_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 15:36, 06 Wrz 2009
Ja jestem nieuklturalna, nikogo nie przywitałam :P
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Ostatnio gdzieś wykopali paru żołnieży którzy bronili Starachowic w 1939 roku i dzisiaj był ich uroczysty pogrzeb wraz z odsłonięciem pomnika. Więc rano warta przy trumnach następnie przemarsz z sztandarem do kościoła, tam msza na dwie godziny, znowu przemarsz na cmentarz. Więc w bardzo rozrywkowy sposób minęło mi dzisiaj 6h :P
Nie 15:40, 06 Wrz 2009
Hello Sal :*
Ewel, właśnie się tak zastanawiałam co napisać jako "Amen" :P
Zapomniałam Wam o czymś jeszcze napisać. W tym roku moja szkoła ma 20-lecie. Z tej okazji każda klasa kręci reklamówkę szkoły (teledysk, teleturniej itp.). Nie wiedzieliśmy kompletnie co zrobić i pierwsze co mi przyszło na myśl to Rozmowy w T(ł)oku :P Nic lepszego nie wymyśliliśmy, więc kręcimy właśnie to :)
KoHani ja juz ide . Musze zalatwic jeszcze cos u sasiadow dziadka . Jak wroce czeka mnie konczenie pracy z historii i jeszcze zabiore sie ZA czytanie lektury " Zemsta" . Taak .. bardzo "przyjemny" wieczor mnie czeka : Wsrod ksiazek a nie Was ;( Ale jak to sie mowi : zycie to zycie . Wole nie narzekac . DO ZOBACZENIA ! Mozliwe ze jturo mnie nie bedzie :< KISS :*
PS : Domus dziekuje za Msze ! *tuli*
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 15:49, 06 Wrz 2009
Ewel, jak się dowiedziałam, że mój kolega z klasy chce zostać księdzem (i to tak całkiem na poważnie), też byłam lekko zszokowana :P Ale pewnie mu się jeszcze pozmienia.