znacie jakąś stronę ze screenami z House'a w dosyć dobrej jakości?
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Wto 14:07, 24 Lis 2009
DOMA mnie też zaczyna śmieszyć, szczególnie zapowiadane
Spojler:
oświadczyny :mrgreen: jeśli chodzi o powrót Stacy to ja się nie cieszę, od początku jakoś za nią nie przepadałam.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Wto 14:16, 24 Lis 2009
oświadczy się, Cuddy będzie w ciąży, dalej tak jak Lucas mówił: pies, Floryda i happy ever after :D A ze Stacy może być ciekawie. Jeszcze tylko Lydii brakuje :P
co do Luddy to jakieś nieporozumienie, kawa się wylała na scenariusz i nie mogli rozczytać, że ma być Huddy
Zgadzam się w 100% :mrgreen: proponuję tylko zedytować post i zaspojlerować te słowa, bo może ktoś jeszcze nie widział odcinków.
Wto 14:25, 24 Lis 2009