Rozmowy w t(ł)oku #6[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 86, 87, 88 ... 996, 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pa hattrick :*
Ja też muszę uciekać, do napisania w nocy :*

Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda
Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan
Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka

PostWysłany: Sob 18:21, 10 Paź 2009
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Pochwał: 30

Miasto: HouseLand
Powrót do góry

Paa nimfka ! :*

Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'

PostWysłany: Sob 18:22, 10 Paź 2009
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Powrót do góry

maagdaa napisał:
Tzn. ?

Mój kuzyn....lider i wokalista Farben Lehre

Dodano 32 sekund temu:

nimfka papapapa :papapa:

PostWysłany: Sob 18:23, 10 Paź 2009
Ulka95
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 6

Powrót do góry

Cytat:
Mój kuzyn....lider i wokalista Farben Lehre

I Ty go poznałaś ??

To chyba świetnie , nie ?:>

Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'

PostWysłany: Sob 18:23, 10 Paź 2009
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Hi :twisted:

PostWysłany: Sob 18:25, 10 Paź 2009
Chasper
Onkolog
Onkolog

Miasto: Wrocław
Powrót do góry

hełoł Chasper ! ^^

PostWysłany: Sob 18:26, 10 Paź 2009
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

maagdaa napisał:
I Ty go poznałaś

No tak....

maagdaa napisał:
To chyba świetnie , nie ?

No tak ale teraz płakac mi się chce że szybko go znów nie zobaczę...no chyba że na moim banerku i avku w które się wgapiam jak w obrazek...

Dodano 43 sekund temu:

Chasper witaj :wink:

PostWysłany: Sob 18:26, 10 Paź 2009
Ulka95
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Użytkownik zbanowany

Powrót do góry

Eee tam , Ula , nie przejmuj się !

Jescze go zobaczysz ! :)

PostWysłany: Sob 18:27, 10 Paź 2009
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Ulka, zobaczysz go też na zdjęciach, jakie ja zrobię na koncercie :D

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Sob 18:27, 10 Paź 2009
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

Salamandra napisał:
zobaczysz go też na zdjęciach, jakie ja zrobię na koncercie

Ja próbowałam robić to nie dałam rady tak jest na koncertach FL że się skacze i zapomniana o wszystkim...o kłopotach o wszystkim...dajesz się porwać muzyce..nie to co na koncercie sylwestrowym że stoisz i się nudzisz...

maagdaa napisał:
Eee tam , Ula , nie przejmuj się !

Jescze go zobaczysz !

Na wszelki wypadek mam jego autograf...

PostWysłany: Sob 18:30, 10 Paź 2009
Ulka95
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Użytkownik zbanowany

Powrót do góry

Zaręczona kobieta (Thurman) podczas wizyty w urzędzie stanu cywilnego dowiaduje się, że jest już zamężna. Udaje się jej odnaleźć swojego przypadkowego męża, lecz nie jest w stanie kontrolować tego, co się stanie później.
Na filmie było pełno ludzi ! Tak pełno na TAKIEJ komedii jak Przypadkowy mąż - nie spodziewałam się . Przez reklamy omawialiłyśmy ( z Betti) czy będą sceny od 18, czy Colin będzie parzył i czy będzie szokujący koniec !
Scen od 18- nie było
Colin był zniewalający ale było go mało
a szokujący koniec- jak najbardziej !
Początek filmu był bardzo zabawny . W sumie na początku patrzyłam bardzo negatywnie na Umę . Nie przepadam za tą aktorką ale potem jakąś ją uznałam . W końcu zaczęła się słodziutka zemsta przez "słodkiego" Jeffreya ... i oczywiście publikacja książki Dr Emmy .
W końcu ta scena:
http://images.allmoviephoto.com/2008_The_Accidental_Husband/2008_the_accidental_husband_006.jpg
"On jest moim bratem " a przy tym mina Colina naprawdę była czymś zniewalającym !
Akcja toczyła się dalej , trzymała w napięciu ! Że aż zjadłam popcorn z prędkością światła .. nie zostawiając okruszka mojej siostrze .
Wszystko działo się tak szybko . Niezdecydowanie : Czy być z nim czy z nim ? Kibicowałam , kibicowałam temu panu :
http://i30.tinypic.com/10p2d8l.jpg
a nie temu brzydalowi :
http://images.allmoviephoto.com/2008_The_Accidental_Husband/2008_the_accidental_husband_012.jpg
(choć miał u mnie plusik -miał rodzine z Indii . Rytmy bollywoodzkie doprowadziły mnie do ruchy dłoni i ruszaniu reszty kończyn ).
Koniec , końcowi . Zobaczcie sami . Osobiście(jak ktoś chce iść niech NIE CZYTA) :

Spojler:

bardzo mi się nie podobało ! Ooo BARDZO ! Ten drugi pan co ma u mnie jednego plusa : wygrał ! A było już blisko sukcesu Colinka . FOCH scenarzystom ! Ale i tak jestem Colina

.
Ogólnie ucieszył mnie koniec w bollywoodzkich rytmach .. :buja w oblokach: ucieszyły mnie minki Colina i jego gra . Ale niestety więcej minusów niż plusów . COLIN , RATUJESZ TEN FILM !

Ostatnio zmieniony przez ann dnia Sob 18:32, 10 Paź 2009, w całości zmieniany 1 raz

PostWysłany: Sob 18:30, 10 Paź 2009
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

Ulka, w to niewątpię, jednak powstrzymam się, by zrobić kilka fotek :D

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Sob 18:31, 10 Paź 2009
Salamandra

Pochwał: 19

Powrót do góry

Witajcie kochani! :D

PostWysłany: Sob 18:31, 10 Paź 2009
Betti
Chirurg dziecięcy
Chirurg dziecięcy

Pochwał: 13

Powrót do góry

Salamandra napisał:
w to niewątpię, jednak powstrzymam się, by zrobić kilka fotek

Nie uda Ci się.....bo albo będziesz wpychana w barierkę albo będziesz się drzeć, śpiewać i tańczyć(patrz. Ulka95)
Betti witaj :D

PostWysłany: Sob 18:33, 10 Paź 2009
Ulka95
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Użytkownik zbanowany

Powrót do góry

Betti , hej ! :D

Dodano 1 minut temu:

Widzę ,że wszyscy Tu jesteście zakochani w tym zespole... :D

A ja pierwszy raz o nim słyszę :oops:
(Nie bijcie ! :pokazal jezyk: )

PostWysłany: Sob 18:36, 10 Paź 2009
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 86, 87, 88 ... 996, 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005  Następny
Strona 87 z 1005

Skocz do: