Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 340, 341, 342 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzień dobry kochani :*
Mój dzisiejszy dzień był dziwny, raz miałam super humor, a raz byłam załamana, najpierw zaspałam na Bones rano i do tego strona na której zawsze były linki do oglądania nie działała, więc byłam zła, potem jednak znalazłam link i obejrzałam odcinek przed szkołą, pół na kompie, pół na mp4, więc humor wrócił, później babka z matmy oddała spr i się okazało , że dostałam 1 i policzyłam sobie z punktów, że z mojej 4 na koniec nici, więc znów się załamałam, potem okazało się, że jednak źle policzyłam i nie jest tak źle, więc humor wrócił, w między czasie dostałam 5 z kartkówki z franca, więc było ok, po czym okazało się że babka z gegry dała inne spr niż mieliśmy i w sumie nic nie umiałam i nici z mojej 5 na koniec, bo to był ostatni spr :? więc znów po humorze, a do tego poszłam na trening gzie walcząc dostałam trafienie w kolano, centralnie w kość, tak, że aż mi łzy w oczach stanęły, bolało jak cholera, a teraz wróciłam do domu i wreszcie mogłam się wyluzować i humor wrócił, zagmatwany dzień :roll:

Marg jak wrażenia po odcinku??

Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda
Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan
Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka

PostWysłany: Czw 19:06, 13 Maj 2010
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Pochwał: 30

Miasto: HouseLand
Powrót do góry

JigSaw napisz te prace :P

Dr Gregory House tylko wiesz, musze pamiętać by nie zacząć krzyczeć na widok, tych wszytskich książek tam :roll:

Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*

PostWysłany: Czw 19:06, 13 Maj 2010
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Powrót do góry

Witajcie ponownie !
JigSaw powodzenia z pisaniem ! Widzę że teraz trudny okres w Twoim studenckim życiu :(

PostWysłany: Czw 19:09, 13 Maj 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

Ja mam na to wyjaśnienie. Cierpisz na rzadką chorobę nabytą. A właściwie na dwie.
Epistemofobie i sophophobie. Pierwsza to lęk przed wiedzą a druga to strach przed nauką :D

Panks newer day! - Bo prawdziwy punk pie*doli wszystko. Nawet ortografie... I netykiete.

PostWysłany: Czw 19:10, 13 Maj 2010
Dr Gregory House
Immunolog
Immunolog

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 3

Miasto: Radom
Powrót do góry

nimfka moja mama zastanawia sie nad eksmisja mojej osoby na dwór :lol: :boje sie: chyba jednak pobudka przed 5 się jej nie spodobała :( odcinek bomba a zakończenie :buja w oblokach:

PostWysłany: Czw 19:11, 13 Maj 2010
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cześć! Wreście obejrzałam film i z geografią się uporałam.
Mam załamkę , to straszne ;( . NIgdy tego nie miałam. I teraz czuję się dupnie :(

„Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.”

PostWysłany: Czw 19:14, 13 Maj 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42

Miasto: Mrągowo
Powrót do góry

Gusq hej :) co sie stało ??

PostWysłany: Czw 19:17, 13 Maj 2010
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Greg, za dużo czasu spędzasz na demotach. :P

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Czw 19:18, 13 Maj 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Gusq właśnie . Co się stało ? :(

PostWysłany: Czw 19:20, 13 Maj 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Shitzune napisał:
Greg, za dużo czasu spędzasz na demotach. :P

Hmmm... nie wykluczam :D Ale bardziej trafiam przypadkowo. Clickam "losuj" i się samo wyświetla ;)

Panks newer day! - Bo prawdziwy punk pie*doli wszystko. Nawet ortografie... I netykiete.

PostWysłany: Czw 19:21, 13 Maj 2010
Dr Gregory House
Immunolog
Immunolog

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 3

Miasto: Radom
Powrót do góry

Marguerite Cześć . :)
Kurde , mam popieprzony charakter. Wszyscy mnie na około wykorzystują :(, nawet przyjaciółki,a później mnie wystawiają. Dziś normalnie myślałam , że padnę . Od rana dostaję ochrzany od friend , bo ma zły humor ( zawsze ludzie się na mnie drą , bo wiedzą , że ja nic nie zrobię, jedynie wysłucham wyzwisk i się nie obrażę) . Zostawiła mnie na Kumpeli z klasy. Chodzilam z nimi na początku , ale czułam się jak powietrze , więc zostałam w szkole. Później przychodze na plastykę , a zamiast Klaudii mam pustą ławkę. A ona siedzi u Oli. Oczywiście jeszcze dostałam ochrzan , że siedze cicho i się nie odzywam. Ahh... ciężko mi teraz, Nigdy z takim uczuciem się nie spotkałam :(.

Ostatnio zmieniony przez Guśka_ dnia Czw 19:22, 13 Maj 2010, w całości zmieniany 1 raz

Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Ja odcinek oglądałam tak mniej więcej 6:30-7:40 z przerwą na zmianę odtwarzacza z kompa na mp4 :P
Co do odcinka to

Spojler:

Był super, na prawdę intrygująca jak było przeczytanie wyników rozprawy i ta muzyka, super scena i jak Bones z Boothem się za ręce trzymali, po przeczytaniu pierwszego wniosku :buja w oblokach: i końcówka też super, ale dla mnie trochę smutna, to znaczy ta scena przed barem mocno przywodziła na myśl 100 odcinek i jak Bones odjeżdżała już tą taksówką, ale cały odcinek rewelacja

Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda
Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan
Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka

nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Pochwał: 30

Miasto: HouseLand
Powrót do góry

Wróciłam. Tęskniliście ? :mrgreen:

Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'

PostWysłany: Czw 19:27, 13 Maj 2010
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Gusq jesteś taką wrażliwą osóbką jak ja , skarbie :* Przede wszystkim nie możesz się tym tak zamartwiać , olej tą sprawę ! Jeśli koleżanka obraża się i robi takie numery w stylu "zmieniam miejsce" to nie jest zbyt mądre . To ona powinna się wstydzić za to co robi . Pewnie miała gorszy dzień i dlatego tak postąpiła . Ale nie musiała swojej złości na Ciebie ukazywać . Nie martw się ! Jutro będzie lepiej . Ale nie pokazuj w jej żadny sposób że Cię to tak ruszyło . Trzymaj się ! Wiem jak się czujesz.

ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Hej Magda. Trzymałam kciuki tylko przez minutę :(. za cb .

Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 340, 341, 342 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899  Następny
Strona 341 z 899

Skocz do: