|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 539, 540, 541 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
A ja przyszłam się pochwalić, że dostałam stypendium :D
I że bycie kobietą jest cudowne. Cycki potrafią załatwić wiecej niż myślałam! :D
|
|
Czw 1:33, 08 Sie 2013 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: | A ja przyszłam się pochwalić, że dostałam stypendium |
To super, bardzo się cieszę :przytul: !
Cytat: | I że bycie kobietą jest cudowne. Cycki potrafią załatwić wiecej niż myślałam! |
Twoje na pewno :twisted: Rozwiń temat :D
Ostatnio zmieniony przez pantera mglista dnia Czw 20:51, 08 Sie 2013, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Czw 10:17, 08 Sie 2013 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
Twoje na pewno Twisted Evil Rozwiń temat Very Happy |
Do tego stypendium jest potrzebne zaświadczenie od uczelni, że jestem zapisana na studia. Ubieganie się o to stypendium przebiega 2 etapowo. Najpierw lokalnie - wybierają 7 osób, które dostaną rekomendacje, potem przesyłają to dalej, do siedziby w Łodzi.
No a ja tego zaświadczenia nie mam :D I pan się tłumaczył przed komisją, dlaczego go nie ma :D I powiedział mi, że jak nie przyjdzie do któregoś tam sierpnia, to i tak wyśle do Łodzi i będzie tłumaczył :D
I był pan kurier! Z umową do podpisania, bo zakladałam konto. I trzeba było 2 dokumenty. Ja miałam tylko dowód, bo prawko pojechało w samochodzie :c To powiedział, że nic się nie dzieje i żebym mu tylko podyktowała numer i wystarczy. Taki był zajęty patrzeniem się w moje "atuty" :D
Cytat: | dium
To super, bardzo się cieszę :przytu: ! |
Dziękuje! Wszystko przepije :D
|
|
Czw 18:06, 08 Sie 2013 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Dziękuje! Wszystko przepije |
Już masz za co pić :D
Cytat: | Do tego stypendium jest potrzebne zaświadczenie od uczelni, że jestem zapisana na studia. Ubieganie się o to stypendium przebiega 2 etapowo. Najpierw lokalnie - wybierają 7 osób, które dostaną rekomendacje, potem przesyłają to dalej, do siedziby w Łodzi.
No a ja tego zaświadczenia nie mam I pan się tłumaczył przed komisją, dlaczego go nie ma I powiedział mi, że jak nie przyjdzie do któregoś tam sierpnia, to i tak wyśle do Łodzi i będzie tłumaczył
I był pan kurier! Z umową do podpisania, bo zakladałam konto. I trzeba było 2 dokumenty. Ja miałam tylko dowód, bo prawko pojechało w samochodzie :c To powiedział, że nic się nie dzieje i żebym mu tylko podyktowała numer i wystarczy. Taki był zajęty patrzeniem się w moje "atuty" |
Czyli wszystkie sprawy związane z papierami załatwione dzięki cyckom , no ładnie :)
|
|
Czw 20:53, 08 Sie 2013 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wróciłam po 12 dniach i taka tu cisza :(
Cytat: | że 31.08 z okazji urodzin centrum handlowego odbędzie się jej koncert! |
To świetnie :D Baw się dobrze.
|
|
Pią 12:16, 23 Sie 2013 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
pantera mglista, dzięki, na pewno będzie świetnie :lol:
Gdzie byłaś?
Też mnie smuci ta cisza.
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Pią 15:02, 23 Sie 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś napisał: | Gdzie byłaś? |
W Capel le Ferne. Mimo francuskiej nazwy to wieś w Anglii, w hrabstwie Kent, jakieś 3 mile od Folkestone. W Folkestone bywałam często, raz w Dover i przejazdem w Canterbury, a tak poza tym kilka razy w Londynie :)
Dodano 1 minut temu:
Cytat: | Też mnie smuci ta cisza. |
Gdzieś wszystkich wcięło poza nami :( A myślałam, że może będę miała co nadrabiać, bo tam w ogóle nie siedziałam w internecie.
|
|
Pią 16:28, 23 Sie 2013 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Czyli wszystkie sprawy związane z papierami załatwione dzięki cyckom , no ładnie Smile |
No niestety, u mnie na uczelni w dziekanacie jest pani, więc mam duży problem ;D
Cytat: | Nie przypuszczałam, że uda mi się w tym roku pojechać na dwa koncerty, a może zagra jeszcze jakiś blisko mnie? Smile |
Widziałam u mnie stary plakat o koncercie Kory i od razu o Tobie pomyślałam :D
|
|
Pią 17:50, 23 Sie 2013 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Widziałam u mnie stary plakat o koncercie Kory i od razu o Tobie pomyślałam |
Kiedy u Ciebie była? Na koncercie podpierałaś barierki w pierwszym rzędzie? :-D Weź mi ten plakat zerwij i prześlij, pokryję koszta, ha ha.
Cytat: | No niestety, u mnie na uczelni w dziekanacie jest pani, więc mam duży problem |
U mnie też pani i to jaka piękna :oops:
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
Wysłany:
Pią 17:56, 23 Sie 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kiedy u Ciebie była? Na koncercie podpierałaś barierki w pierwszym rzędzie? Very Happy Weź mi ten plakat zerwij i prześlij, pokryję koszta, ha ha. |
Szczerze? Nie mam pojęcia :hahaha: Plakat już wypłowiały to chyba chwile temu :D
|
|
Pon 15:40, 26 Sie 2013 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | No niestety, u mnie na uczelni w dziekanacie jest pani, więc mam duży problem ;D |
U mnie też panie. Ale nawet jakby byli panowie to w moim wypadku, by to raczej nie pomogło w niczym ;)
|
|
Pon 16:48, 26 Sie 2013 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
U mnie też panie. Ale nawet jakby byli panowie to w moim wypadku, by to raczej nie pomogło w niczym Wink |
Ja już mam dość tego załatwiania. Nie dość, że muszę użerać sie z moja uczelnią, to jeszcze w domu z matką i bratem, żeby załatwili mi coś z jego uczelni. Jakby mi jakąś łaskę wielką robili, że po cokolwiek mi pójdą!
Nie chcę być dorosła :(
|
|
Czw 17:37, 29 Sie 2013 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Masz już jakiś przedsmak studiowania, jeanne :lol: A ja nabieram wprawy w szykowaniu się na wyjazd do Opola i jutro przeproszę się z PKP. Tym razem tylko parę dni i w miłym celu, ale już za miesiąc będę tam na dobre. A jak Twoje poszukiwania mieszkania?
|
|
Wysłany:
Czw 18:27, 29 Sie 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Masz już jakiś przedsmak studiowania, jeanne Laughing A ja nabieram wprawy w szykowaniu się na wyjazd do Opola i jutro przeproszę się z PKP. Tym razem tylko parę dni i w miłym celu, ale już za miesiąc będę tam na dobre. A jak Twoje poszukiwania mieszkania? |
Nie podoba mi się studiowanie! :( Jedyne, co mi się podoba to miasteczko studenckie AGH ;D
Moje szukanie mieszkania kończy sie w ten sposób, że chyba pójdę do akademika. Mam dość niepoważnych ludzi, których ogłoszenie wisi mimo, że nieaktualne, a ja tracę czas na dzwonienie i pytanie :roll:
Dzisiaj takie ładne mi przeszło koło nosa, aż ta dziewczyna żałowała, bo nie chciała tamtemu gościowi wynająć, ale już się umówił z właścicielką, więc :roll:
Ja dzisiaj w wiadomościach słyszałam o tej 19 godzinnej jeździe PKP, współczuje :D
|
|
Czw 20:16, 29 Sie 2013 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Możesz przez jakiś czas mieszkać w akademiku i w międzyczasie czegoś szukać. Czasem w ciągu roku akademickiego dopiero miejsca się zwalniają i nawet łatwiej coś znaleźć.
Ty mi nawet nie mów o tej długiej podróży! Ja mam akurat rano takie połączenie, że mam dojechać do Opola w 2 h 30 min. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie planowo zresztą najważniejsze, żebym zdążyła dojechać do soboty na Korę :-D
|
|
Wysłany:
Czw 20:38, 29 Sie 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 539, 540, 541 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 540 z 552 |
|