Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 411, 412, 413 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Juniuś, ale to nie zawsze szczerość. Po pijaku nabiera się odwagi. Najczęściej za tym idzie szczerość, ale niekoniecznie :wink: Co oczywiście w przypadku jeanne jest oczywistą szczerością, bo te perypetie znamy nie od dziś :D

PostWysłany: Pon 21:30, 03 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

A teraz czas na Perfekcyjną Panią Domu :-D

PostWysłany: Pon 21:34, 03 Wrz 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

Juniuś napisał:
A teraz czas na Perfekcyjną Panią Domu Very Happy

Ostatnio poruszałyśmy temat tej paniusi z kilkoma koleżankami i bratową...Ciebie ona nie irytuje? ;>

PostWysłany: Pon 21:35, 03 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Szczerze mówiąc zbytnio się nie skupiam na jej osobie, lubię po prostu ten program. Trudno mi uwierzyć, że ludzie żyją w takich warunkach :-D

PostWysłany: Pon 21:36, 03 Wrz 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

Ja wolę z dwojga złego "Pozamiatane", bo mają fajne domowe sposoby na wszystko :)
A co do "Lekarzy", to dostałam sms, że jednak podretuszowali i tam Danuśkę? To prawda? :>

PostWysłany: Pon 21:38, 03 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Podretuszowali, ale w pewnym wieku nawet to już nie pomoże. Jak dla mnie była w odcinku tak naświetlona, że wyglądała jak by przeszła na drugi świat ;-)

Dodano 2 minut temu:

Wkurzający jest fakt, że na to forum już nikt poza nami nie zagląda. Może założymy jakieś prywatne? :]

PostWysłany: Pon 21:43, 03 Wrz 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

Ona najlepiej wyglądała w "Nigdy w życiu" i tym drugim szmatławcu, którego tytułu nie pamiętam nigdy :) Boska kobieta. Teraz już nie robi na mnie takiego wrażenia, aczkolwiek nadal jest niczego sobie. Na żywo nie powala, ale moja sympatia do niej jest silniejsza :)
Ostatnio widziałam kawałek "Ja Wam pokażę" czy czegoś w ten deseń. Wolszczakowa jest boska, ale jakoś mi Danuśki nie umie zastąpić. Że nie wspomnę Deląga zamiast Żmijewskiego i kretyna Pazury zamiast Frycza :roll:

Dodano 2 minut temu:

Cytat:
Wkurzający jest fakt, że na to forum już nikt poza nami nie zagląda. Może założymy jakieś prywatne? krzywy

Myślę, że do prywatnych rozmów nie trzeba forum :) A że forum umarło, to już inna kwestia, ciągle nad tym ubolewam :(

PostWysłany: Pon 21:47, 03 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

A ja jakoś ścierpieć nie mogę Wolszczakowej i głupio mi, bo nawet nie wiem dlaczego :-? Ja też wolę Danutę w wersji czarne, dłuższe włosy, a nie jak w "Instynkcie".

PostWysłany: Pon 21:49, 03 Wrz 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

Mi jakoś Grażynka przypadła bardzo do gustu w pierwszych odcinkach "Na Wspólnej" i mam do niej sentyment. Niestety nigdy potem nie widziałam jej w roli, w której powaliłaby mnie na kolana. Ale to mają obie z Danusią do siebie, że urzekły mnie czymś i mam sentyment, ale już mnie nie oszałamiają.

PostWysłany: Pon 21:52, 03 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

To prawda, że słowa, które wypowiada przyjaciel, zawsze są bardziej wartościowe. Ja to powiedziałam pierwszy raz po jakimś tam okresie "przyjaźni", aczkolwiek pewnie jeszcze za wcześnie było to określać tym słowem, bo znałyśmy się zbyt krótko jak na takie słowa. Teraz mogę z całą stanowczością stwierdzić, że jest moją przyjaciółką, a wtedy była idealnym materiałem na przyjaciółkę. Niemniej ja na odwet czekałam jakiś czas, ale doczekałam się i tym bardziej byłam szczęśliwa, bo wiedziałam, że musiała do tego dojrzeć i uznaję to za przemyślane i szczere Razz

Ze mną życie jest, jak na rollercoasterze, więc szybko się mogę przekonać kto jest moim przyjacielem, a kto nie. Chociaż myślę, że 9 miesięcy intensywnej znajomości, podczas której zrzuciłam na niego TYYYLE wiadomości, że ktoś zupełnie dorosły, znający więcej życia odpadłby w połowie, a on ciągle jest, mimo że czasem go doprowadzam wręcz do furii :roll:

Cytat:

