Ja też źle wychodzę na legitymacyjnych, ale nie rozumiem dlaczego niektóre dziewczyny nie chcą pokazac tego zdjęcia i np zasłaniają indeks czy legitymację. Ja takich praktyk nie stosuję xD.
L. napisał:
niektóre dziewczyny nie chcą pokazac tego zdjęcia i np zasłaniają indeks czy legitymację
ja NAPRAWDĘ wychodzę jakbym miała bliskie spotkanie III stopnia z... z czymś zÓym :lol:
Ewel o tak :hahaha: :hahaha: od razu dostałabyć ode mnie 5 :mrgreen: :mrgreen:
temat na prace magisterską: "Kangury współcześnie - przykłady kangurzego stylu życia na przykładzie seriali telewizyjnych" :hahaha:
Łapał zjadał i wypluwał pestki, pigułki na porost włosów zażywał i od golarza piegi skupywał
No i nie zapominaj o robieniu i interpretacji kleksów z atramentu :roll: Jak robiliśmy takie cos w IV podstawówki to niektórym wychodziły dziwne te kleksy, tak niektóre części ciała przypominały :twisted:
Ostatnio zmieniony przez lesio dnia Pon 21:07, 15 Cze 2009, w całości zmieniany 1 raz
Pon 21:05, 15 Cze 2009
my mamy też system elektronicznej rekrutacji: musielimy na takiej stronie wybrać 3 szkoły + klasy w nich (do 24 kwietnia). teraz mamy 3 dni na ewentualną zmiene decyzji... + musimy powpisywać oceny i punkty w jakimś formularzu, wydrukowac, dac wychowawcy do opieczętowania, potem to zanieść do szkoły (każdej z trzech!) razem z kopią świadectwa... 30 czerwca bodajże ogłaszają listy przyjętych w pierwszym naborze. wtedy musisz zanieść jakieś oświadczenie woli do szkoły do której się dostaniesz razem z orginalnym świadectwem...
My niestety mamy to samo :/ Kupa latania i po kit to??...
Ewel, a tak to prawie, że jaszcze muszę dopisać kilka rzeczy do konspektów i dopiero wtedy okres próbny będzie oficjalnie zakończony :] Ja nie mogę, szykuje sie kolejnych ładnych parę godzin przy papirach :mdleje: :mdleje: :mdleje: Zginę marnie... :evil:
Ostatnio zmieniony przez ola2523 dnia Pon 21:20, 15 Cze 2009, w całości zmieniany 1 raz
a my patrząc na niebo, spoglądamy w przeszłość, w minioną chwilę,
kiedy gwiazdy wciąż tam były. „Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?" -
pytam samego siebie. «Może umiera?». «O, nie!» - odpowiada głos w mojej głowie.
«Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech. "
M.J. Wysłany:
Pon 21:14, 15 Cze 2009
właśnie zastanawiam się czy iść na maraton, a tam już wszystkie miejsca prawie zajęte :/
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Pon 21:16, 15 Cze 2009
Nie ma to jak zimne kakałko przed snem: właśnie sobie popijam, zastanawiam się czy oglądać dalej Czarnoksiężnika z krainy Oz, również czy sprzedać na Allegro mojego anglojęzycznego Harry'ego Pottera i co kupić za uzyskane piniążki :D. To jest życie... tylko cygara mi brakuje :P.
To skoro PRAWIE wszystkie to szybko sie zdecyduj to się jeszcze załapiesz :D
Lesiu, oczywiście, że się nie poddam :mrgreen: Muszę dać radę ;) Moje zuchy na mnie liczą :)
Ostatnio zmieniony przez ola2523 dnia Pon 21:25, 15 Cze 2009, w całości zmieniany 1 raz
a my patrząc na niebo, spoglądamy w przeszłość, w minioną chwilę,
kiedy gwiazdy wciąż tam były. „Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?" -
pytam samego siebie. «Może umiera?». «O, nie!» - odpowiada głos w mojej głowie.
«Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech. "
M.J. Wysłany:
Pon 21:22, 15 Cze 2009