Chyba bym Ómarnęła z zazdrości, że Ty ją widziałaś, a ja niue Sad
Oooooj :( No,ale jednak nie widziałam, więc jeszcze trochę pożyję. A jeśli ją zobaczę to Ci nie powiem żebyś nam pożyła jak najdłużej!
jeanne napisał:
Nettie hej! A co z tymi napisami zrobiłaś?
No były zepsute, próbowałam naprawić i bardziej popsułam. Jak to ja. Ale trudno i tak na razie nie oglądam, ten film jest za stary i Helenka jeszcze wyglądała jak taki niewinny aniołek, a mi się przejadły aniołki.
To jej powiedzcie, że nie wiecie, jak to zrobić. Moze zapomniała wam tę lekcje przerobić i żyje w złudnym mniemaniu?
No jutro 2 trzeba chyba się będzie do niej przejść i pozbawić ją mniemania, że to z nami zrobiła :D
Dodano 3 minut temu:
Dziś koleżanka mi powiedziała, że chcą zamknąć samochodówkę i ekonomik w moim mieście. Ciekawi mnie gdzie w takim razie pójdą niektóre osoby po gimnazjum, jak tam nie będą przyjmować ;)
super odcinek, a następny zapowiada się jeszcze lepszy :D
Teraz zmykam na trening, do napisania później :*
Wto 16:44, 22 Lut 2011
Ja też powinnam zabrać się do nauki. Zadanie z historii i jeszcze zadanie z polskiego, nauka na odpowiedź ustną.. Ale przed tym wszystkim chyba się położę.
jeanne na naukę ustną z religii?! :shock: ja wczoraj na tyle przedmiotów musiałam się uczyć, istna masakra.
Ale ogólnie to cieszysz się do swojego wyboru klasy z rozszerzoną biologią i chemią? Czy trochę żałujesz?
jeanne na naukę ustną z religii?! Shocked ja wczoraj na tyle przedmiotów musiałam się uczyć, istna masakra.
Ale ogólnie to cieszysz się do swojego wyboru klasy z rozszerzoną biologią i chemią? Czy trochę żałujesz?
No pewno :D Mamy teraz o chrzcie no to wszystko tam mam, jakieś kerigmy, nie kerigmy :D
Rozszerzoną biologią, chemią i fizyką... Czy się cieszę? Trudno to określić. Na pewno wolę się uczyć tego niż polskiego, czy historii, albo woku, na którym wprost umieram z nudów, mimo, że to podstawa. Ale łatwo nie jest. Zwłaszcza, jak umiesz wszystko, a test i tak ci słabo pójdzie, mimo, że miałaś wiedzę. To trochę podcina skrzydła. Ale w sumie na językowym profilu w życiu się nie widzę. Human, tym bardziej. Politechniczny? Już bardziej bardziej. Matematyczno-geograficzny? Zgroza! Więc zostaje tylko bio-chem ;)
konwalia7777 cześć :*
A czego musisz uczyć się na polski? Ja muszę wszystko wiedzieć o trenach Kochanowskiego.. powinnam też poprawiać sprawdzian ze średniowieczna bo dostałam dopuszczający, ale w sumie tyle materiałów, ciężko mi się wyrobić.
Jak u Was wygląda pytanie z chemii? Ostro? U mnie facet, od 1 kl. gimn. nie pyta..