Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 430, 431, 432 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:

A po co mu tłumaczyć? Smile Zabiera się d Ciebie jak do jeża, więc powiedz mu, że to fajnie, że się w Tobie kochają i nie robi to na Tobie żadnego wrażenia, no chyba, że pozytywne Wink Zawsze mogłabyś jeszcze powiedzieć, że to nie jego sprawa, ale że go nie znam, to nie wiem, czy się nie obrazi krzywy

No trochę jego sprawa, skoro bada mi migdałki, upewnia się tylko, czy dzieli ślinę z innymi facetami, czy nie o.O
I robi wrażenie! Bo to znaczy, że te wszystkie niewinne rzeczy, które robimy, nie są niewinne!
I dzisiaj stwierdziłam, że to nie on jest przewrażliwiony tylko ja ślepa :placze:
I kolejna drama z moim udziałem :hahaha:
Spojler:

Miałam dzisiaj strasznie zły dzień, hormony, trochę wódki i od razu łzy w oczach, więc Michał musiał robić za moją chusteczkę, a potem napisał do Kamila z opierdzielem, że go nie rozumie i tego, co ze mną robi i że ja jestem delikatna i powinien o mnie dbać, a nie sprawiać, że płacze :mdleje:
ZA DUŻO FACETÓW, MUSZĘ ZNALEŹĆ SOBIE KOLEŻANKĘ

Cytat:
To nie zabawka, którą potem można wciskać wszystkim znajomym po kolei albo narzucać swoją wolę rodzicom np. bo ja chciałam pieska, to Wy się nim zajmijcie. No i w ten sposób nie będę miała psiaka póki co Sad

A no tak... Ja czuję się paskudnie, jak wychodzę gdzieś na cała noc, albo dwie, bo Entropia wręcz wariuje... Samo to, że sika mi wtedy zawsze do łóżka świadczy o tym, jaka jest niezadowolona.

PostWysłany: Pią 16:59, 14 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne napisał:
No trochę jego sprawa, skoro bada mi migdałki, upewnia się tylko, czy dzieli ślinę z innymi facetami, czy nie o.O
I robi wrażenie! Bo to znaczy, że te wszystkie niewinne rzeczy, które robimy, nie są niewinne!

Domyślam się, że nie są niewinne i że to jego sprawa, tylko problem w tym, e chłopak zachowuje się, jakby...miał tyle lat, co ma :co jest: No dobra, wiem, ma do tego prawo, ma prawo być niedojrzały i zachowywać się jak dzieciak, ale mógłby się w końcu określić, tak oficjalnie ;) No ale w sumie niektórzy potrafią tak całe życie :) Moja mamcia miała kiedyś adoratora, który łaził za nią kilka lat. Łaził, zapraszał tu i tam, rościł sobie do niej jakieś dziwne prawa, jak się potem okazało, wszyscy o tym wiedzieli, ale ogarnął się dopiero w momencie, jak moja mamcia dała na zapowiedzi, po czym wyszła za mojego ojca :roll:

PostWysłany: Pią 17:29, 14 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Cytat:

Domyślam się, że nie są niewinne i że to jego sprawa, tylko problem w tym, e chłopak zachowuje się, jakby...miał tyle lat, co ma co jest ? No dobra, wiem, ma do tego prawo, ma prawo być niedojrzały i zachowywać się jak dzieciak, ale mógłby się w końcu określić, tak oficjalnie Wink No ale w sumie niektórzy potrafią tak całe życie Smile Moja mamcia miała kiedyś adoratora, który łaził za nią kilka lat. Łaził, zapraszał tu i tam, rościł sobie do niej jakieś dziwne prawa, jak się potem okazało, wszyscy o tym wiedzieli, ale ogarnął się dopiero w momencie, jak moja mamcia dała na zapowiedzi, po czym wyszła za mojego ojca Rolling Eyes

:hahaha: :hahaha: :hahaha:
Mieliśmy dzisiaj pogadać, ale że byłam trochę pijana, to nie wyszło. Ale prawdę mówiąc to ja też bym się bała mi rzucać deklaracje jakiekolwiek ze względu na moją przeszłość :]
Spojler:

ALE ZA TO MA TAKIE PIĘKNE, SEKSOWNE MŁODE 16-LETNIE CIAŁO :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

PostWysłany: Pią 17:41, 14 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne, toż to jak wyznanie pedofila prawie :hahaha: :hahaha: :hahaha: Sorki, taki dżołk ;)
E tam, przeszłość, przeszłość. Jak sama nazwa wskazuje to przeszłość i trzeba ją zostawić z tyłu i odkreślić grubą krechą :wink:

Dodano 58 sekund temu:

W ogóle to robimy z żoną pizzę właśnie :mrgreen: Kto wpada na degustację? :>

PostWysłany: Pią 18:16, 14 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:
jeanne, toż to jak wyznanie pedofila prawie hahaha hahaha hahaha Sorki, taki dżołk Wink
E tam, przeszłość, przeszłość. Jak sama nazwa wskazuje to przeszłość i trzeba ją zostawić z tyłu i odkreślić grubą krechą Wink

Jak go poznałam miał 15. Dobrze, że wtedy był w koszulce. :mdleje: :hahaha:

JA CHCĘ PIZZĘ!

