|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #2
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 148, 149, 150 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
T. napisał: | ja przecież porządne dziewczę jestem |
przeczytałam chyba wszystkie twoje fiki, nową część również i mam poważne wątpliwości co do prawdziwość twych słów
Cieszę się jednak Waszym szczęściem.
Mam nadzieję, ze Athreas nadal będzie taki weno-nasienny
|
|
_________________ ikonka od woźnego rocket queen
FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików
Wysłany:
Wto 19:22, 19 Maj 2009 |
|
Lupus
Kot Domowy

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
jeanne, ja akurat byłam u góry tego zestawienia, bo jak to ujęli ,,mam zadatki na rolnika, duże pole, tylko porządnego traktora brak" :hahaha:
Przecież ja już mam męża ;)
matrixa, wrzuć, wrzuć. Chętnie popatrzymy.
|
|
Wto 19:23, 19 Maj 2009 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
matrixa1 napisał: | Salamandra napisał: | Bo u mnie 3/4 klasowej męskiej społeczności ma takie priorytety: seks, ciągnik, wódka. |
Salciu, akurat mój kolega, mimo iż ma niedawno skończone 13 lat To jego priorytety to:
1. Piłka nożna
2. Piłka nożna
3. Piłka nożna
4. Seks
|
I wcale nie jest powiedziane, że to się kiedykolwiek zmieni ;) Druga opcja to facet z błyskiem w oku opowiadający ci o czymś, z czego nic nie rozumiesz (w moim przypadku: sieci neuronowe, mikroprocesor jakiś-tam, układ jakiś-tam) i ty z maślanymi oczyma, cała zasłuchana ;P
|
|
_________________ Zapytaj mnie (anonimowo) o cokolwiek:
www.formspring.me/Miztlikatia
Wysłany:
Wto 19:24, 19 Maj 2009 |
|
Katia
Patomorfolog

Pochwał: 12
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
T. napisał: | Nie... tak bez ślubu? A gdzieżby tam! ja przecież porządne dziewczę jestem Laughing |
Nikt nie wątpi ale partenogeneza mówi Ci coś ;D
|
|
Wysłany:
Wto 19:28, 19 Maj 2009 |
|
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Howling partenogeneza, partenogeneza... Był już taki odcinek House'a, w którym udowodnił partenogenezę, by uratować związek pacjentki. Facet we wszystko uwierzy :P :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Wto 19:32, 19 Maj 2009 |
|
Katia
Patomorfolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Katia napisał: | Druga opcja to facet z błyskiem w oku opowiadający ci o czymś, z czego nic nie rozumiesz (w moim przypadku: sieci neuronowe, mikroprocesor jakiś-tam, układ jakiś-tam) |
Z doświadczenia wiem, że mało dziewczyn leci na coś takiego :wink: Tak jak już pisałem kiedyś to większość dziewczyn (przynajmniej u mnie w szkole) woli nieposłusznych cwaniaków :roll:
|
|
Wto 19:34, 19 Maj 2009 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Priwiet Rebiata wieczornie. :P
Zaglądam na chwilę, bo dopiero wróciłam do domu, a robota lezy odłogiem.
Poganiałam dziś ze szczeniakami po mieście - mam teraz dwóch eleganckich facetów w ślicznych, nowych obróżkach - a gdy dojechałam do ZK okazało się, że z tatuowania nici, bo nie ma sprzętu. Psiuty za to zostały wypieszczone, obadane, wymemłane, aż zasnęły ze zmęczenia (no, jazda samochodem to dla nich jeszcze duży stres, a do tego te dźwięki: tramwaj, dużo samochodów i ludzi). Tak więc w czwartek jedziemy na tatuaż, a dziś maluchy już padły i śpią. Ja lece chatę odgruzować, bo niedługo sama siebie nie znajdę ;)
PS
Przyznaję się bez bicia - nie przeczytałam 300 postów, które nabiliście od mojej ostatniej wizyty... :?
|
|
Wto 19:35, 19 Maj 2009 |
|
lizbona
Diabetolog

