|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #2
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 701, 702, 703 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Howling_Mad napisał: | Po pierwsze to nie kumpel a Przyjaciel różnica jest jest ogromna |
Ano masz rację, teraz już zupełnie rozumiem co czujesz. Też kiedyś miałem podobną sytuację ale po czasie się wyjaśniło. Mam nadzieję, że u Ciebie będzie tak samo.
|
|
Czw 21:27, 25 Cze 2009 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Chasper napisał: | Kalpana a ty co zdawałaś? i gdzie się wybierasz na studia? |
Zdawałam polski, angielski, historię i wos :P. Chciałabym pójść na UW, ale to będzie zależeć od tego ile będę miała procent :D. W planach mam dziennikarstwo, socjologię, albo jeszcze coś, czego nie wymyśliłam xP.
|
|
Wysłany:
Czw 21:27, 25 Cze 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22
Miasto: Mława
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kalpana napisał: | OMG! Arroch! Przecież to 6 przedmiotów jest! :shock: Jestem pod wrażeniem, ja bym tyle mnie mogła. Ja tylko 4, a miałam początkowo zdawać 5, ale zrezygnowałam z geografii. Kurcze i jesteś laureatką olimpiady! Zdolniacha z Ciebie :D. Ja z historii to nawet nie przeszłam do drugiego etapu. |
przegięłam pałę, wiem :lol: ale zorientowałam się, co robię jak było już po fakcie czyli jak dostałam pierwszy arkusz maturalny :lol: :lol: a co do olimpiady z niemaca to musiał ją sprawdzać jakiś idiota i do tego ślepy, bo bzdury jakie tam powypisywałam przechodzą ludzkie pojęcie :shock:
|
|
Wysłany:
Czw 21:28, 25 Cze 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
lizbona
Diabetolog

Pochwał: 8
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
czyli Kalpana jest humanistką :wink:
ja to w ogóle nie wiem co chcę zdawać na maturze i gdzie iść na studia :roll:
|
|
_________________ Ubrana u Mireli : )
Wysłany:
Czw 21:31, 25 Cze 2009 |
|
Chasper
Onkolog

Pochwał: 6
Miasto: Wrocław
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hello Lizbona! :*
lizbona napisał: |
Basta właśnie się wyspała |
masz nowego pieska? :>
|
|
Wysłany:
Czw 21:32, 25 Cze 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lesio napisał: | Ano masz rację, teraz już zupełnie rozumiem co czujesz. Też kiedyś miałem podobną sytuację ale po czasie się wyjaśniło. Mam nadzieję, że u Ciebie będzie tak samo. |
Mam nadzieje że to się wyjaśni ale żal mi jest bo po tylu latach bez kłótni czy czegoś podobnego nagle takie coś. Z roku na rok coraz bardziej cięty robię się na ludzi muszę się ogarnąć
|
|
Wysłany:
Czw 21:33, 25 Cze 2009 |
|
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Chasper spokoje, masz czas jeszcze :D chociaż ja architekturę to sobie już dawno temu wymyśliłam :lol: i w gim. marzyłam żeby iść do plastyka :zakochany: ale jakoś na marzeniach się skończyło, jak przyszło co do czego, to nawet tam papierów nie złożyłam, bo doszłam do wniosku, że jestem beztalenciem plastycznym, a szkoda :P mogłam zaryzykować
|
|
Wysłany:
Czw 21:34, 25 Cze 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lizbona czeeeeść:)
wyłoniłam się na chwilę z bezkręgowców moich :D
otóż menelgame.pl to nowa jakże popularna gra w sieci - masz swojego menela, którego możesz wysłać na zbieranie puszek, który może żebrać na stadionie 10lecia, który musi się napić, by być szczęśliwym xD ot, wsio ;p
|
|
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;)
Wysłany:
Czw 21:36, 25 Cze 2009 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72
Miasto: G.||Gdynia
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lizbona napisał: | Lesio - gratulacje |
Dziękuje bardzo :*
lizbona napisał: | Nikt mi nie wytłumaczył o co chodzi z tym Poratuj Menela |
Jest taka gra internetowa gdzie jest się menelem. I kiedy ktoś wejdzie w przydzielony danemu graczowi link to jego menel dostaje wirtualne pieniądze na broń, alkohol i mieszkanie :wink:
|
|
Czw 21:36, 25 Cze 2009 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch napisał: | i w gim. marzyłam żeby iść do plastyka :zakochany: ale jakoś na marzeniach się skończyło, jak przyszło co do czego, to nawet tam papierów nie złożyłam, bo doszłam do wniosku, że jestem beztalenciem plastycznym, a szkoda :P mogłam zaryzykować |
Plastyk, plastyk. Ja chodzę do gimnazjum plastycznego . Straszne starania, by się dostać do takiej szkoły. Najpierw przynosisz mnóstwo prac, masz tzw. konsultację , potem żądają drobnych poprawek - wykonujesz jeszcze raz mnóstwo prac i dopiero potem mogą lub nie mogą przyjąć Cię do egzaminu . Ja zostałam przyjęta od razu . To były najbardziej stresujące 4 godziny mojego życia. Nie wiedziałam co mnie czeka, bałam się.
Ale na szczęście mam już za sobą. Tyle,że niestety już nie cieszę się zbytnio tym co robię. Znudziło mi się trochę . Oczywiście nadal mnie to fascynuję,ale nie tak jak dawniej . Zastanowimy się nad zmianą liceum , zobaczymy, pożyjemy .
|
|
Wysłany:
Czw 21:40, 25 Cze 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Niech się dzieje co chce ale ten avek mi się cholernie podoba
|
|
Wysłany:
Czw 21:40, 25 Cze 2009 |
|
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Głównie Automatyka i Robotyka choć elektroniką i telekomunikacją nie pogardzę no i jest jeszcze matematyka stosowana |
elektronika i telekomunikacja- no trochę się nasłuchałam na ten temat :] a na automatykę i robotykę trzeba jeszcze fize zdawać, dobrze zostałam poinformowana? Tak czy inaczej podziwiam wszystkie umysły ścisłe, ja niestety musze duzo siedzieć nad matą bo w przyszyłam roku maturka obowiązkowa :]
|
|
Wysłany:
Czw 21:41, 25 Cze 2009 |
|
Madlen
Onkolog

Pochwał: 4
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Madlen napisał: | elektronika i telekomunikacja- no trochę się nasłuchałam na ten temat krzywy |
Od kogo?? :>
Madlen napisał: | a na automatykę i robotykę trzeba jeszcze fize zdawać, dobrze zostałam poinformowana? |
Nie wiem wiesz ja zdawałem matę i fize bo wiedziałem że na pewno się przydadzą i tylko to się liczy na elektrycznych studiach :D
|
|
Wysłany:
Czw 21:43, 25 Cze 2009 |
|
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann chciałam iść do plastyka, z tego prostego względu, że a) dobrą opinię ma ta szkoła w Lbn przynajmniej, teraz na architekturę i grafikę musiałam złożyć portfolio z 100 pracami w różnych technikach wszystko łącznie ze schematami i fotorealizmem O.O b) po plastyku byłoby łatwiej, ale i po S. nie było źle,
egzamin, egzaminem, jak nie będą mi kazali naszkicować peruwiańskiego bożka ani buddy to będzie dobrze :P
Ostatnio zmieniony przez Arroch dnia Czw 21:46, 25 Cze 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Wysłany:
Czw 21:45, 25 Cze 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 701, 702, 703 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383 Następny |
Strona 702 z 1383 |
|