|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 749, 750, 751 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Marguerite napisał: | Chyba jakoś niedawno tu byłam xD |
po pierwsze, nawet jakbyś widziała mnie wczoraj, to i tak powinnaś się stęsknić, a po drugie to pewnie mnie wtedy nie było. :twisted:
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Sob 16:57, 29 Maj 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen dzięki xD nie ma to jak skończyć sesje zanim się tak na prawdę zaczyna xD
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Sob 16:59, 29 Maj 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
idem na obiadek. :D
do wieczora. ;)
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Sob 17:03, 29 Maj 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
O BOŻE :shock:
są wyniki, nie ma mojego nazwiska na liście osób, które mają się zgłosić na poprawkę z tego koszmarnego zaliczenia z metodologii, nie wierzę :shock:
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Sob 17:26, 29 Maj 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jest tu ktoś kto ma mnie na gadulcu? Jestem dostępna? Bo nie mogę wysłać wiadomości, bo gada, że nie zalogowana jestem, a słoneczko jest żółte :?
|
|
Wysłany:
Sob 17:26, 29 Maj 2010 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Si Arr, jesteś dostępna :)
|
|
Sob 17:27, 29 Maj 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Tak Arroch, jesteś dostępna ;-)
|
|
Wysłany:
Sob 17:27, 29 Maj 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Fuck, wywalę to gg przez okno :? albo nie działa albo się zawiesza a wiadomości tak czy siak wysłać nie mogę, grunt, że udało mi się zalogować :roll:
|
|
Wysłany:
Sob 17:29, 29 Maj 2010 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch napisał: | Fuck, wywalę to gg przez okno :? albo nie działa albo się zawiesza a wiadomości tak czy siak wysłać nie mogę, grunt, że udało mi się zalogować :roll: |
Polecam AQQ - korzystam od kilku miesięcy i jestem naprawdę zadowolona:)
|
|
Wysłany:
Sob 17:32, 29 Maj 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Moje gg nawalało jak nie miałam ściągniętej najnowszej wersji, ledwo mogłam wejść.
Jestem wniebowzięta, juhuuuu, motywacja do nauki aż mi się zwiększyła ;)
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Sob 17:36, 29 Maj 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej mrówusie!
Tata pojechał na noc do kumpla a mamie się nie chciało !!!!! :evil: Wrrr... A nadgoniłabym sobie Housa i The L Word obejrzała... To nie :evil:
|
|
Sob 17:43, 29 Maj 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen napisał: | Arroch napisał: | Fuck, wywalę to gg przez okno :? albo nie działa albo się zawiesza a wiadomości tak czy siak wysłać nie mogę, grunt, że udało mi się zalogować :roll: |
Polecam AQQ - korzystam od kilku miesięcy i jestem naprawdę zadowolona:) |
chyba sobie zassam bo już nie mogę z tym gg :roll:
|
|
Wysłany:
Sob 17:44, 29 Maj 2010 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A ja ściągnęłam najnowsze gg i mi zepsuło cały komputer - jak tylko je włączałam, pojawiał się niebieski ekran i lapcio sam się restartował. Wróciłam do starej wersji i już wszystko okej.
Chociaż, i tak nie jest super, często nie odbiera wiadomości, zmieniam opis i samo mnie rozłącza i łączy z powrotem, to samo jak ktoś do mnie pisze - ludzie ciągle się skarżą, że coś mi wysyłają, a ja w tym samym momencie znikam i od razu się pojawiam. No, ale czego się spodziewać po żyle wodnej. :roll:
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Sob 17:47, 29 Maj 2010 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Zjadłam moją porcję tofucznicy...Mniam! Teraz czekam na lody. Jeszcze bardziej mniam!
|
|
Sob 17:52, 29 Maj 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 749, 750, 751 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny |
Strona 750 z 899 |
|