PostWysłany: Pią 18:20, 14 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

*podaje kawałek pizzy*
Pyszniutka :P Dawno nie jadłam tak dobrej pizzy, chyba lepsza niż ta mojej mamci :P

PostWysłany: Pią 18:54, 14 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra napisał:
W ogóle to robimy z żoną pizzę właśnie :mrgreen: Kto wpada na degustację? :>

Ktoś użył słowa "pizza"? :twisted:

alhambra napisał:
Baaaardzo bym chciała psiaka, bo kocham je nad życie i zachowuję się jak wariatka na widok płowy psiaków spotkanych gdziekolwiek. Ale w naszej sytuacji, kiedy dość często wyjeżdżamy, w przyszłym roku chcemy jechać na wczasy, nie jest to dobry pomysł sprowadzenie do domu psa

A rozumiem, że psa nie mogłybyście brać ze sobą? Szkoda. Rozumiem Cię, bo sama darzę psy wielkim uwielbieniem i zawsze gdy widzę te futrzaki na ulicy, to twarz sama mi się śmieje :mrgreen:

Kocham moją szkołę. Wczoraj wygonili nas na wuefie do lasu, nie zważając na nasze protesty i szczękanie zębami. "Nie przesadzajcie" mówili nauczyciele ubrani w zapięte pod szyje bluzy i długie spodnie. Pomijając fakt, że było jakieś piętnaście stopni powyżej zera, to jeszcze z nieba nieprzerwanie siąpiło, ale nie, według wuefistów to nie deszcz, tylko skraplająca się mgła. Obojętne jak to nazwać, w każdym razie było mokro. W efekcie dzisiaj zdziesiątkowana część klasy, która dotoczyła się do szkoły, na lekcjach zdolna była tylko do kichania, kaszlu, dzielenia się chusteczkami i pokładania na ławkach. Ale oczywiście, nauczyciel ma zawsze rację :roll:

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Pią 19:19, 14 Wrz 2012
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

Salamandra napisał:
A rozumiem, że psa nie mogłybyście brać ze sobą?

Do domu teoretycznie byśmy mogły, ale w praktyce jest problem z transportem :( W autokarach nie przewożą, pociągi odpadają, bo jest dużo drożej i dłużej, dlatego nie korzystam. Męczarnia dla nas i dla psiaka przede wszystkim, więc niestety musimy na razie odpuścić :(

PostWysłany: Pią 19:55, 14 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:
*podaje kawałek pizzy*
Pyszniutka Razz Dawno nie jadłam tak dobrej pizzy, chyba lepsza niż ta mojej mamci Razz

Ale nie pójdzie w tyłek? :C
*szama*

Cytat:
Ale oczywiście, nauczyciel ma zawsze rację Rolling Eyes

Dla mnie najbardziej śmieszne są rozgrzewki na wuefie. Najlepsza?10 kółek wokół parku! Ohoho, taka rozgrzewka, a potem dziwić się, że palce powbijane.

PostWysłany: Sob 12:46, 15 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Ale nie pójdzie w tyłek? :C

Taa, jasne, że niby w cycki? :mrgreen:

Za to teraz mam kilka kilogramów winogrona białego :) Wczoraj promocja była, owoce pyszne i bardzo tanie :)

PostWysłany: Sob 12:51, 15 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

Taa, jasne, że niby w cycki? Mr. Green

Za to teraz mam kilka kilogramów winogrona białego Smile Wczoraj promocja była, owoce pyszne i bardzo tanie Smile

U mnie niech lepiej nie idzie w cycki, bo będę wyglądać jak mleczna krowa o.O

Ja wczoraj też kupiłam i już pamiętam dlaczego tak rzadko kupuję. Te pestki! :evil:

PostWysłany: Sob 12:57, 15 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
U mnie niech lepiej nie idzie w cycki, bo będę wyglądać jak mleczna krowa o.O

A mi wszystko jedno gdzie pójdzie i tak gorzej nie będzie :mrgreen:

jeanne napisał:
Ja wczoraj też kupiłam i już pamiętam dlaczego tak rzadko kupuję. Te pestki! Evil or Very Mad

E tam, pestki...ale za to jakie pyszniutkie i zdrowe :P

PostWysłany: Sob 13:01, 15 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra napisał:
A mi wszystko jedno gdzie pójdzie i tak gorzej nie będzie

nie wyzywaj losu na pojedynek! zawsze (naprawdę zaaaaaawsze) może być gorzej.

alhambra napisał:
E tam, pestki...ale za to jakie pyszniutkie i zdrowe

jeśli chodzi o owoce, to zasługuję na miano frutofila. w moim osobistym rankingu uwielbienia, winogrona z pewnością znalazłyby się w pierwszej piątce.

PostWysłany: Sob 13:08, 15 Wrz 2012
rocket queen
Pumbiasta Burleska

Pochwał: 57

Powrót do góry

Cytat:
w moim osobistym rankingu uwielbienia, winogrona z pewnością znalazłyby się w pierwszej piątce.

W moim zdecydowanie również :mrgreen:

rocket queen napisał:
zawsze (naprawdę zaaaaaawsze) może być gorzej.

Proszę Cię, nie mów mi tego, bo aczkolwiek o tym wiem, to wolę o tym nie myśleć :shock:
Właśnie rzuciłam w eter kolejną poczciwie przygotowaną porcyjkę CV i LM :P No i co? Czekamy :!: :roll: na zbawienie... :roll:

PostWysłany: Sob 13:32, 15 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

A mi wszystko jedno gdzie pójdzie i tak gorzej nie będzie Mr. Green

Cytat:

Proszę Cię, nie mów mi tego, bo aczkolwiek o tym wiem, to wolę o tym nie myśleć Shocked

Zawsze może być gorzej, uwierz. Ale to jest to powód do radości, że NIE JEST JESZCZE TAK ŹLE :d
Cytat:

E tam, pestki...ale za to jakie pyszniutkie i zdrowe Razz

No ale te pestki! :( Jakby nie one to jadałabym hurtowo :D

PostWysłany: Sob 13:36, 15 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 430, 431, 432 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 431 z 552

Skocz do: