_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pią 15:00, 22 Maj 2009
heh! Ja mam szóstki z muzyki od pierwszej klasy! I szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie, żeby mogło być inaczej. Juz jako siedmiolatka zostałam zwerbowana do przy w kamieniołomie (czyt. do śpiewania w chórze)
Pią 15:10, 22 Maj 2009
lesio, zgadzam się z Tobą. I to bardzo pomocne, gdy ktoś ma się nauczyć ,,Reduty" na pamięć.
A znacie T -raperów z nad Wisły i ich Poczet królów polskich?
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
Pią 15:11, 22 Maj 2009
a ja raz miałęm 6 z religii.. a najlepsze jest to że jestem niewierzący...
witam jeszcze raz...
hej kotek *całuje czule* tęskniłem
a teraz pieprze sie z kodem html na innym forum (o One Piece)
więc raz bede raz nie
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Pią 15:11, 22 Maj 2009
Pią 15:19, 22 Maj 2009
wiem, wiem, ja też, tylko tak sobie z tego żartuję. Gdybym tego nie kochała, to bym się nie męczyła z dyrygentem, a szczególnie...(dum dum dum duuuum) jego żoną :evil:
Pią 15:24, 22 Maj 2009