Rozmowy w t(ł)oku #2
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 915, 916, 917 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Howling_Mad napisał:
Boski baner

dzieki, ale to całkowita zasługa Rocket ;)

Wczoraj rozmawiałam z Sarusią o komercyjnym wydaniu ksiązki o Housie i z jednej strony doszłyśmy do wniosku, że popyt mógłyby być zbyt mały jak na komercję, a z drugiej komu nie pokazuję naszego FEH to co drugi pyta czy można gdzieś to kupić... :]

POLSKA! BIAŁO-CZERWONI!

PostWysłany: Sro 7:43, 08 Lip 2009
Syśka
Reumatolog
Reumatolog

Pochwał: 15

Powrót do góry

Dzień dobry!
Wstałam już dawno, ale uczę się obsługiwać Gimpa. Na razie wszystko jest czarną magią, mimo pomocy tutoriali.

Sysiu, a co sądzisz o koszulkach? Z przodu jakieś zdjęcie lub cytat House'a, a z tyłu adres naszego forum?

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Sro 8:05, 08 Lip 2009
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

Hej Sal,
z Twojej wypowiedzi zrozumiałam tylko ucze się i czarna magia :lol:

koszulki to kwestia do przedyskutowania - po pierwsze bo roboty w tym naszej praktycznie żadnej - więc można to zrobić w każdej chwili.., a dwa to łatwo zrobic sobie cos takiego na własną rękę...

Chwaliłas się trochę swoim egzemplarzem?

POLSKA! BIAŁO-CZERWONI!

PostWysłany: Sro 8:12, 08 Lip 2009
Syśka
Reumatolog
Reumatolog

Powrót do góry

Syśka napisał:
dzieki, ale to całkowita zasługa Rocket Wink

co nie zmienia faktu że jest zabójczy :D

Salamandra napisał:
Sysiu, a co sądzisz o koszulkach? Z przodu jakieś zdjęcie lub cytat House'a, a z tyłu adres naszego forum?

I jeszcze nick z Forum :D

PostWysłany: Sro 8:13, 08 Lip 2009
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy
Chirurg dziecięcy

Powrót do góry

Sysiu, no pewnie ;)
Mała Hałsomaniaczka w wieku lat 10 popadła w zachwyt i zaczęła piszczeć na widok House'a na okładce, ale stwierdziła, że za mało jest z nim obrazków i nie chce jej się czytać :hahaha:
Chwaliłam się też koleżankom, ale one nie mają takiej manii, więc niezbyt je to zainteresowało.

H_M, no właśnie, nick też :D

Sysiu, wiadomo, że można załatwić na własną rękę, ale co z forum, to z forum, zawsze element wspólny

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'

PostWysłany: Sro 8:21, 08 Lip 2009
Salamandra

Powrót do góry

Dla dziesięciolatków trzeba nam było dołaczyć kolorowankę :hahaha:

Co do koszulki to wiem, że to fajny pomysł dlatego tzreba się zastanowić, mówię tylko o tym, że nie wszyscy mogą być zainteresowani czymś o łatwo sobie zdobyć indywidualnie... ale na pewno się zastanowimy :D

POLSKA! BIAŁO-CZERWONI!

PostWysłany: Sro 8:25, 08 Lip 2009
Syśka
Reumatolog
Reumatolog

Powrót do góry

Właśnie, jak mogliśmy zapomnieć o kolorowance :D
Można by jeszcze dać taką laleczkę z papieru, która byłaby House'em do ubierania :) Sama bym się pobawiła.

PostWysłany: Sro 8:38, 08 Lip 2009
Salamandra

Powrót do góry

hihihihi

Sal, jeszcze tak sobie myślę, że żeby bez stresu robic takie gadżety przydałoby się chociaż uzyskac status oficjalnego fanclubu... :hmmm:

POLSKA! BIAŁO-CZERWONI!

PostWysłany: Sro 8:41, 08 Lip 2009
Syśka
Reumatolog
Reumatolog

Powrót do góry

Dżem dobry ;)
Widzę, że tu ciekawa rozmowa jest prowadzona...
W sumie to czemu by nie? Oficjalny funclub to fajna sprawa. A w gażetach oprócz koszulek mogłyby być smycze, widzialam też kiedys robienie takich kubków... Możnaby zgrać płyty z soundtrackiem. Wiecie, to wszystko jest do omówienia :D

W. Wharton "Ptasiek"

PostWysłany: Sro 8:49, 08 Lip 2009
scribo
Kochanka klawiatury
Kochanka klawiatury

Pochwał: 12

Powrót do góry

Sysiu, a jak można taki status zyskać?
Bo jestem kompletnie zielona w takich sprawach ;)

PostWysłany: Sro 8:49, 08 Lip 2009
Salamandra

Powrót do góry

Witaj, Salamandra. Chyba zostałyśmy prawie same. Ja zaraz wrazam tylko się ubiorę.

PostWysłany: Sro 8:54, 08 Lip 2009
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41

Powrót do góry

Witajcie .
To ja trochę się wypowiem na temat relacji z wczorajszego Koncertu Pożegnalnego Michaela .
Od 18:30 cała rodzina zasiadła w salonie oczekując na Wielki Koncert. Ann oczywiście już od razu wzięła chusteczki i zasiadła na krześle gapiąc się na telewizor. Postanowiłam, że cały ten Koncert obejrzę na TVN24 ( w końcu najlepszy program informacyjny). Po 19 koncert się zaczął . Myślałam, że rozpłaczę się pod samym końcem koncertu , ale już na początku poddałam się i łzy spływały mi z policzków . W dodatku nie spodziewałam się ,że wniosą trumnę M.J. , myślałam że od razu go pochowali o 17 . Czułam,że ludzie wpadną w histerię i miałam trochę w tym racji - szczególnie gdy następowała cisza , a ludzie z widowni wrzeszczeli coś na temat Króla . Cały koncert był piękny , naprawdę piękny i wzruszający ! Te całe wypowiedzi już doprowadzały do lawiny łez . A najbardziej wzruszyła mnie piosenka pod koniec We are the world , bo znałam tekst tej piosenki :wink: . Śpiewałam z tymi ludźmi , z rodziną na pożegnanie i to mnie jeszcze mega wzruszyło . Ale muszę stwierdzić,że koniec był najgorszy ... Jak można doprowadzić do tego, by córeczka żegnała ojca przy tylu ludziach i mediach . Musiało być to dla niej okrutne , zresztą całej rodziny mi żal . Ale najbardziej dzieci !
Cieszę się,że miałam zaszczyt tą całą uroczystość zobaczyć i przeżyć . Michaela zapamiętam jako wspaniałego człowieka , który był niesamowitym piosenkarzem i tancerzem ! Ale przede wszystkim wspaniałym i zasłużonym człowiekiem . Jego utwory i on na zawsze zostaną mi w sercu. Niech spoczywa w pokoju [*] .

PostWysłany: Sro 8:56, 08 Lip 2009
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

Hej hattrick :*
Jeszcze Sysia siedzi sobie w ukryciu ;)

Idę na śniadanko, bo padam z głodu.

PostWysłany: Sro 8:57, 08 Lip 2009
Salamandra

Powrót do góry

Smacznego Sal :D Ja zaraz śniadanko dostanę do komputera ^^.

Ann, sama nie oglądałam, ale widzę, że miałaś wspaniałe przeżycia :)

W. Wharton "Ptasiek"

PostWysłany: Sro 9:00, 08 Lip 2009
scribo
Kochanka klawiatury
Kochanka klawiatury

Pochwał: 12

Powrót do góry

scribo napisał:

Ann, sama nie oglądałam, ale widzę, że miałaś wspaniałe przeżycia :)

Hej scribo:) Wspaniałe to nie było przeżycie , tylko smutne . I potem trochę to przeżywałam, ale już lepiej .
Właśnie czytam Wasze wcześniejsze wiadomości o koncercie i muszę się tu z jednym nie zgodzić - że rodzina powinna się nie zgodzić na tą uroczystość.
Jakbym miała takiego sławnego syna z takim doskonałym talentem i mający tyle fanów - Zrobiłabym to ! Bo wiedziałabym ,że by chciał też z nimi się pożegnać . Oczywiście sytuacja u Michaela trochę inaczej wyglądała, miał koszmarne dzieciństwo , rodzice go okrutnie traktowali (szczególnie ojciec). Był głównie wskazany na fanów .

PostWysłany: Sro 9:04, 08 Lip 2009
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 915, 916, 917 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383  Następny
Strona 916 z 1383

Skocz do: