_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sob 12:53, 30 Sty 2010
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sob 12:55, 30 Sty 2010
Sob 12:59, 30 Sty 2010
:hahaha: Ojej...:hahaha: Aniu, miło mi :D (mówie to po raz który? 4? :lol: )
Sob 13:03, 30 Sty 2010
Nie dziw się. :? Wieś to miejsce gdzie koty i inne zwierzęta rozmnażają się na potęgę, disco polo słychać 24 godziny na dobę, ludzi mówią językiem, który mnei przeraża oraz wszyscy kłócą się o to, czyje to pole. :shock:
hattrick ja lubię wieś. Mam na wsi babcie i kuzynów. I kocham sztachoteki
Ja mieszkam na wsi, moja prababcia mieszkała na wsi, mój jeden dziadek mieszka na wsi, moi drudzy dziadkowie mieszkają na wsi, połowa moich kuzynów (których nie znam) mieszka na wsi. Wieś jest doprawdy wspaniałym miejscem, o ile zachowuje się poprawność językową i nie słucha się w kółko disco polo. :shock: Co ja kocham we wsi? Kameralność, spokój, zieleń, lebensraum i piękno każdej pory roku, które ciężko dostrzec, mieszkając w mieście.
Ostatnio zmieniony przez hattrick dnia Sob 13:10, 30 Sty 2010, w całości zmieniany 1 raz
hattrick i to jest właśnie niepowtarzalny urok wsi :D Sobotnie dyskoteki w remizie, przechwalanie się kto ma lepszy traktor/gumofilce/ugor. Pływanie w rzece latem, hasanie po pastwisku i płoszenie krów, sianokosy i inne smaczki. Wieś jest wspaniała.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sob 13:10, 30 Sty 2010