|
 |
[sezon 7] Dyskusje nad spoilerami
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13, 14, 15 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
jizz, ale macie problemy. Jakie to ma znaczenie?
1. jeżeli nawet to bokserki to na pewno nie obcisłe, a luźne kompletnie w niczym nie przeszkadzają
2. nikt nie powiedział, że to... właściwy moment. Może to tylko gra wstępna.
3. W promach bardzo często używane są fragmenty odrzucone przy montowaniu odcinka. Tak było np ze sławnym pocałunkiem w 5x06 Joy i np ze sceną w której House leży u Wilsona i krzyczy do wychodzącego przyjaciela, że mieli nie kłócić się przed snem. Sceny użyte w promo i w odcinku pochodzą z różnych nagrań. Różnią je pewne szczegóły. Nie wiem czy zawsze tak jest, czy tylko czasem, akurat w tych dwóch przypadkach różnice rzuciły mi się w oczy. W każdym razie nie zdziwię się jeżeli to promo też jest montowane z "odpadków".
|
|
_________________ "To change the world, start with one step
however small, first step is hardest of all"
strony internetowe
Wysłany:
Sro 14:53, 18 Sie 2010 |
|
orco

Pochwał: 28
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
tak czy siak scena łóżkowa będzie ! :D
i najważniejsze : wiedzą,że nie mogą jej spaprać :P
|
|
_________________ "Jaki ból sprawia uświadomienie sobie nicości i błahości celu naszych oczekiwań, gdy zostają wreszcie spełnione! Lepiej jest jest czekać, spodziewając się rzeczy nieosiągalnych nawet, niż mieć wiedzę, że się posiada nikły zaledwie cień dawnych pragnień"
Wysłany:
Sro 14:57, 18 Sie 2010 |
|
diabelek91
Lekarz rodzinny

Pochwał: 4 Ostrzeżeń: 1
Miasto: Pionki
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jizz Orco to dyskusja nad spojlerami o czym mamy gadać, czym się ekscytować, bo chyba nie pogodą za oknem, oczywiście, że nie ważne, czy to bokserki, cień, czy slipy, czy cokolwiek innego, ale pogadać, pozastanwiać się chyba można, no chyba, że są jakieś tematy, o których można gadać, a o których nie. I nie, nie mamy problemu, znaczy mamy, albo mam :lol: za bardzo przeżywam Huddy, ale dobrze mi z tym i idę pozastanawiać się jeszcze nad... albo nie, lepiej już nic nie mówię 8)
Pozdrawiam :wink:
|
|
Wysłany:
Sro 15:53, 18 Sie 2010 |
|
lisek_
Stażysta

Pochwał: 17
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ten dział jest na dyskusję dotyczącą 7 sezonu i najważniejszych wątków, ale nie przeszkadzają mi takie hmm szczególiki :) Ale właśnie niektóre sceny nie są wykorzystywane w odcinku. Ta jest oczywiście ładna, nawet bardzo ale na pewno są jeszcze lepsze. Witaj lisek_ dawno cię nie widziałam :)
|
|
_________________ " Kochankowie i szaleńcy widzą i czują więcej
niż chłodny umysł jest w stanie ogarnąć "
Wysłany:
Sro 16:00, 18 Sie 2010 |
|
LoveMeDead
Stomatolog

Pochwał: 2
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
to tylko kawałek sceny.Nie wiadomo czy zaczynają czy kończą czy są w trakcie :P
|
|
_________________ "Jaki ból sprawia uświadomienie sobie nicości i błahości celu naszych oczekiwań, gdy zostają wreszcie spełnione! Lepiej jest jest czekać, spodziewając się rzeczy nieosiągalnych nawet, niż mieć wiedzę, że się posiada nikły zaledwie cień dawnych pragnień"
Wysłany:
Sro 16:01, 18 Sie 2010 |
|
diabelek91
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witaj, LoveMeDead :*
A wiecie co jest najlepsze w tym wszystkim, że takich scen będzie pewnie dużo więcej, bo przecież ich związek będzie trwał dłużej niż jeden odcinek :wink: i myślę, że mieszkanie House'a nie będzie jedynym świadkiem takich wydarzeń :twisted:
|
|
Wysłany:
Sro 16:14, 18 Sie 2010 |
|
lisek_
Stażysta

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kurcze, co to czytam to coraz bardziej nie moge sie doczkeac 7 sezonu!
Mam nadzieje ze bedzie duuuzo takich scen! :twisted:
|
|
Sro 16:22, 18 Sie 2010 |
|
Mimilla1815
Stażysta

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
No w sumie Guśka możesz mieć rację :wink: Dla mnie może być i nawet jeden raz, ale porządny, żeby było do czego wracać :D
|
|
Wysłany:
Sro 16:23, 18 Sie 2010 |
|
lisek_
Stażysta

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jak to powiedziała Lisa będzie dużo akcji :) Więc nie spodziewajmy się jednego albo dwóch takich scen tylko całej masy. Gdy spotykamy reżyserów zawsze mówią nam o ich romansie, według mnie słowo romans ma dosłowne znaczenie.
|
|
_________________ " Kochankowie i szaleńcy widzą i czują więcej
niż chłodny umysł jest w stanie ogarnąć "
Wysłany:
Sro 16:31, 18 Sie 2010 |
|
LoveMeDead
Stomatolog

Pochwał: 2
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
To bedzie chyba najlepszy sezon! HuS!!!!!!!! xDD
|
|
Sro 16:35, 18 Sie 2010 |
|
Mimilla1815
Stażysta

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
seks w domu lub w pracy ]:-> ale będzie jazda jak będą wpadać na siebie na korytarzach szpitala i od razu ciśnienie będzie im skakać :D
Podejrzewam,że House częściej będzie pytał Cuddy o zgodę ws. zabiegów :D
|
|
Wysłany:
Sro 16:43, 18 Sie 2010 |
|
diabelek91
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lisek_ napisał: | Jizz Orco to dyskusja nad spojlerami o czym mamy gadać, czym się ekscytować, bo chyba nie pogodą za oknem, oczywiście, że nie ważne, czy to bokserki, cień, czy slipy, czy cokolwiek innego, ale pogadać, pozastanwiać się chyba można, no chyba, że są jakieś tematy, o których można gadać, a o których nie. I nie, nie mamy problemu, znaczy mamy, albo mam :lol: za bardzo przeżywam Huddy, ale dobrze mi z tym i idę pozastanawiać się jeszcze nad... albo nie, lepiej już nic nie mówię 8)
Pozdrawiam :wink: | No dobra, dobra, sorry [chowa głowę w piasek]
|
|
_________________ "To change the world, start with one step
however small, first step is hardest of all"
strony internetowe
Wysłany:
Sro 16:51, 18 Sie 2010 |
|
orco

Pochwał: 28
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Spoilery |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13, 14, 15 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 Następny |
Strona 14 z 91 |
|