, że zaczęło się od głupiego "potnijmy się lusterkiem!" w 1 gimnazjum hahaha
Świetny pomysł :] Ja na szczęście miałam inne zabawy w podstawówce i średnie - gimnazjum jest mi obce :]
jeanne napisał:
No cóż *pociąga nosem* Zazdroszczę. Najgorzej jest dla mnie wytrzymać te 2 godziny z instruktorem, kiedy nie mogę się bawić.
Nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale ja 8h w pracy mam zakaz używania prywatnego telefonu :roll: Nie powinnam go nawet trzymać na biurku. Co prawda jakoś tam zwykle staram się to obejść i zakrywam telefon serwetką z McDonalds Gorzej, jak muszę na sms odpisać, przy obecnym telefonie, ciężko to zrobić niezauważenie :mrgreen:
Ups Confused Jak wkręci Ci się Justin Bieber, to wzywaj pogotowie Very Happy
mam nadzieję, że nigdy tego nie usłyszę, bo jeszcze mi się spodoba i co to będzie! Wystarczy mi śpiewanie po pijaku "breaking free" na karaoke -,-
Cytat:
Świetny pomysł krzywy Ja na szczęście miałam inne zabawy w podstawówce i średnie - gimnazjum jest mi obce krzywy
Gimnazjum to wylęgarnia zła i patologii.
No oprócz gimnazjum przy moim LO, które zaczyna pracę od września. To bedzie wylęgarnia sama nawet nie wiem czego. Ale jak wyobrażam sobie te biedne 13 latki i mojego nauczyciela od fizyki :O
Cytat:
Nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale ja 8h w pracy mam zakaz używania prywatnego telefonu Rolling Eyes Nie powinnam go nawet trzymać na biurku. Co prawda jakoś tam zwykle staram się to obejść i zakrywam telefon serwetką z McDonalds Gorzej, jak muszę na sms odpisać, przy obecnym telefonie, ciężko to zrobić niezauważenie Mr. Green
Ja teoretycznie też w szkole na lekcjach mam zakaz, ale dziękuje opaczności za pamięć w palcach i to, że mogę odpisywać na smsy patrząc prosto w oczy nauczycielowi :D
Ja teoretycznie też w szkole na lekcjach mam zakaz, ale dziękuje opaczności za pamięć w palcach i to, że mogę odpisywać na smsy patrząc prosto w oczy nauczycielowi Very Happy
Moja klawiaturka już szwankuje i nie ma opcji napisania czegokolwiek, nie patrząc w ekran telefonu :? Poza tym do napisania sms potrzebuję w tym telefonie obu rąk, a to już wyglądałoby w mojej pracy podejrzanie :mrgreen: A przerw co 45 minut niestety nie mam :(
jeanne napisał:
Gimnazjum to wylęgarnia zła i patologii.
Jak wynika z moich obserwacji z ostatnich lat, to masz rację :wink:
jeanne napisał:
Wystarczy mi śpiewanie po pijaku "breaking free" na karaoke -,-
Mój brat zawsze po pijaku śpiewał "Orła cień" - ja mam urozmaicony repertuar :) Teraz się już raczej nie upijam, więc nie śpiewam wcale :|
Moja klawiaturka już szwankuje i nie ma opcji napisania czegokolwiek, nie patrząc w ekran telefonu Confused Poza tym do napisania sms potrzebuję w tym telefonie obu rąk, a to już wyglądałoby w mojej pracy podejrzanie Mr. Green A przerw co 45 minut niestety nie mam Sad
Paradoksalnie - też nie mam. Mój fizyk długą przerwę wykorzystuje na lekcje, podobnie inni nauczyciele, tak że najczęściej dzwonek zastaje mnie podczas pakowania. Ale za to wyćwiczyłam swój pęcherz moczowy - 9 godzin potrafi wytrzymać :D
Oj tam oj tam, podejrzanie! Najwyżej mogłabyś powiedzieć, że się ekhem, odstresowujesz!
Cytat:
Jak wynika z moich obserwacji z ostatnich lat, to masz rację Wink
Moja koleżanka miała niezłe zdziwienie, jak przy ich wyjściu klasowym na rozprawę sądową, oskarżonym był chłopak chodzący do naszego gimnazjum.
Cytat:
Mój brat zawsze po pijaku śpiewał "Orła cień" - ja mam urozmaicony repertuar Smile Teraz się już raczej nie upijam, więc nie śpiewam wcale Neutral
Najgorsze jest to, że ja NIE UMIEM ŚPIEWAĆ i strasznie fałszuję, więc każdy ma ze mnie polewkę. więc też muszę przestać -,-
Najgorsze jest to, że ja NIE UMIEM ŚPIEWAĆ i strasznie fałszuję, więc każdy ma ze mnie polewkę. więc też muszę przestać -,-
Oj tam, Ty nie masz głosu, pijani nie mają słuchu - wszystko gra :D
jeanne napisał:
Moja koleżanka miała niezłe zdziwienie, jak przy ich wyjściu klasowym na rozprawę sądową, oskarżonym był chłopak chodzący do naszego gimnazjum.
Ja ogólnie, jak słyszę o najbardziej kretyńskich wybrykach nastolatków, to są to wybryki gimnazjalistów :roll: Niby tyle zajęć, ale ewidentnie się młodzieży nudzi w życiu :|
jeanne napisał:
Oj tam oj tam, podejrzanie! Najwyżej mogłabyś powiedzieć, że się ekhem, odstresowujesz!
Nie da rady, potrzebuję przynajmniej jednej ręki do pracy, inaczej nie da rady. U mnie nie ma czasu na odstresowywanie, łapanie oddechu, odpoczywanie, itp :(
Oj tam, Ty nie masz głosu, pijani nie mają słuchu - wszystko gra Very Happy
Gorzej, że niektórzy nie piją.:roll: Konrad do tej pory się ze mnie śmieje, jak razem z Gabryśką się na nim położyłyśmy, po czym ja zaczęłam robić miny, powiedziałam mu, że ma kościste ramie i sobie poszłam O.o
Cytat:
Ja ogólnie, jak słyszę o najbardziej kretyńskich wybrykach nastolatków, to są to wybryki gimnazjalistów Rolling Eyes Niby tyle zajęć, ale ewidentnie się młodzieży nudzi w życiu Neutral
Ja obiektywnie nie potrafię ocenić, ale ja w gimnazjum się bardzo nudziłam... Nie uczyłam się wcale. Ale skoro materiał na test z wosu z całego roku nauczyłam się w jeden wieczór i napisałam na 6, więc :roll: Pewnie gdyby nie to, że wciągnęłam sie w internet i seriale to też bym zeszła na manowce. Albo w ciąże 8)
Cytat:
Nie da rady, potrzebuję przynajmniej jednej ręki do pracy, inaczej nie da rady. U mnie nie ma czasu na odstresowywanie, łapanie oddechu, odpoczywanie, itp Sad
Nie wiem, czy widziałaś w necie tzw. motylka, regulujesz jego pracę pilotem, a jak fajnie :D