pa hattrick :*
Ja też muszę uciekać, do napisania w nocy :*
Sob 18:21, 10 Paź 2009
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Sob 18:22, 10 Paź 2009
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Sob 18:23, 10 Paź 2009
Sob 18:26, 10 Paź 2009
Sob 18:27, 10 Paź 2009
Ulka, zobaczysz go też na zdjęciach, jakie ja zrobię na koncercie :D
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sob 18:27, 10 Paź 2009
zobaczysz go też na zdjęciach, jakie ja zrobię na koncercie
Ja próbowałam robić to nie dałam rady tak jest na koncertach FL że się skacze i zapomniana o wszystkim...o kłopotach o wszystkim...dajesz się porwać muzyce..nie to co na koncercie sylwestrowym że stoisz i się nudzisz...
Zaręczona kobieta (Thurman) podczas wizyty w urzędzie stanu cywilnego dowiaduje się, że jest już zamężna. Udaje się jej odnaleźć swojego przypadkowego męża, lecz nie jest w stanie kontrolować tego, co się stanie później.
Na filmie było pełno ludzi ! Tak pełno na TAKIEJ komedii jak Przypadkowy mąż - nie spodziewałam się . Przez reklamy omawialiłyśmy ( z Betti) czy będą sceny od 18, czy Colin będzie parzył i czy będzie szokujący koniec !
Scen od 18- nie było
Colin był zniewalający ale było go mało
a szokujący koniec- jak najbardziej !
Początek filmu był bardzo zabawny . W sumie na początku patrzyłam bardzo negatywnie na Umę . Nie przepadam za tą aktorką ale potem jakąś ją uznałam . W końcu zaczęła się słodziutka zemsta przez "słodkiego" Jeffreya ... i oczywiście publikacja książki Dr Emmy .
W końcu ta scena:
http://images.allmoviephoto.com/2008_The_Accidental_Husband/2008_the_accidental_husband_006.jpg
"On jest moim bratem " a przy tym mina Colina naprawdę była czymś zniewalającym !
Akcja toczyła się dalej , trzymała w napięciu ! Że aż zjadłam popcorn z prędkością światła .. nie zostawiając okruszka mojej siostrze .
Wszystko działo się tak szybko . Niezdecydowanie : Czy być z nim czy z nim ? Kibicowałam , kibicowałam temu panu :
http://i30.tinypic.com/10p2d8l.jpg
a nie temu brzydalowi :
http://images.allmoviephoto.com/2008_The_Accidental_Husband/2008_the_accidental_husband_012.jpg
(choć miał u mnie plusik -miał rodzine z Indii . Rytmy bollywoodzkie doprowadziły mnie do ruchy dłoni i ruszaniu reszty kończyn ).
Koniec , końcowi . Zobaczcie sami . Osobiście(jak ktoś chce iść niech NIE CZYTA) :
Spojler:
bardzo mi się nie podobało ! Ooo BARDZO ! Ten drugi pan co ma u mnie jednego plusa : wygrał ! A było już blisko sukcesu Colinka . FOCH scenarzystom ! Ale i tak jestem Colina
.
Ogólnie ucieszył mnie koniec w bollywoodzkich rytmach .. :buja w oblokach: ucieszyły mnie minki Colina i jego gra . Ale niestety więcej minusów niż plusów . COLIN , RATUJESZ TEN FILM !
Ostatnio zmieniony przez ann dnia Sob 18:32, 10 Paź 2009, w całości zmieniany 1 raz
Ulka, w to niewątpię, jednak powstrzymam się, by zrobić kilka fotek :D
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sob 18:31, 10 Paź 2009
Widzę ,że wszyscy Tu jesteście zakochani w tym zespole... :D
A ja pierwszy raz o nim słyszę :oops:
(Nie bijcie ! :pokazal jezyk: )
Sob 18:36, 10 Paź 2009