Siwy nie jest złośliwy... on jest hymmm ma trudny charakter, bo to koń, który potrzebuje dużo uwagi, lubi się pokazać czasem, a pod siodłem pracuje (jak pracuje) bardzo fajnie ;) tylko czasem przez stawy stoi po kilka miesięcy w boksie (bo musi) i mu się nudzi to podgryzać zaczyna, kopie jak się go wypuści to leci jak szalony, jego właściciel nastawiony był na hodowlę koni z bardzo dobrym papierem, na zasadzie - zajeździć - sprzedać zrobionego a Siwy jak to Siwy nie koniecznie chciał współpracować, bo nikt go za to nawet nie pochwalił. Boi się obcych ale przywiązuje się do znajomych ;) jak wet, mój trener, nasza luzaczka, ja, kowal albo stajenny, który go karmi wchodzimy do stajni to rży i ogólnie cieszy się, że ktoś przyszedł i że w końcu będzie coś robił...
a to że za mną chodzi... cóż - źle sobie koninę wychowałam? :lol:
Ostatnio zmieniony przez ola2523 dnia Sro 15:39, 20 Maj 2009, w całości zmieniany 1 raz
a my patrząc na niebo, spoglądamy w przeszłość, w minioną chwilę,
kiedy gwiazdy wciąż tam były. „Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?" -
pytam samego siebie. «Może umiera?». «O, nie!» - odpowiada głos w mojej głowie.
«Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech. "
M.J. Wysłany:
Sro 15:36, 20 Maj 2009
Ja na Twoim miejscu bym jej przytaknęła, Powiedziałabym,że owszem,koń jest narwany i to jest jego cecha charakteru, podobnie jak jej cechą jest nieodpowiedzialność. I że akurat koń jest u siebie i mu wolno.
_________________ Zapytaj mnie (anonimowo) o cokolwiek:
www.formspring.me/Miztlikatia Wysłany:
Sro 15:37, 20 Maj 2009
Byłam za bardzo roztrzęsiona żeby cokolwiek mówić a poza tym koń i mi przed twarzą dęba stawał... ale szybko się uspokoił i płoszyliśmy ryby w stawie :DD
może się ta babka czegoś nauczy, że koń to zwierze i że jest nieprzewidywalne...
Dodano 4 minut temu:
Ja zmykam ;) muszę się trochę pouczyć do matury z informatyki i zrobić coś z kompem, którego zaatakował wirus :? i teraz ledwo chodzi :?
paaa ;)
jutro przez cały dzień będzie koncert życzeń.. wrzucać piosenki z dedykacją lub bez...
Mnie się ten pomysł podoba ;)
a my patrząc na niebo, spoglądamy w przeszłość, w minioną chwilę,
kiedy gwiazdy wciąż tam były. „Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?" -
pytam samego siebie. «Może umiera?». «O, nie!» - odpowiada głos w mojej głowie.
«Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech. "
M.J. Wysłany:
Sro 15:47, 20 Maj 2009