sasasasasasa :twisted:
House się zassał! ymm do szkoły wychodzę za godz ale muszę zrobić angielski ... obejrzeć teraz czy jak wrócę do domu :?:
dobra idę oglądać :D
Ostatnio zmieniony przez Nemezis dnia Wto 9:21, 24 Lis 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Wto 9:16, 24 Lis 2009
dobry wszystkim ;)
jeszcze się tu aklimatyzuję xD oglądam czytam itp iii
:lol: <-rozwaliła mnie ta emotka
tak btw to chora jestem i sama już nie wiem czy gadam głupoty czy nie ;p miejcie to na względzie
_________________ http://www.flickr.com/photos/ulak1/
Świat bez muzyki byłby... NIE. Bez niej nie byłoby świata. Wysłany:
Wto 10:58, 24 Lis 2009
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Wto 13:44, 24 Lis 2009
Od kilku dni cały czas piję herbatkę z miodkiem i cytryną ;-) aż mi się to zaczęło brzydnąć.
Swoją drogą chyba się jeszcze nie znamy *wyciąga łapkę do le Soleil & mysle-szerzej* miło Was poznać ;-)
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Wto 13:54, 24 Lis 2009
Witam witam, "kapelusz z głowy i ukłonik" miodek, cytrynka, czosnek dla ludzi o mocnych nerwach (i jeśli nie ma w perspektywie żadnych spotkań towarzyskich) pod kocyk i House'a na rozgrzanie ;) na mnie działa :D
DOMA :* ja też nie oglądałam, ale moja dziewczyna rano obudziła mnie sms'em i zdała mniej więcej relację z odcinka ;-) a ja sobie po cichu teraz poczekam na napisy.
Wto 13:59, 24 Lis 2009
Cuddy oznajmia Wilsonowi, że zamierza zamieszkać z Lucasem i oddaje słodkiego kissa w stronę pana L. :evil:
A czytałaś o
Spojler:
powrocie Stacy? :hahaha:
Tego już za wiele jak na moje nerwy.
Wto 14:05, 24 Lis 2009