Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 369, 370, 371 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
681 strona! Chyba już nikt tego nie pilnuje i nie porządkuje.

Ja już jestem po urlopie i zazdroszczę wszystkim młodziakom, którzy maja wakacje. I tyle na dzisiaj.

ToAra nie ma, więc bieda zapanowała!

Gorzej, że ten urlop nie jest wieczny 8)

PostWysłany: Pon 21:29, 09 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne napisał:

ToAra nie ma, więc bieda zapanowała!

ToAr okazał się wyrodnym ojcem, porzuciwszy nas wszystkich :(

FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików

PostWysłany: Wto 19:16, 10 Lip 2012
Lupus
Kot Domowy

Pochwał: 5

Powrót do góry

Zamiast się pakować siedzę w necie i jem jagody z bitą śmietaną :D
W ogóle nie chce mi się jechać w te góry, wiem jestem marudna, ale naprawdę lepiej mi tu. Basen jak chce pod nosem, książki, muzyka i zaś się mijam ze znajomymi -.- Nawiasem w przyszłym tygodniu w Zakopanym ma być około 12 stopni, a w górach jest przecież zimniej...

PostWysłany: Wto 19:31, 10 Lip 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Co Asie robią na kursie prawa jazdy:
- blokują skrzynię biegów [nie pytajcie, nie wiem jak!]
- przejeżdżają koleżance na placu przed maską, bo przecież zdążę, tak że biedaczka musi wysiąść z samochodu i robić przysiady na uspokojenie
- wjeżdża na rondo, a raczej wjechałaby, gdyby instruktor nie dał po hamulcach, po czym się z nim kłóci, że zdążyłaby!
-żartuje sobie z panów policjantów, którzy zatrzymali jej elkę
-pociesza instruktora, że zatrzymują go tak często, ponieważ się w nim zakochali i musi po prostu odwzajemnić ich uczucie
-pan instruktor pociesza w rewanżu Asię, że mi nie kazali dmuchać, bo jeszcze musieliby mnie wziąć ze sobą i następnego dnia pewnie od razu by przyszli i nawet zapłacili żeby mnie wziąć z powrotem
- a tak w ogóle on chętnie by się mnie pozbył, ale nikt mnie nie weźmie tylko on musi się ze mną użerać
- końcowo Asia strzela focha, że jej instruktor nie każe jeździć szybko i ciągle krzyczy "wolniej wolniej", a sam ma punkty za przekroczenie szybkości.

I tak w ogóle byłam oddawać krew i mimo, że zjadłam prawie całą czekoladę to zemdlałam w domu <3

Cytat:
w Zakopanym ma być około 12 stopni, a w górach jest przecież zimniej...

bardzo dobrze. nikt mi nie będzie zrzędził, że mam wyjść się opalić.

PostWysłany: Wto 20:07, 10 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
Co Asie robią na kursie prawa jazdy:
- blokują skrzynię biegów [nie pytajcie, nie wiem jak!]
- przejeżdżają koleżance na placu przed maską, bo przecież zdążę, tak że biedaczka musi wysiąść z samochodu i robić przysiady na uspokojenie
- wjeżdża na rondo, a raczej wjechałaby, gdyby instruktor nie dał po hamulcach, po czym się z nim kłóci, że zdążyłaby!
-żartuje sobie z panów policjantów, którzy zatrzymali jej elkę
-pociesza instruktora, że zatrzymują go tak często, ponieważ się w nim zakochali i musi po prostu odwzajemnić ich uczucie
-pan instruktor pociesza w rewanżu Asię, że mi nie kazali dmuchać, bo jeszcze musieliby mnie wziąć ze sobą i następnego dnia pewnie od razu by przyszli i nawet zapłacili żeby mnie wziąć z powrotem
- a tak w ogóle on chętnie by się mnie pozbył, ale nikt mnie nie weźmie tylko on musi się ze mną użerać
- końcowo Asia strzela focha, że jej instruktor nie każe jeździć szybko i ciągle krzyczy "wolniej wolniej", a sam ma punkty za przekroczenie szybkości.

:hahaha: fajny instruktor, ale nie docenia Asi ^^
Co Ty masz takie zapędy żeby szybko :D ?

jeanne napisał:
I tak w ogóle byłam oddawać krew i mimo, że zjadłam prawie całą czekoladę to zemdlałam w domu <3

Ja bym się najpierw musiała przebadać.

jeanne napisał:
bardzo dobrze. nikt mi nie będzie zrzędził, że mam wyjść się opalić.

Przestań! Nie dość, że będę miała mnóstwo czasu na myślenie- to zawsze na mnie źle działa to jeszcze będę marzła :(
Ja tam zawsze robię za upiora, do opalanie nie mam cierpliwości- jesli mnie przy okazji złapie ok, ale żeby specjalnie leżeć, siedzieć to nie.

PostWysłany: Wto 20:12, 10 Lip 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

hahaha fajny instruktor, ale nie docenia Asi ^^
Co Ty masz takie zapędy żeby szybko Very Happy ?

Bo ja lubię szybko :twisted: Wada rodzinna, babcia tak jeździ, mama, mój brat też. Wysiadłam w ogóle z tej elki, wsiadłam do samochodu brata i ruszył z piskiem opon tuż przed instruktorem -,-

Cytat:

Ja bym się najpierw musiała przebadać.

Czemu? I przytyć, 50kg trzeba mieć. Mnie nie chciała pielęgniarka dopuścić :roll:

Cytat:

Przestań! Nie dość, że będę miała mnóstwo czasu na myślenie- to zawsze na mnie źle działa to jeszcze będę marzła Sad
Ja tam zawsze robię za upiora, do opalanie nie mam cierpliwości- jesli mnie przy okazji złapie ok, ale żeby specjalnie leżeć, siedzieć to nie.

Mnie by najbardziej przerażało towarzystwo rodzicielki. Chyba bym sie powiesiła na własnych włosach już drugiego dnia.

PostWysłany: Wto 20:20, 10 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Bo ja lubię szybko Twisted Evil Wada rodzinna, babcia tak jeździ, mama, mój brat też. Wysiadłam w ogóle z tej elki, wsiadłam do samochodu brata i ruszył z piskiem opon tuż przed instruktorem -,-

No cóż przynajmniej się nie wleczesz :D

jeanne napisał:
Czemu? I przytyć, 50kg trzeba mieć. Mnie nie chciała pielęgniarka dopuścić Rolling Eyes

Bo miałam iść zrobić badania na tarczycę i nie mogę się zebrać :roll:
To tym bardziej...

jeanne napisał:
Mnie by najbardziej przerażało towarzystwo rodzicielki. Chyba bym sie powiesiła na własnych włosach już drugiego dnia.

Najlepsze jest, że ona świetnie wie, że nie chce jechać, a w tamtym roku to była katorga. Mało tego w tym roku komentowała fakt i miała pretensje no może nie wprost, że ze mną nie można jechać tak, że będziemy cały czas gdzieś chodzili z plecakiem od jednego schroniska do drugiego i że przeciekający dach, toaleta na zewnątrz i brat walący mnie w nocy po łbie to nie jest szczyt moich marzeń. Po harcerstwie mam dość takich rzeczy i jednak potrzebuję minimalnego komfortu :roll:
No cóż każdy w inny sposób wypoczywa xD

PostWysłany: Wto 21:02, 10 Lip 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

No cóż przynajmniej się nie wleczesz Very Happy

Wlekę, więce niż 30 nie pozwala mi jechać :(
Cytat:

Bo miałam iść zrobić badania na tarczycę i nie mogę się zebrać Rolling Eyes
To tym bardziej...

brat mi kazał kłamać :] Pyta się lekarz, czy mnie nic nie boli, powiedziałam, że nie i aż mnie w nerce zakuło :D
Cytat:
Po harcerstwie mam dość takich rzeczy i jednak potrzebuję minimalnego komfortu Rolling Eyes

A nie możesz powiedzieć, że nie pojedziesz? Masz te 18 lat, możesz zostać na trochę sama w domu, przecież nie rozwalisz chałupy.

PostWysłany: Wto 21:16, 10 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
brat mi kazał kłamać krzywy Pyta się lekarz, czy mnie nic nie boli, powiedziałam, że nie i aż mnie w nerce zakuło Very Happy

:hahaha:
A jak Twoje nerki?

jeanne napisał:
A nie możesz powiedzieć, że nie pojedziesz? Masz te 18 lat, możesz zostać na trochę sama w domu, przecież nie rozwalisz chałupy.

Niee bo zostałam niejako postawiona przed faktem dokonanym, że ona rezerwuję miejsca, mój protest i gadanie, że po zeszłym roku mam uraz nie przeszło. Gdybym z czymś takim wyjechała to miałabym zatrutą całą resztę wakacji. Jako, że jest nauczycielką to ma je tak samo praktycznie długie jak ja.
Pociesza mnie jedynie fakt, że tym razem będę miała lepsze warunki niż tamtym roku i mamy zamówione 10 noclegów.
jeanne napisał:
Wlekę, więce niż 30 nie pozwala mi jechać Sad

Ale jak już będziesz miała prawko to będziesz mogła więcej niż 30.