Pochwał: 8
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Katia napisał: | Howling partenogeneza, partenogeneza... Był już taki odcinek House'a, w którym udowodnił partenogenezę, by uratować związek pacjentki. Facet we wszystko uwierzy Razz Mr. Green |
Zazwyczaj tak ale nie każdy.
Katia napisał: | Druga opcja to facet z błyskiem w oku opowiadający ci o czymś, z czego nic nie rozumiesz |
No bo wy lepsze jesteście a zdarzają się jeszcze takie okazy co musisz słuchać jak ci taka nawija o chłopakach i ich zaletach
|
|
Wysłany:
Wto 19:37, 19 Maj 2009 |
|
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Katia napisał: | Druga opcja to facet z błyskiem w oku opowiadający ci o czymś, z czego nic nie rozumiesz (w moim przypadku: sieci neuronowe, mikroprocesor jakiś-tam, układ jakiś-tam) i ty z maślanymi oczyma, cała zasłuchana ;P |
Kiedyś z nim wracałam na piechtę ze szkoły (mieszkamy niedaleko siebie, mieli nas zawieźć rodzice mojej koleżanki, ale okazało się, że nie jadą do domu, więc...) i o czymś trzeba było pogadać, więc zaczęłam gadać o simsach, jak to mnie wciągnęły itp. (on tez w to po cichu gra) a on mi o CSie. Zabić... Ja tylko, aha, yhy mhm, bo nic innego nie przychodziło mi do głowy.
|
|
Wto 19:38, 19 Maj 2009 |
|
matrixa1
Dermatolog

Pochwał: 6
Miasto: Legionowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lizbona napisał: | gdy dojechałam do ZK okazało się, że z tatuowania nici, bo nie ma sprzętu |
ZK - Zakład Karny? Tam to na pewno mają doświadczenie w tatuowaniu.
|
|
_________________ ikonka od woźnego rocket queen
FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików
Wysłany:
Wto 19:38, 19 Maj 2009 |
|
Lupus
Kot Domowy

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
witam wieczornie, chciałem tylko życzyć udanej uroczystości i dać znać, że żyję ;)
a teraz znikam ;) pap
|
|
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce.
Wysłany:
Wto 19:39, 19 Maj 2009 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
matrixa1 napisał: | Katia napisał: | Druga opcja to facet z błyskiem w oku opowiadający ci o czymś, z czego nic nie rozumiesz (w moim przypadku: sieci neuronowe, mikroprocesor jakiś-tam, układ jakiś-tam) i ty z maślanymi oczyma, cała zasłuchana ;P |
Kiedyś z nim wracałam na piechtę ze szkoły (mieszkamy niedaleko siebie, mieli nas zawieźć rodzice mojej koleżanki, ale okazało się, że nie jadą do domu, więc...) i o czymś trzeba było pogadać, więc zaczęłam gadać o simsach, jak to mnie wciągnęły itp. (on tez w to po cichu gra) a on mi o CSie. Zabić... Ja tylko, aha, yhy mhm, bo nic innego nie przychodziło mi do głowy. |
Plus jest taki, że jeśli niechcący odbiegniesz gdzieś myślami i totalnie zgubisz wątek, to nic się nie stanie -wręcz przeciwnie, możesz zostać uznana za dziewczynę, która "umie słuchać" i tak się głęboko zasłuchała w jego słowa ;)
Drugi plus jest taki,że jeśli nie odbiegniesz myślami i się skupisz, możesz się nauczyć czegoś ciekawego, zapamiętać, a za jakiś czas błysnąć tym,że pamiętasz i niby to już nie jest dla Ciebie czarna magia.
Same plusy :P
|
|
Wysłany:
Wto 19:44, 19 Maj 2009 |
|
Katia
Patomorfolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | witam wieczornie, chciałem tylko życzyć udanej uroczystości i dać znać, że żyję Wink
a teraz znikam Wink pap |
cześć ToAr :) :)
|
|
Wysłany:
Wto 19:46, 19 Maj 2009 |
|
Madlen
Onkolog

Pochwał: 4
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
To ja znikam na momęt, zainstaluję sterowniki do aparatu, i wrzucę foty. Może nawet coś wrzucę do "Łyk kultury"...
|
|
Wto 19:46, 19 Maj 2009 |
|
matrixa1
Dermatolog

Pochwał: 6
Miasto: Legionowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lizbona napisał: | Przyznaję się bez bicia - nie przeczytałam 300 postów, które nabiliście od mojej ostatniej wizyty... |
W sumie jest co czytać :wink: Wieczór kawalerski, przygotowanie ślubne :D A za 15min mamy już małżowiny. Dobrze, że obrączki na swoim miejscu.
|
|
Wto 19:47, 19 Maj 2009 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 148, 149, 150 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383 Następny |
Strona 149 z 1383 |
|