[sezon 7] Dyskusje nad spoilerami
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 60, 61, 62 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Spoilery
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Guśka_ Pewnie widziałaś spoiler od Ausiello, wiadomo nie wierzy sie im do końca, ale gdyby tak nawet, nie pogniewałabym się, tylko następny sezon byłby już ze szczęśliwą lub umęczoną Huddy family:)

PostWysłany: Sro 21:34, 26 Sty 2011
AnEcZkA3370
Immunolog
Immunolog

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 7
Ostrzeżeń: 1

Powrót do góry

Aneczko, ja nie chcę 8 sezonu i na pewno nie ślubu. Jako Huddzinka sobie tego nie wyobrażam, może jedynie fickach xD. Ausiello niestety zazwyczaj ma sprawdzone źródła, jednak mam nadzieję, że robi sobie z nas jaja ;)

„Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.”

PostWysłany: Sro 23:08, 26 Sty 2011
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42

Miasto: Mrągowo
Powrót do góry

Guś zobaczymy. Mnie jakoś to nie martwi. Poczekamy jak rozwinie się cała sytuacja z Huddy. :)

PostWysłany: Sro 23:32, 26 Sty 2011
AnEcZkA3370
Immunolog
Immunolog

Użytkownik zbanowany

Powrót do góry

na pewno łatwo nie będzie. Ślub mnie nie martwi...ale to dziwna opcja. Nawet jak na House.
Ale w w końcu jest inna opcja. Otóż. Taub się rozwodzi ze swoją żoną,być może zejdą się na koniec?

"Jaki ból sprawia uświadomienie sobie nicości i błahości celu naszych oczekiwań, gdy zostają wreszcie spełnione! Lepiej jest jest czekać, spodziewając się rzeczy nieosiągalnych nawet, niż mieć wiedzę, że się posiada nikły zaledwie cień dawnych pragnień"

PostWysłany: Sro 23:43, 26 Sty 2011
diabelek91
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Pochwał: 4

Miasto: Pionki
Powrót do góry

kochani... czekalismy na Huddy tak długo... nie mozemy tak od razu skreslac ich slubu... sa szczesliwi to widac.. .House sie zmienił owszem ale czy to powod do tego zeby od razu skreslac jego szczescie z kobieta ktora kocha? jak na moje to nie:)
ja im kibicuje z calego serca :)

....Wspomnienia....
....Co Było Nie Wróci....

PostWysłany: Czw 8:05, 27 Sty 2011
monia9122
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Powrót do góry

monia9122 Ja też! Powiedziałabym - niech żyją długo i szczęśliwie, tylko, że wtedy wiało by nudą:)

A ja tu po info: Wiecie może czy Cameron w tym sezonie wróci i czy jak wróci to będzie w ciąży i umrze. Pytam jak dziecko, wiem, ale ktoś też mnie się o to pytał a ja wiem tylko o możliwym powrocie Cameron i jej ewentualnej ciąży z Chasem?!

PostWysłany: Czw 9:39, 27 Sty 2011
AnEcZkA3370
Immunolog
Immunolog

Użytkownik zbanowany

Powrót do góry

tez tak słyszałam ale mysle ze to nie mozliwe zeby ona umarła... co do ciazy to sie zgodze jest to mozliwe ale smierc raczej nie

....Wspomnienia....

PostWysłany: Czw 12:29, 27 Sty 2011
monia9122
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Powrót do góry

Dobra to tylko ja jestem inaczej, do tego nastawiona. Uważam, że ślub to za dużo na House. Już prędzej rozwalenie związku Huddy lub epidemia całego szpitala i śmierć wszystkich, mwhahaha.
Co do Cameron. Wątpię, aby wróciłam. Sama Morrison zaprzeczałam powrotu do House.

PostWysłany: Czw 20:50, 27 Sty 2011
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

a ja gdzieś czytałam ,że na kilka odcinków na bank wróci ;)

Huddy na pewno przetrwa.Swoje przejdą,nie będzie miło,ale oni za bardzo siebie pragną;) i tylko ze sobą umieją wytrzymać :>

"Jaki ból sprawia uświadomienie sobie nicości i błahości celu naszych oczekiwań, gdy zostają wreszcie spełnione! Lepiej jest jest czekać, spodziewając się rzeczy nieosiągalnych nawet, niż mieć wiedzę, że się posiada nikły zaledwie cień dawnych pragnień"

PostWysłany: Czw 21:40, 27 Sty 2011
diabelek91
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Powrót do góry

diabelek91 dokładnie tak... oni umieja ze soba wytrzymac a po za tym maja wielkie uczucie:)

....Wspomnienia....

