Zaskoczona nie jestem. Ostatnio zauważyłam, że znajoma jedenastolatka przerosła mnie niemal o głowę ;)
lesio! Jak dobrze, że jesteś :przytul:
Ostatnio zmieniony przez Salamandra dnia Wto 19:55, 08 Wrz 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Wto 19:55, 08 Wrz 2009
Zaskoczona nie jestem. Ostatnio zauważyłam, że znajoma jedenastolatka przerosła mnie niemal o głowę
Ja byłam z przyjacielem gdzieś tam. Siedzimy sobie, a ja nagle patrzę na pięciolatkę. I sie załamałam. Miała taką samą torbę jak ja! Ze Snoopym. Schowałam głowę w rękach z rozpaczy.
Dodano 1 minut temu:
Diane napisał:
Tak, hattrick xD Ale ja za to w klasie mam tylko 2 wyższych chłopakow ode mnie
masz długie nogi? Bo podobn omężczyźni lubia kobiety z długimi nogami. Ale bez przesady :D
Gorm, dokładnie tak :mrgreen:
Moja koleżanka strasznie się z tego śmiała, wystarczyło tylko powiedzieć "Robin" i już ómierała :D Po tym kawale poszedł następny, o matematyku, fizyku i małpie zamkniętych w trzech pokojach. Co tam było dokładnie w tym kawale nie pamiętam, ale wyszło tak, że kolega opowiadała, podczas gdy koleżanka wciąż się śmiała: "otwierają trzeci pokój, a tam... Robin!!!" :mrgreen:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
hattrick, ja mam koszulkę i bluzę z Kubusiem Puchatkiem i nie muszę się martwić, że jakieś dziecko będzie miało to samo, bo Kubuś jest już niemodny. Teraz na topie jest Hanna Montana :roll:
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
Wto 19:59, 08 Wrz 2009
hattrick, ja mam koszulkę i bluzę z Kubusiem Puchatkiem i nie muszę się martwić, że jakieś dziecko będzie miało to samo, bo Kubuś jest już niemodny. Teraz na topie jest Hanna Montana
Ja mam niśmniertelnego Garfielda i mało mnie obchodzi jakiś smarkacz, który nawet nie rozumie większości wypowiedzi tego jakże czarującego, uroczego i genialnego kocura :roll:
Ja jeszcze uwiebiam ten:
Płynie sobie żółw. Spokojnie... powoli... Nagle podpływa do niego rekin.
Żółw nic, dalej pełen spokój. Rekin się zbliża opływa go dookoła. Żółw
pełne spoko. Nagle rekin odgryza żółwiowi nogę. Żółw na to:
- No bardzo, ku*wa, śmieszne!
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Jak już mówiłam, teraz klasyki są niefajne. Spiderman, Hanna, Włatcy Móch... Gdzie nie spojrzeć, wśród dzieci tylko to. Przynajmniej w mojej szkole.
Wto 20:04, 08 Wrz 2009