Immortal, bardzo kiepsko, tylko się zastanawiam, po co tu płacić abonament :twisted:
Nie 16:17, 10 Sty 2010
zaneta94 jest jescze itvp na internecie masz Justyne 24 godziny na dobę :D
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Nie 16:19, 10 Sty 2010
zaneta- a miały być te biegi planowo? Bhiatlon czy coś takiego to jest? Widać, ze wiem o co chodzi xD
_________________ "Nie widziała cię już od miesiąca,
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!" Wysłany:
Nie 16:21, 10 Sty 2010
Nie 16:23, 10 Sty 2010
dobry... dzisiaj na dzień dobry daje swoją jedną z ulubionych piosenek..
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Nie 16:24, 10 Sty 2010
Immortal, planowo, biegi narciarskie, 9 km techniką dowolną, bieg pościgowy 12.30 (dzięki Bogu jest Eurosport)...
Nie 16:24, 10 Sty 2010
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Nie 16:25, 10 Sty 2010
Nie 16:28, 10 Sty 2010
Dzień dobry, bardzo dobry wszystkim :)
Wylicytowałam nowe gadżety do Green Day'owej kolekcji, więc jestem bardzo hepi i od wtorku zaczynam napastowanie listonosza :D Biedny facecik... Wygląda na nieco zagubionego, a może to tylko reakcja na mój widok... :lol:
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 16:30, 10 Sty 2010