Nie umiem długo spać. To chyba rodzinne ;)
A leżenie w łóżku mi się nudzi. Tak czytam książkę i odświeżam co chwilę stronę :)
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Czw 7:48, 09 Lip 2009
Dziś odbiorę kolejny ochrzan w bibliotece, bo nigdy nie pamiętam numeru, a wszystkie karteczki giną w niewyjaśnionych okolicznościach. Nie wiem czemu te trzy cyfry nie chcą mi się wryć w mózg :]
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
Czw 8:03, 09 Lip 2009
powiedz mi Sal, ja znam wszystkie piny, konta, loginy hasła itd... i jakos pamiętam :D
BRY BRY How, trzeba było przyjść wcześniej się przywitać... ;)
Ale jak tak wczoraj widziałam to w rozmowie o zamałżowinach kto jak kto ale Ty nie mówiłes stanowczo NIE :> Masz jakąś pannę na wydaniu na oku? :twisted:
BRY BRY How, trzeba było przyjść wcześniej się przywitać... Wink
Czasu nie było bo człowiek trochę dłużej poleżał w łóżku a pracy sporo było
Syśka napisał:
Ale jak tak wczoraj widziałam to w rozmowie o zamałżowinach kto jak kto ale Ty nie mówiłes stanowczo NIE chtry Masz jakąś pannę na wydaniu na oku? Twisted Evil
Nie mówiłem stanowczo NIE bo ja jestem lipną partia i czuje się z tego powodu bezpieczny, a poza tym wiem z doświadczenia im bardziej człowiek mówi NIE tym bardziej inni chcą zrobić przeciwnie
Sysiu, powiem Ci, ale jak sobie przypomnę :)
Ja też pamiętam wszystkie hasła, loginy i inne, ale tylko biblioteczny numer wciąż mi umyka.
Ha! Poczta Polska dostarczyła właśnie przesyłkę z allegro :D
Czw 8:12, 09 Lip 2009
poza tym wiem z doświadczenia im bardziej człowiek mówi NIE tym bardziej inni chcą zrobić przeciwnie
I tu masz świętą rację :D ale co do tej partii... to bez urazy ale wobec wczorajszych utyskiwań na małą ilość kawalerów na forum śmiem twierdzić, że na bezrybiu i rak ryba :P
I tu masz świętą rację Very Happy ale co do tej partii... to bez urazy ale wobec wczorajszych utyskiwań na małą ilość kawalerów na forum śmiem twierdzić, że na bezrybiu i rak ryba Razz
O to widzę że jakieś burzliwe rozmowy mnie ominęły :D Taka dziwna ryba ale ryba :lol:
How, zgadza się - ryba to ryba... Wink Ale nie chwaląc się jam tą wojnę rozpętała bo zaplątałam się w czytaniu ostatnich zamałżowin Atha z T. Very Happy
Hihihi, tak wiem że wczoraj scribo bąkała coś o "wieku bez znaczenia" ale w przypadku mojego zamałżowienia mój wybranek musiałby być zadeklarowanym nekrofilem ;)
Czw 8:33, 09 Lip 2009