OMG!!!!!! Jestem w szoku. Oglądam...wszystkie sceny stare, a tu coś takiego! :shock: Drugie promo też świetne, wreszcie coś nowego zafundowali. I wracając do sprawy prezentu. Myślicie, że to było to #8 promo? W końcu wczoraj był poniedziałek. :D
Aaaa,Ooooo maaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjj gggggggaaaaaaaaaaaaaaaadddddd.
Nic mądrego mi do głowy nie przyszło, opadła mi kopara i nie jestem w stanie powiedzieć ani słowa po końcówce tego proma. :mdleje:
O tak nowe 9 promo. W końcu takie jak to powiedzieć normalne. :) Ale jak dla mnie House wygląda genialnie, dużo lepiej niż w 6 sezonie. Ten związek z Cuddy dobrze mu służy. Przychodnia!!! yeah :)
A po za tym 13 żegna się cóż to będzie :? Biedny Forman będzie się martwił ah aż mi go żal :(
Ten tydzień jest cudowny nowe proma z nowymi scenami
_________________ " Kochankowie i szaleńcy widzą i czują więcej
niż chłodny umysł jest w stanie ogarnąć " Wysłany:
Wto 18:01, 17 Sie 2010
Alternatywna wersja spojlera ^^ Stworzona przez jednego z huddymaniaków i od dzisiaj dostępna na YT. Muszę przyznać, że przypadła mi do gustu znacznie bardziej, aniżeli ta oficjalna.
rocket queen Rzeczywiście świetna wersja, jeszcze jej wcześniej nie widziałam. Jak dla mnie lepsza niż oryginał ale oba filmiki są dla mnie cudowne Smile
Tylko czekam aż redakcja serwisu Mr. Skin przyzna doroczną Anatomy Award Lisie E. w dopiero co utworzonej kategorii "Najseksowniejsze lewe udo" XD
Tylko czekam redakcja serwisu Mr. Skin przyzna doroczną Anatomy Award Lisie E. w dopiero co utworzonej kategorii "Najseksowniejsze lewe udo" XD
Popieram!!!! i Najseksowniejszy Tyłek no :)
Co do proma, na prawdę niezły :D. A spowolnienia HuSu, który mam na kompie :twisted: wywołuję u mnie banana.
łał pierwsza wiadomość o promie :shock: Jaką napisałam.
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Wto 20:24, 17 Sie 2010
haha :D
rzeczywiście świetna ;)
zaczyna się robić coraz lepiej :D
_________________ "Jaki ból sprawia uświadomienie sobie nicości i błahości celu naszych oczekiwań, gdy zostają wreszcie spełnione! Lepiej jest jest czekać, spodziewając się rzeczy nieosiągalnych nawet, niż mieć wiedzę, że się posiada nikły zaledwie cień dawnych pragnień" Wysłany:
Wto 20:24, 17 Sie 2010
Tylko czekam aż redakcja serwisu Mr. Skin przyzna doroczną Anatomy Award Lisie E. w dopiero co utworzonej kategorii "Najseksowniejsze lewe udo" XD
O taaak! Specjalnie dla Lisy powinni utworzyć tą kategorię.
Jak mówiła Lisa na jednym z wywiadów dużo będzie tego makijażu ciała :) I rzeczywiście jest go dużo
Moja reakcja na promo zwłaszcza końcówkę, heh mało z krzesła nie spadłam :)
_________________ " Kochankowie i szaleńcy widzą i czują więcej
niż chłodny umysł jest w stanie ogarnąć " Wysłany:
Wto 20:31, 17 Sie 2010
To promo - niezłe zaskoczenie, miłe zaskoczenie. Bardziej mi się podoba wersja, którą podrzuciła Rocket. :) Z jednej strony takie pozytywne 'wow!', a z drugiej przychodzące na myśl pytanie: jak to spieprzą?
_________________ wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki>Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica Wysłany:
Wto 20:37, 17 Sie 2010