Bo starsze dziewczyny są fajniejsze Wink Z resztą większość chłopaków tak ma, zwłaszcza na pewnym etapie, że szaleją za starszymi. Potem im się odmienia i w pewnym wieku wymieniają żony na nowsze modele Mr. Green

Ja winię o to Gośkę! Bo to jej ukochany kuzyn, a ona jego ukochana kuzynka, wręcz jak rodzeństwo, więc siłą rzeczy przywykł do starszych dziewczyn :D

Cytat:
Rolling Eyes
Jak ktoś nie pojmuje, że druga strona nie jest zainteresowana i nadal jest natrętny, to można tylko urwać całkowicie kontakt, co niniejszym czynię Very Happy

No ale ja nie wiem, czy ten człowiek jest idiotą? Normalnie to wystarczy człowieka delikatnie spławić, a co dopiero tak wprost o.O

Cytat:

Może jeszcze zechce pogadać. No to sytuacja nie za specjalna była xD
Co do wieku to myślisz, że poniektórzy w naszym nie zachowali by się podobnie?

Właśnie się odważył, ale stwierdził, ze chyba nie powinniśmy o tym rozmawiać żeby się między nami nie zepsuło, no nie wytrzymię.
Nie no, akurat Kamilowi w życiu bym nie dała 16 lat. Wśród jego braci i kuzynów to on zachowywał się najdojrzalej. o.O

Cytat:

hahaha To miał już przeprawę.
A jak zareagowałabyś na jego kocham na trzeźwo?

Tak jak na to, że mi powiedział, że nigdzie z żadną dziewczyną nie idzie tańczyć, bo mu najlepiej jest siedzieć ze mną - powiedzeniem, że jest masochistą i powinien się leczyć o.O

Cytat:

Forum mi chodzi potwornie wolno, a wchodząc na demoty natknęłam się na taką o to reklamę

Nic mi nie pokazuje o.O Ale kwejk śpieszył mi z radą!
http://kwejk.pl/obrazek/1393912/przyja%C5%BAni-nie-ma.html

Cytat:

Powiadają, że po alkoholu człowiek wyrzuca z siebie wszystko, co leży mu na sercu Wink

No właśnie ja jestem chyba tym wyjątkiem potwierdzajacym regułę. Bo akurat ja po alkoholu robię się podła, drażliwa i wyżywam się na bogu ducha winnych osobach.

Cytat:

Myślę, że do prywatnych rozmów nie trzeba forum Smile A że forum umarło, to już inna kwestia, ciągle nad tym ubolewam Sad

A tam ubolewać! Jesteśmy paniami sytuacji :D

PostWysłany: Pon 21:54, 03 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Tak czy siak Stenka wymiata sceną w restauracji w "Bezmiarze sprawiedliwości" :mrgreen:

Dodano 2 minut temu:

jeanne napisał:
No ale ja nie wiem, czy ten człowiek jest idiotą?

No mądry raczej nie jest :roll:

PostWysłany: Pon 21:56, 03 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Ja widziałam Danutę już w tylu wcieleniach, że nie jestem w stanie zliczyć. Jedne bardziej, drugie mniej mi się podobały, ale to chyba kwestia gustu i tego, jakie gatunki filmów, czy seriali lubię. Zaryzykuję i powiem, że zawsze dobrze prezentuje swój kunszt aktorski ;-)

Dodano 1 minut temu:

alhambra napisał:
Tak czy siak Stenka wymiata sceną w restauracji w "Bezmiarze sprawiedliwości

Nawet mi nie przypominaj, ten jej udawany orgazm roił mi się długo w erotycznych fantazjach :oops:

PostWysłany: Pon 22:00, 03 Wrz 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

Cytat:
Zaryzykuję i powiem, że zawsze dobrze prezentuje swój kunszt aktorski Wink

I z tym muszę się zgodzić, że aktorką jest świetną :) Jest też piękną kobietą, której wiek służył, ostatnio troszkę mniej, ale nadal jest na czym oko zawiesić :)

Dodano 40 sekund temu:

Cytat:
Nawet mi nie przypominaj, ten jej udawany orgazm roił mi się długo w erotycznych fantazjach Embarassed

Nie dziwię się :twisted:

PostWysłany: Pon 22:01, 03 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Mariolcia i po co mi tę scenę przypominałaś :twisted:

PostWysłany: Pon 22:02, 03 Wrz 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

Cytat:
Mariolcia i po co mi tę scenę przypominałaś Twisted Evil

Bo jest noc :twisted:

PostWysłany: Pon 22:05, 03 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 411, 412, 413 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 412 z 552

Skocz do: