Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 164, 165, 166 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiolka17 napisał:
Popieram. Wiesz co, jeszcze 2. mi się podobał, ale później to już kombinowali wg mnie jak koń pod górę.

Zgadzam się! Trzeciego już nie mogłam znieść, przestałam oglądać.

Dodano 52 sekund temu:

wiolka17 napisał:
jeanne napisał:
Jakby mi przyszło przeżyć coś w 1 klasie opórcz pasowania na ucznia to bym chyba umarła ze stresu pokazał język

Ja podczas organizowania tego w duchu cieszyłam się, że przyszłam do tej podstawówki w 2. klasie - ominęły mnie takie wrażenia. 8)

Oooj, ale nie masz wspomnień, co to było! :D I tej satysfakcji - przeżyłam! :D

PostWysłany: Czw 21:28, 30 Wrz 2010
Krwiożercza
Student medycyny
Student medycyny

Powrót do góry

rocket queen napisał:
wiolka17 napisał:
Wiesz co, mi strasznie szybko leci ten czas - powiedziałabym, że niedawno zaczynałam techn, a to było 3 lata temu. Smile

Gdy przekroczy się półmetek, wszystko leci jakby szybciej.

Wiesz co, gdy mi tak mówili, jeszcze kiedy byłam w gim, to nie wierzyłam i patrzyłam się, jak na idiotów, ale to jest święta prawda. :)

rocket queen napisał:
Zupełnie tak, jakbym obudziła się dopiero w 5-tej klasie;)

Zahibernowali Cię?! :wow:

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

PostWysłany: Czw 21:28, 30 Wrz 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 14

Powrót do góry

Cytat:

Gość zaczyna mi się podobać po pewnym incydencie z T-Bagiem. Smile

T-Bag! T-Bag! T-Bag! Teodor rządzi i wymiata! :mrgreen: U-WIEL-BIAM GO!

Dodano 1 minut temu:

wiolka17 napisał:
rocket queen napisał:
Zupełnie tak, jakbym obudziła się dopiero w 5-tej klasie;)

Zahibernowali Cię?! wow

Być może. Albo zwyczajnie nie działo się nic takiego, co warto byłoby zakodować, zmagazynować i przechowywać aż do teraz.

PostWysłany: Czw 21:30, 30 Wrz 2010
rocket queen
Pumbiasta Burleska

Pochwał: 57

Powrót do góry

rocket queen napisał:

T-Bag! T-Bag! T-Bag! Teodor rządzi i wymiata! :mrgreen: U-WIEL-BIAM GO!

Bleee, a ja nie znoszę! :D

PostWysłany: Czw 21:30, 30 Wrz 2010
Krwiożercza
Student medycyny
Student medycyny

Powrót do góry

Nika603 napisał:
A mnie ten twój cytat Wiolka to z tą piosenką sie kojarzy i aż nie umiem jej zaprzestać nucić. Razz

:mrgreen: no i o ttto chodzi! :mrgreen:

Krwiożercza napisał:
wiolka17 napisał:
Popieram. Wiesz co, jeszcze 2. mi się podobał, ale później to już kombinowali wg mnie jak koń pod górę.

Zgadzam się! Trzeciego już nie mogłam znieść, przestałam oglądać.

*żółwik* :)

Cytat:
wiolka17 napisał:
jeanne napisał:
Jakby mi przyszło przeżyć coś w 1 klasie opórcz pasowania na ucznia to bym chyba umarła ze stresu pokazał język

Ja podczas organizowania tego w duchu cieszyłam się, że przyszłam do tej podstawówki w 2. klasie - ominęły mnie takie wrażenia. Cool

Oooj, ale nie masz wspomnień, co to było! Very Happy I tej satysfakcji - przeżyłam! Very Happy

:lol: Hmm... Jakoś dobrze mi się żyje i bez tego. ;)

Wiecie, mam jutro spr z ang i nie chce mi się otworzyć pdr. Chyba znowu pójdę na lajf - najwyżej dostanę tylko 4.

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

PostWysłany: Czw 21:31, 30 Wrz 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

rocket queen napisał:

Być może. Albo zwyczajnie nie działo się nic takiego, co warto byłoby zakodować, zmagazynować i przechowywać aż do teraz.

Zakończę filozoficznie, złotą myślą J. Morreacy, że Najpiękniejsze są wspomnienia, które są jeszcze przed nami.

Dobranoc wszystkim, muszę ruszyć coś z fizyki, bo sprawdzian sam się nie napisze. :)

PostWysłany: Czw 21:32, 30 Wrz 2010
Krwiożercza
Student medycyny
Student medycyny

Powrót do góry

rocket queen napisał:
Cytat:

Gość zaczyna mi się podobać po pewnym incydencie z T-Bagiem. Smile

T-Bag! T-Bag! T-Bag! Teodor rządzi i wymiata! Mr. Green U-WIEL-BIAM GO!

Ja mam względem niego mieszane uczucia, ale stworzył niezłą postać. Podobno gdy dostał scenariusz w łapki i myślał, jak wykreować T-Baga, to przyszedł mu na myśl jego wfista z ogólniaka - zapożyczył od niego fryzurę, w pewnym stopniu gesty i to wrażenie, że zawsze musi wiedzieć, co jest grane, wpychać nos, gdzie nie trzeba. :)

PostWysłany: Czw 21:35, 30 Wrz 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:
rocket queen napisał:

T-Bag! T-Bag! T-Bag! Teodor rządzi i wymiata! Mr. Green U-WIEL-BIAM GO!

Bleee, a ja nie znoszę! Very Happy

Jak dla mnie, postać ta została najlepiej napisana (żadna inna nie jest tak oryginalna, wielowymiarowa i barwna) i absolutnie genialnie zagrana. A że jest zły? Co z tego, gdy kocham czarne charaktery :mrgreen: Odtwórca roli Michaela to aktor godny pożałowania - ot, 2 miny na zmianę. Gdyby nie był przystojny, pewnie w ogóle nie dostałby tej roli.

Dodano 5 minut temu:

W 2-gim sezonie oszalałam natomiast na punkcie Mahonia :D Zaintrygował mnie równie mocno, co T-Bag. Z pozoru twardy, surowy, pozbawiony uczuć i gotowy iść po trupach do celu, ale tak naprawdę max rozchwiany psychicznie. Jak widać, wystarczy dobrze zagrać człowieka ze zwichrowaną psychą, żeby dostać u mnie +10 na wstępie i dozgonne zainteresowanie;)

PostWysłany: Czw 21:47, 30 Wrz 2010
rocket queen
Pumbiasta Burleska

Powrót do góry

rocket queen napisał:
Jak dla mnie, postać ta została najlepiej napisana (żadna inna nie jest tak oryginalna, wielowymiarowa i barwna) i absolutnie genialnie zagrana.

Zgadzam się w 100%. :)

rocket queen napisał:
ot, 2 miny na zmianę

A no racja. Ale co poradzisz. Oczyska mają za zadanie nadrabiać za resztę. ;)

rocket queen napisał:
A że jest zły? Co z tego, gdy kocham czarne charaktery Mr. Green

Ja zaczynam kochać. ;) A tak serio to narobiłyście mi smaku i może bym sobie kiedyś obejrzała znowu 1. sezon... :]

Dodano 2 minut temu:

Cytat:
Jak widać, wystarczy dobrze zagrać człowieka ze zwichrowaną psychą, żeby dostać u mnie +10 na wstępie i dozgonne zainteresowanie;)

:) Ja ostatnio po przeczytaniu jakiejś książki wpadam do szkoły i rzucam do koleżanki: 'mam kolejnego ulubionego psychopatę!' :mrgreen: Już przestała się dziwnie patrzeć - chyba jej to spowszedniało. ;)

PostWysłany: Czw 21:53, 30 Wrz 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

wiolka17 napisał:
Ja zaczynam kochać. Wink A tak serio to narobiłyście mi smaku i może bym sobie kiedyś obejrzała znowu 1. sezon... krzywy

moja siostra oglądała całość już z 5 czy 6 razy. jak zadasz pytanie, to w odp. uzyskasz informacje nt. odcinka, sceny, postaci, ewentualnych błędów scenarzystów + dokładny cytat :] mnie max kręcił 1 i 2 sezon (wstawanie w nocy, żeby obejrzeć, dysk pełen dodatków, plakaty, żurawie, które wiszą nad moim biurkiem do dzisiaj etc.), 3 sezon zmaścili niemiłosiernie, a 4 był zgniłą wisieńką na tym zakalcu. wtedy już nawet nie oglądałam regularnie, tylko "falami" w czasie jakiegoś dłuższego wolnego. a finał... powinien znaleźć się w top 10 najgorszych serialowych zakończeń.

PostWysłany: Czw 21:59, 30 Wrz 2010
rocket queen
Pumbiasta Burleska

Powrót do góry

rocket queen napisał:
moja siostra oglądała całość już z 5 czy 6 razy. jak zadasz pytanie, to w odp. uzyskasz informacje nt. odcinka, sceny, postaci, ewentualnych błędów scenarzystów + dokładny cytat krzywy

Wow. Maniak. :)

Cytat:
mnie max kręcił 1 i 2 sezon (wstawanie w nocy, żeby obejrzeć, dysk pełen dodatków, plakaty, żurawie, które wiszą nad moim biurkiem do dzisiaj etc.), 3 sezon zmaścili niemiłosiernie, a 4 był zgniłą wisieńką na tym zakalcu. wtedy już nawet nie oglądałam regularnie, tylko "falami" w czasie jakiegoś dłuższego wolnego. a finał... powinien znaleźć się w top 10 najgorszych serialowych zakończeń.

Wiesz co, ja początkowo zapierałam się rękami i nogami, że nie będę tego oglądać i koniec (podobnie zresztą zaczęła się przygoda z Housem ;) ), ale w końcu chłopak stwierdził, że zostawi mi płytę (było tam bodajże 7 odc. + jakieś inne filmy) i jak będę chciała, to obejrzę, jak nie to nie. Miałam czas, nudziło mi się, to mówię, co mi szkodzi. Obejrzałam pod rząd te 7 odc. i cierpiałam, że nie mam więcej. :)
Wiesz, ja tam nocek nie zarywałam, ale też była mania z plakatami, tapetami, art. z gazet, itd. No i co. No i oglądałam dalej, ale było tak, jak mówisz i odchodziła chęć. W końcu nie obejrzałam nawet 4 sezonu do końca, bo już mnie to kompletnie nie ciągnęło.

PostWysłany: Czw 22:08, 30 Wrz 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

dobry wieczór kochani :*
W ramach "robienia zadania" na francuski i "uczenia się" na spr z polaka obejrzałam mecz piłki nożnej, początek siatkówki i odcinek tancerzy :roll:
Teraz zabieram się za zadanie, więc pewnie jak skończę to będzie po 24, czyli albo nie oglądam w nocy Bones, albo zarywam kolejną noc, ale w sumie jutro już piątek a potem weekend to odeśpię :P

Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda
Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan
Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka

PostWysłany: Czw 22:27, 30 Wrz 2010
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Pochwał: 30

Miasto: HouseLand
Powrót do góry

nimfka hej! :)

nimfka napisał:
W ramach "robienia zadania" na francuski i "uczenia się" na spr z polaka obejrzałam mecz piłki nożnej, początek siatkówki i odcinek tancerzy Rolling Eyes

:) Ja też miałam za ambitne plany i koniec końców przesiedziałam wieczór przy kompie. :mrgreen:

PostWysłany: Czw 22:35, 30 Wrz 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

takie "ambitne plany" są najgorsze, bo ich się praktycznie nie da zrealizować :roll: Teraz męczę zadanie z franca - relacja z wyjazdu do Belgii, po polsku to banalne, ale teraz przełóż to na franc :/ Spać!!!

Dodano 30 minut temu:

Nie ma szans, zaraz zasnę, Bones nie obejrzę, zadania nie zrobię, na spr nie umiem, cudnie :x :roll:
Mimo to dobrej nocy kochani i trzymajcie kciuki :*

Dodano 6 godzin 32 minut temu:

Dzień dobry kochani :*
Weszłam tylko się przywitać i lecę do szkoły, dziś tylko 5 lekcji i do domku, tylko ten głupi spr z polaka jeszcze :/
Miłego dnia i będę wdzięczna za kciuki :*

Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda
Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan
Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka

PostWysłany: Pią 5:49, 01 Paź 2010
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Miasto: HouseLand
Powrót do góry

W tym momencie mam ochotę zatłuc tego, kto wymyślił zapisy na WF o 8 rano. Jeszcze za dobrze nie kontaktuję i zamarzam, brrr. Mam nadzieję, że uda mi się zapisać.

Dodano 21 minut temu:

No, zapisałam się, na szczęście. Moja grupa już cała zapełniona, a jest dopiero kilka minut po 8, w dodatku serwery co chwilę przeciąża, chyba im się nie sprawdzą te elektroniczne zapisy. Dobrze, że ja zdążyłam. ;)

PostWysłany: Pią 7:08, 01 Paź 2010
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 164, 165, 166 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649  Następny
Strona 165 z 649

Skocz do: