|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 573, 574, 575 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
maria lucie napisał: | zaneta94 napisał: | w liceum (przynajmniej u mnie) też jest fun |
u nas jest fun od kiedy kupiliśmy sobie czajnik i każda przerwa zaczyna się pytaniem "kto pójdzie czajnik zatankować?!" :mrgreen: |
My łaziliśmy i gitarą po korytarzach, albo graliśmy całą lekcję, żeby nie mieć matematyki :D.
|
|
_________________ Whatever you are, don't be another brick in the wall!
Wysłany:
Sob 13:04, 11 Wrz 2010 |
|
Katarzyna
Laryngolog

Pochwał: 3
Miasto: Katowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
*przytula bardzo mocno nimfkę, pragnąc się zarazić* :D
Żaneta niestety, u mnie funu nie ma, aż takiego jak w gim. To już wyższa liga, aż tak łatwo profesora nie zagniesz, którego nie znasz ^^ Jak? Hmmm. Od kiedy dałam sobie na całkowite wstrzymanie z francuskim ( a co, przecież 2 mi wystarczy :hahaha: ) i żyję nadzieją, że wyłudzę zwolnienie w wuefu, co by nie siedzieć we wtorki do piątej, to nawet nawet ^^ Od 3 rozszerzonych przedmiotów mam bardzo fajnych nauczycieli, fakt, wymagają, ale nie mam ochoty ich zamordować (jeszcze!), a! i pierwszą wpadkę w pomyleniu grup już zaliczyłam :D Tak to jest jak w szkole myśli się o różnych rzeczach. A u Ciebie jak! ? :D
|
|
Sob 13:05, 11 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie napisał: | u nas jest fun od kiedy kupiliśmy sobie czajnik i każda przerwa zaczyna się pytaniem "kto pójdzie czajnik zatankować?!" Mr. Green
|
Królowa wczoraj na godzinie wychowawczej odpowiada na pytanie, po co się płaci komitet: "Co wam będę ściemniać: jak się będziecie dobrze uczyć, to na koniec roku dostaniecie książkę za 5,50 zł" :hahaha:
|
|
Sob 13:06, 11 Wrz 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

Pochwał: 30
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Katarzyna, my tylko sobie na przerwie robimy herbatki i kawki z dużą ilością cukru, żeby uzupełniać glukozę na lekcji :mrgreen:
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Sob 13:07, 11 Wrz 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne, czyli u Ciebie ciekawie :D Królowa - wychowawczyni daje czadu :mrgreen: Sypie tekstami w stylu: "No to pozdro", "Ja tu tylko kozaczę" jak z rękawa, na lekcjach z nią non stop jest się z czego śmiać, ale fakt faktem: uczyć się trzeba :D
|
|
Sob 13:08, 11 Wrz 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie napisał: | Katarzyna, my tylko sobie na przerwie robimy herbatki i kawki z dużą ilością cukru, żeby uzupełniać glukozę na lekcji :mrgreen: |
Mój facet od angielskiego:
- Niech ktoś skoczy po jakieś chipsy :D
Zawsze jak chcieliśmy przenieść sprawdzian, to kupowaliśmy mu herbatę i paczkę NickNacków xD.
|
|
Wysłany:
Sob 13:09, 11 Wrz 2010 |
|
Katarzyna
Laryngolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Żaneta u nas oprócz faceta od PO, który bardzo lubi dekolty nie ma żadnych ciekawych osobowości, które sypią ciekawymi tekstami. No cóż, przynajmniej nie mam kolejnego "rozpraszalnika" ^^ Przypomniałaś mi, że muszę twardo przysiąść do angielskiego, bu.
Cytat: | i paczkę NickNacków xD. |
+sok "zielony banan" i też bym była przekupiona. Rozumiem faceta! :D
|
|
Sob 13:12, 11 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Żaneta u nas oprócz faceta od PO, który bardzo lubi dekolty nie ma żadnych ciekawych osobowości, które sypią ciekawymi tekstami. No cóż, przynajmniej nie mam kolejnego "rozpraszalnika" ^^ Przypomniałaś mi, że muszę twardo przysiąść do angielskiego, bu. |
Właśnie, ja też mam problem z angielskim, bo poważnie myślę o tym przedmiocie jeżeli chodzi o przyszłość, a u mnie poziom akurat z tego języka jest opłakany...
|
|
Sob 13:14, 11 Wrz 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
Właśnie, ja też mam problem z angielskim, bo poważnie myślę o tym przedmiocie jeżeli chodzi o przyszłość, a u mnie poziom akurat z tego języka jest opłakany... |
Chodź do mnie, grupa I, najlepsza, przerabiamy czytanie fonetyczne, czy coś w tym stylu, jestem zielona ;) Jak zasugerowałam babce, że chcę się przenieść do 3, albo 4 grupy to mnie wyśmiała i powiedziała, że jak ona będzie widzieć, że sobie nie radzę, to wtedy ew. będę mogła. Niedobra kobieta, nie da mi sobie życia ułatwić :( Poziom u niej wysoki jest, przynajmniej jak dla mnie :)
|
|
Sob 13:18, 11 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne, u mnie nie ma takiego podziału na lepszych i gorszych, wszystkich pakują do dwóch grup i tyle. A szkoda. Królowa na szczęście obiecała, że coś z tym zrobi, bo widzi, że na lekcjach po prostu się nudzę.
|
|
Sob 13:20, 11 Wrz 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie "między tekstami". A ty jaką?
Uff.. już zrobiłam polski obowiązkowy. A potem jeszcze matematyka, geografia, fizyka, francuski.. i dodatkowe przedmioty! :(
|
|
Wysłany:
Sob 13:23, 11 Wrz 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
U mnie najpierw podzielili wg testu gim. Potem w tych grupach napisaliśmy jeszcze 1 test, żeby w razie gdyby komuś nie poszedł tamten i tak nas rozdzielili na grupy. Mogłam nie być głupia i strzelać :( Ja byłam tak podzielona w gimnazjum. Dziewczyny grupa jedna, chłopcy druga grupa, lepsza. Przez cały rok namiętnie słuchałam muzyki i pisałam smsy, a sprawdziany oddawałam po 10 minutach, oh przepraszam 15, bo musiałam jeszcze je przepisać na telefon i dać "wyślij do wielu" :hahaha: Więc teraz, jak się mam uczyć, to dla mnie szok!
|
|
Sob 13:24, 11 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobra, ja lecę. Może uda mi się zająć czymś pożytecznym ;).
Miłego popołudnia!
|
|
Wysłany:
|
Katarzyna
Laryngolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann, ale to tak okropnie wygląda na początku ;). Początek pierwszej klasy to najgorszy czas w szkole średniej :D.
|
|
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;)
Wysłany:
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72
Miasto: G.||Gdynia
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | A potem jeszcze matematyka, geografia, fizyka, francuski.. i dodatkowe przedmioty! Sad |
W sumie na dobrą sprawę, to ja pamietam, że mam zadanie z polskiego, woku i chemii. Z czego jeszcze, nie mam pojęcia, czego nie zapamiętałam, też nie wiem, a czego nie usłyszałam, tym bardziej ^^
|
|
Sob 13:25, 11 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 573, 574, 575 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny |
Strona 574 z 636 |
|