PostWysłany: Wto 21:30, 10 Lip 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

A jak Twoje nerki?

Bolą, szczególnie jak zaleję je wódką :P Ostatnio miałam krew w moczu,ale udaję, że tego nie było skoro już jej nie ma :D

Cytat:
Pociesza mnie jedynie fakt, że tym razem będę miała lepsze warunki niż tamtym roku i mamy zamówione 10 noclegów.

A nie da się jakoś kompromisu wypracować? Np. że pojedziesz na połowę tylko?
Cytat:

Ale jak już będziesz miała prawko to będziesz mogła więcej niż 30.

Chyba rowerem :roll: Matka powiedziała, że mi samochodu swojego nie da, bo on jest jej. zaczęłam coś gadać o studiach i mówię, że przydałby mi się samochód skoro mam przyjeżdżać do domu, bo strasznie bym się męczyła z moją chorobą lokomocyjną. To stwierdziła, że nie muszę przyjeżdżać do domu :roll: I takie to z nią gadanie.

PostWysłany: Wto 21:34, 10 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Bolą, szczególnie jak zaleję je wódką Razz Ostatnio miałam krew w moczu,ale udaję, że tego nie było skoro już jej nie ma Very Happy

:przytul:

jeanne napisał:
A nie da się jakoś kompromisu wypracować? Np. że pojedziesz na połowę tylko?

Nie -.- W tamtym cały drugi tydzień lało, ja jak nie chora- tydzień przeleżałam w śpiworze z gorączką, to okres, mówię, że chce wracać. Do domu z jakieś pół godziny drogi, bo to Beskidy. Myślisz, że wróciliśmy, albo odstawiła mnie do domu? Ja niekiedy naprawdę ludzi nie pojmuję.

jeanne napisał:
. To stwierdziła, że nie muszę przyjeżdżać do domu Rolling Eyes I takie to z nią gadanie.

O jak miło :roll:

PostWysłany: Wto 21:39, 10 Lip 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:
Do domu z jakieś pół godziny drogi, bo to Beskidy. Myślisz, że wróciliśmy, albo odstawiła mnie do domu? Ja niekiedy naprawdę ludzi nie pojmuję.

Wiesz, ja bym postawiła na swoim i nie pojechała. Ale to ja, nie wiem czy to dobre rozwiązanie. I nie wiem z jakimi konsekwencjami trzeba by było liczyć się u ciebie. Ale kurczę. To też twoje wakacje. Masz się męczyć? Byłaś w tamtym roku, nie spodobało ci się kompletnie, ale pojechałaś. Więc w tym roku powinnaś zostać. Obie byście się lepiej bawiły. Ona - bo nie widziałaby, że jesteś niezadowolona, a ty wiadomo. No chyba że jej zależy tylko na twojej obecności, bez zwracania uwagi na to, co czujesz.

Cytat:

O jak miło Rolling Eyes

no nic, będę tęsknić za kotem, ale cóż poradzę.

PostWysłany: Sro 13:44, 11 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne, mogę Ci załatwić malucha za trzy stówy :D Sama jak zdam będę śmigać takim żółtym wehikułem, zawsze lepsze to niż autobusy ;) Przynajmniej będę się wyróżniała na parkingu pod szkołą wśród kabrioletów i innych uczniowskich limuzyn.

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Sro 14:23, 11 Lip 2012
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

Cytat:
jeanne, mogę Ci załatwić malucha za trzy stówy Very Happy Sama jak zdam będę śmigać takim żółtym wehikułem, zawsze lepsze to niż autobusy Wink Przynajmniej będę się wyróżniała na parkingu pod szkołą wśród kabrioletów i innych uczniowskich limuzyn.

Wiesz Sal to jest zabawne, bo malucha też mam. Pięknego zielonego. Ale niee, też nie mogę nim jeździć :roll: Trudno! Odwiezie mnie brat, a wracać nie będę, więc samochodu mi nie będzie trzeba :]
Hahaha! U mnie nie ma parkingu nawet dla nauczycieli [losują na początek roku kto będzie parkował na dziedzińcu!] wiec chociaż ten problem mi odpada :D

PostWysłany: Sro 15:03, 11 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Hellou, przyszłam się pochwalić :-D Licencjat obroniony na 5 :-D

PostWysłany: Sro 15:44, 11 Lip 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 369, 370, 371 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 370 z 552

Skocz do: