Oczywiście :wink: Wbiło mnie w krzesło :wink: Nie chcę spoilerować bo może niektórzy nie widzieli jeszcze, ale był niesamowity. Szkoda mi było Meredith :cry: No i wciąż mam nadzieję, ze Lexie będzie z Markiem. A podczas operacji wykonywanej przez Cristinę, serducho mi zamarło. Jaką zrobili podpuchę ^^
_________________ "Give me the strength to face the wrong that I have done,
now that I know the darkest side of me..."
Within Temptation - The Truth Beneath the Rose Wysłany:
Sob 14:41, 29 Maj 2010
Kirteen, miałam dokładnie takie same odczucia co ty, dokładnie. No i jeszcze
Spojler:
umierałam ze strachu i wstrzymywałam oddech razem z Bailey pod łóżkiem i prawie padłam, kiedy Owen wszedł na salę, a tam ten staruszeczek z pistoletem przy głowie Cristiny
Ciekawa jestem, co zrobią w kolejnym sezonie... jak z tego wybrną.
A czytałaś wywiad z producentką? Powiedziała, że jest nadzieja dla Lexie i Marka.
:buja w oblokach:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Mi się zdaję , że scenarzyści sami się pogubili i tak skończyli. Dla mnie było to fantastyczne zakończenie <.3.
Kurczę ja chyba sobie jeszcze raz obejrzę wszystkie od. Lost.
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Sob 14:53, 29 Maj 2010
Shitzune, czytałam i się baaaardzo ucieszyłam :jupi:
Spojler:
Co do Bailey to miałam tak samo, w ogóle na tym odcinku myślałam parę razy że zawału dostanę. Świetna jeszcze scena, jak Miranda szaleje przy windach.
Gusq, ja będę oglądać Lost we wakacje :lol: Ale już teraz oglądam drugi sezon na DVD, bo niedawno zakupiłam :P
Ostatnio zmieniony przez Kirteen dnia Sob 14:58, 29 Maj 2010, w całości zmieniany 1 raz
Sob 14:56, 29 Maj 2010
Sob 15:10, 29 Maj 2010
Arroch
a wakacje :D Matrura poszła zajebiaszczo ;p w czwartek byłem na koncercie AC/DC i też zajebiaszczy ;p a teraz gram w wowa jak przez ostatni tydzień:D
_________________ Tester jakości Haremu RDJ Wysłany:
Sob 15:18, 29 Maj 2010
Korn, opowiedz jak było na koncercie :) Gdzie miałeś miejsce?
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sob 15:23, 29 Maj 2010
Salamandra
II płyta. Było zajebiście świetne animacje, Angus sie rozbierał xD krzyk wrzyask salwy z armat xD no po prsotu miodzio a do tego świetna muzyka
_________________ Tester jakości Haremu RDJ Wysłany:
Sob 15:25, 29 Maj 2010
Przez swoje zboczenie książkowe, polegające na czytaniu każdej pozycji "od deski do deski", spaliłam sobie ręce i twarz. Wyglądam teraz jak raczek z reklamy cukierków :S A podobno 9/10 wypadków zdarza się w domu...
Ostatnio zmieniony przez rocket queen dnia Sob 16:18, 29 Maj 2010, w całości zmieniany 1 raz
rocket queen, współczuję, dobrze wiem jak to jest, kiedyś oglądałam House'a na MP4 i leżałam na brzuszku, później nie mogłam usiąść przez tydzień :]
Spadam się uczyć...
Sob 16:14, 29 Maj 2010