|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 432, 433, 434 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
jeanne napisał: | Ja mówię mojej "podpisz mi", ona podpisuje, a powód datę i wszystko inne wpisuje sobie kiedy mi potrzeba Wink |
No i nie masz problemu :)
|
|
Sob 22:07, 15 Wrz 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: |
Woli kartki w kratkę, w linie,gładkie czy bez różnicy Smile ? |
Najbardziej to lubi zdzierać te moje własnoręcznie zrobione plakaty :(
Ja nie. I jeszcze będę się musiała na PO uczyć podobno. Bo już na osatniej lekcji było kto chce do odpowiedzi -,- |
Ja na PP! I Wosie! I Historii! :hahaha:
Ławek jest dość, bo jest nas na francuskim 11, a ostatnio było 8. Mi najłatwiej przychodzi ignorowanie jej. Niech sobie siedzi jak chce ze mną, ale i tak z nią raczej nie rozmawiam. |
Ale trzeba być asertywnym! Mówisz jej z najpiękniejszym uśmiechem na świecie, że niestety, tak ci przykro, ale siedzisz dzisiaj z kimś innym.
|
|
Sob 22:07, 15 Wrz 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
No i nie masz problemu Smile |
Ależ mam. Zwalniałam się ostatnio na egzamin, to wychowawczyni była zbulwersowana, jak śmiem zwalniać się do szkoły przez prawko! No fajno, tylko to były 2 wf, z których mam zwolnienie 8)
|
|
Sob 22:08, 15 Wrz 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Najbardziej to lubi zdzierać te moje własnoręcznie zrobione plakaty Sad |
Ja mam takie z cytatami z House'a, GA i Skins i same mi spadają -,-
Niszczycielska siła w postaci kota.
jeanne napisał: | Ja na PP! I Wosie! I Historii! hahaha |
Ja na PP podobno nie, a wosu i historii nie mam już :D Za to jest WOK.
jeanne napisał: | Ale trzeba być asertywnym! Mówisz jej z najpiękniejszym uśmiechem na świecie, że niestety, tak ci przykro, ale siedzisz dzisiaj z kimś innym. |
Tylko, że chodzi o to, że nie miałam z kim wtedy siedzieć. Jakbym miała to po moim trupie by się w tej ławce znalazła.
Dodano 50 sekund temu:
jeanne napisał: | Ależ mam. Zwalniałam się ostatnio na egzamin, to wychowawczyni była zbulwersowana, jak śmiem zwalniać się do szkoły przez prawko! No fajno, tylko to były 2 wf, z których mam zwolnienie Cool |
Moja pani z chemii by Cię nie puściła :hahaha:
|
|
Sob 22:11, 15 Wrz 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja mam takie z cytatami z House'a, GA i Skins i same mi spadają -,-
Niszczycielska siła w postaci kota. |
Moja siedzi, drapie najpierw pazurami, a jak się trochę odkleją to ciągnie zębami o.O
Ja na PP podobno nie, a wosu i historii nie mam już Very Happy Za to jest WOK. |
Ja WOK miałam w 1 klasie. Wolałabym teraz nie mieć Wosu i historii, zwłaszcza z nowymi nauczycielami :(
Tylko, że chodzi o to, że nie miałam z kim wtedy siedzieć. Jakbym miała to po moim trupie by się w tej ławce znalazła. |
Trzeba było udawać, ja tak zawsze robię o.O
Moja pani z chemii by Cię nie puściła hahaha |
Na chemii, czy fizyce to nawet bałabym się iść zwalniać :hahaha:
Ej zrobiłam te zadania z biologii i czuję się, jakby ktoś mi wyciął mózg :C [tak oglądając w tle Hannibala]
|
|
Sob 23:17, 15 Wrz 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
U mnie w domu w ramach żartu mówi się, że się ukręci kocurkowi łeb jak nie przestanie drapać w kanapę i sikać pod drzwiami :D
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Nie 9:49, 16 Wrz 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś, ja mojego piesa często obiecuję przerobić na sajgonki :D
|
|
Wysłany:
Nie 9:51, 16 Wrz 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
U mnie w domu w ramach żartu mówi się, że się ukręci kocurkowi łeb jak nie przestanie drapać w kanapę i sikać pod drzwiami Very Happy |
Juniuś, ja mojego piesa często obiecuję przerobić na sajgonki Very Happy |
Ja mojej mówię, że przerobię ją na kiełbaski, albo kotlety.
ALBO CO GORSZE, że przyprowadzę inne koty i jej wyliżą miskę. Jaki foch wtedy jest to o moj boru :D
|
|
Nie 11:42, 16 Wrz 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Biedne zwierząciaki :D
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
Wysłany:
Nie 12:19, 16 Wrz 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Biedne zwierząciaki Very Happy |
Wcale nie biedne! Ja wstaje z łóżka o 5:30, a ta podła istota wskakuje pod moją kołdrę i tylko patrzy zadowolona ;(
|
|
Nie 12:31, 16 Wrz 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
I wyleguje się tam w czasie, kiedy Ty męczysz się w szkole :-D
|
|
Wysłany:
Nie 13:00, 16 Wrz 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
I wyleguje się tam w czasie, kiedy Ty męczysz się w szkole Very Happy
|
Żeby tylko wtedy :( Kładę się na brzuchu, taaaka zmęczona, a ta tuputupu i kładzie mi się na plecach -,-
|
|
Wysłany:
Nie 13:02, 16 Wrz 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Zazdroszczę, wiesz? ;-) Ja z moją dziczyzną nie mogę pozwolić sobie na takie czułości. To znaczy już i tak jest lepiej, bo często śpi w domu, szczególnie teraz jak jest zimno, ale na noc ją wypuszczamy, bo trochę pośpi i wyjść chce. Na mnie też nie wskakuje, ale się łasi i przytula, a to duży sukces, skoro była całkowicie dzika i podwórkowa. Zimą czasem spała w domu jak ja byłam, ale w środku nocy musiałam ją wypuszczać. I nie ma mowy o tym, żeby spała tam, gdzie ja zapragnę. Ona sama musi wybrać miejsce i czasem wymyśla niestworzone rzeczy :-D a w moim łóżku śpi tylko wtedy, kiedy coś jej dolega i mogę sobie ją kłaść gdzie tylko mi się spodoba.
|
|
Wysłany:
Nie 13:19, 16 Wrz 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Ja wstaje z łóżka o 5:30 |
najczarniejsza z czarnych godzin. wstaję tak już prawie 10 lat i - pomimo upływu czasu - wciąż nie mogę się pogodzić z tym faktem.
w ogóle to cześć. jak Wam mija niedziela?
|
|
Wysłany:
Nie 13:25, 16 Wrz 2012 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
najczarniejsza z czarnych godzin. wstaję tak już prawie 10 lat i - pomimo upływu czasu - wciąż nie mogę się pogodzić z tym faktem.
w ogóle to cześć. jak Wam mija niedziela? |
Ja ubolewam co rano... Nie potrafię wstawać o tej godzinie, to ponad moje siły. Gdyby nie kot, który zawsze rano coś zbroi, to bym nie wstała :mdleje:
Jak? Naukowo! Właśnie machnęłam 51 zadań z chemii, teraz idę do fizyki, a przed snem jeszcze biologia <3
Cytat: | To znaczy już i tak jest lepiej, bo często śpi w domu, szczególnie teraz jak jest zimno, ale na noc ją wypuszczamy, bo trochę pośpi i wyjść chce. Na mnie też nie wskakuje, ale się łasi i przytula, a to duży sukces, skoro była całkowicie dzika i podwórkowa. |
Z Entropią też problem jest, bo jest bardzo charakterna... Gdyby nie to, ze zamykamy drzwi to by siedziała na polu non stop. Ale gdzie ją puszczę, jak tu nie raz i nie dwa koty znikały w dziwnych okolicznościach? [sąsiad ma lisy, więc kocie futerko tez jest ok 8)]
Ona ostatnio dopiero nauczyła się spać ze mną. Tak to preferuje wszystko inne, nawet worek na zakupy. I tulenie się, głaskanie, nie wchodzi w grę, od razu gryzie :D
|
|
Wysłany:
Nie 17:40, 16 Wrz 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 432, 433, 434 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 433 z 552 |
|