Ja mieszkam w małopolskim, lało przez cały tydzień, a teraz piękne słoneczko 8)
Nie 11:52, 28 Cze 2009
Howling_Mad, ja też :lol:
Majek, zapraszam serdecznie :D
Nie 11:57, 28 Cze 2009
a ja mam truskawki, czereśnie, śliwy, wiśnie, jabłka, grusze, maliny, orzechy włoskie, porzeczki czarne i czerwone itd. Oczywiście to wszystko kwitnie w różnym czasie.
scribo, ależ oczywiście tylko od jutra zaczyna znowu padać :D
Nie 12:00, 28 Cze 2009
Dobra, może Wy pomożecie.
Mam wrażenie, że melodia refrenu (albo bardzo podobna) wystąpiła też w jakiejś innej piosence. Słucham tego, słucham i czuję, że zaraz sobie przypomnę, ale nic. Może komuś się z czymś skojarzy?
W lubelskim śliczna pogoda, słoneczko przygrzewa, na niebie małe obłoczki... Lato.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 12:01, 28 Cze 2009
zanetko, to już jest mniej przyjemne... :(
A ja liczyłam na słoneczko przez co najmniej kilka dni... Ech...
Sal, niestety nic mi się nie kojarzy :(
O, u ciebie słońce, to do ciebie wszyscy jedziemy, bo u nas brzyyydko :D
Ostatnio zmieniony przez scribo dnia Nie 12:03, 28 Cze 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ "Może wariaci to tacy ludzie, którzy wszystko widzą tak, jak jest, tylko udało im się znaleźć sposób, żeby z tym żyć."
W. Wharton"Ptasiek" Wysłany:
Nie 12:02, 28 Cze 2009
zaneta94 nie omieszkam nie skorzystać z zaproszenia xD
hattrick ja też mam dużo owoców w tym winogron z którego sąsiad robi wino ;D ale i tak przeważają kwiatki