PostWysłany: Pią 8:22, 28 Sty 2011
monia9122
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Powrót do góry

powiem tak ja juz nie wiem co mam o tym sądzic jesli chodzi t co powiedzila
Ausiello mysle moze bendzie tu chodzic o 13 ktora wraca 18 odcinku albo House i Cuddy wszytsko możliwe jesli House nie uratuje matki Cuddy to żle to sie skonczyc na ich związku tego by nikt nie chcila zeby oni sie rostali wiec niech ja ratuje z tego co ja wiem to mam byc jeszcze 8 sezon Dr House :D :oops: :twisted:

PostWysłany: Pią 12:03, 28 Sty 2011
Serina01
Student medycyny
Student medycyny

Pochwał: 1

Powrót do góry

To jest news! Problem polega tylko na tym, że jak zwykle nie wiemy, co i jak. Ja podchodzę do tego z rezerwą, ale kto wie...
Tego nie przewidziały chyba nawet najbardziej oddane Hudzinki.
Chociaż nie wydaje mi się, że gdyby to miałoby dotyczyć Huddy
to tak szybko, by wypłynęło. Raczej trzymaliby to na koniec, jako najbardziej zaskakujący i nieprzewidywalny obrót zdarzeń.
Chyba, że tak jak nadmieniła Gusia, mają dla nas coś jeszcze bardziej zaskakującego. Chcą byśmy się nakręcali (pozytywnie lub negatywnie) na ślub, a gwoździem programu będzie, coś o wiele bardziej szokującego. Dopiero by było. Wszyscy żyliby domniemanym Huddy ślubem, a oni serwują coś, co go przebija. Nie mam pojęcia co mogłoby to być, ale to mogłoby być właśnie coś takiego, co otwierałoby drogę do ósmego sezonu. Shore już nie raz sobie z nami pogrywał. Pamiętacie końcówkę 5 sezonu :wink:

W każdym razie teraz nie mogę się doczekać kolejnego epa. Ale tu znów mam wrażenie, że nie będzie tak jak to wynika z promo. Czuję, że coś kombinują, samo poprzestawianie odcinków daje do myślenia. Ale to mi się podoba. Lubię takie niedopowiedzenia, bo człowiek czuje, że jest na co czekać.

I :serducho: House, Huddy and Rachel! Best scene ever s7e10 42:11-43:06 :serducho: Hugh Laurie, Lisa Edelstein :serducho:

Avek by Anola. Bannerek by Gusia :*
Huddy story :serducho:
http://www.youtube.com/watch?v=KgbyDOUdBD4
Hugh/Lisa about Huddy to GY... ;)
http://www.fanpop.com/spots/huddy/images/22253906/title/hugh-lisa-about-huddy-gy-fanart
No empty House. No season 8. Why Shore?

PostWysłany: Pon 10:17, 31 Sty 2011
lisek_
Stażysta
Stażysta

Pochwał: 17

Powrót do góry

Lisku dokładnie ! Podobnie było z 6 sezonem. Pamiętam piękne spojlery na temat finału, a nawet dla innych epów, to teraz mi się śmiać chcę, że ja w wszystko TO wierzyłam. Do spojlerów trzeba podchodzić z rezerwą ^^
ŚLUB nie, IMO

PostWysłany: Pon 13:14, 31 Sty 2011
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

powiem tak Shore powiedział ze on sobie nie wyobraża tego roku bez House czyli chodziło mu o 8 sezon ja powiem tak zawsze w tych spoilerach jest ziarnko prawdy a co to dużo mówić wszystkiego się dowiemy pod koniec czyli 23 maja a powiem tak wapie żeby powtórzyli ta scenę pod koniec 5 sezonu ponieważ za długo wszcy czekali kiedy oni będą ze sobą liczę ze oni będą ze sobą cały 7 sezon i liczę że będą ze sobą 8 sezonie oczywiście z przeszkodami :mrgreen: :D

PostWysłany: Pon 16:31, 31 Sty 2011
Serina01
Student medycyny
Student medycyny

Pochwał: 1

Powrót do góry

po przeczytaniu 3 nowych informacji prasowych dochodzę do wniosku,że pojawią się komplikacje. House gdy zaczyna się zastanawiać nad swoim szczęściem nigdy nic dobrego nie wymyśli. Może zerwać z Cuddy wmawiając sobie,że będąc szczęśliwy nie jest dobrym lekarzem.

PostWysłany: Pon 21:42, 31 Sty 2011
diabelek91
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Spoilery Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 60, 61, 62 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91  Następny
Strona 61 z 91

Skocz do: