[sezon 7] Dyskusje nad spoilerami
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 65, 66, 67 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Spoilery
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

AnEcZkA3370 Ja również nie mogę sie doczekać :lol: Ogladając Promo mam banana na twarzy :) Co do koncówki ...Myślę że to bedzie coś dobrego OBY! Ale ogladając wywiad z Lisa Eldelstein (nie jestem pewna ) ale mówiła ze ten odcinek sprowadzi Bohaterów na nową droge ... i sie uśmiechnęła :D

Piosenka którą spiewa House "Get Happy"- promo 3 Jest świetna. Obejrzałam kilka filmików i muszę przyznać ze Hugh Laurie zaśpiewał ja najładniej :jupi:

PostWysłany: Sob 15:55, 05 Mar 2011
McvHgb
Rezydent
Rezydent

Miasto: Olsztyn
Powrót do góry

McvHgb

Cytat:
Ale ogladając wywiad z Lisa Eldelstein (nie jestem pewna ) ale mówiła ze ten odcinek sprowadzi Bohaterów na nową droge ... i sie uśmiechnęła
I to mnie tak właśnie zafrapowało. Nie mogę się doczekać, ale najpierw BOMBSHELLS :jupi:. W ogóle zdziwiło mnie, że 20 odcinek będzie w domu Arlene Cuddy. Nie wiem co mam o tym myśleć, ale na teraz chyba wiem komu zabiją weselne dzwony i mam motyle w brzchu ... .
Szkoda tylko, bo taki obrót sytuacji może oznaczać definitywny koniec naszego kochanego serialu :cry:

PostWysłany: Sob 17:16, 05 Mar 2011
AnEcZkA3370
Immunolog
Immunolog

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 7
Ostrzeżeń: 1

Powrót do góry

McvHgb tez bardzo mi sie podoba jak on to spiewa...

a co do koncówki odcinka to mysle podobnie jak McvHgb Lisa sie usmiechała wiec mysle ze to cos dobrego :)

....Wspomnienia....
....Co Było Nie Wróci....

PostWysłany: Pon 9:26, 07 Mar 2011
monia9122
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Powrót do góry

monia9122 Coś bardzo pozytywnego dla Huddy, ale czy dla nas to będzie dobre? To mogłoby oznaczać jedno słowo: KONIEC :(

PostWysłany: Pon 12:57, 07 Mar 2011
AnEcZkA3370
Immunolog
Immunolog

Użytkownik zbanowany

Powrót do góry

AnEcZkA3370 nie mozemy dopuszczac tego do swoich mysli... KONIEC? to nie mozliwe nie realne... nie moze sie to skonczyc tak szybko...

....Wspomnienia....

PostWysłany: Pon 13:18, 07 Mar 2011
monia9122
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Powrót do góry

monia9122 Jakby na to nie patrzeć, to już 7 lat! Nie chcę nawet tak myśleć, ale to jakoś samoistnie buduje się w mojej głowie, nie chcę tego, samo się robi tak :D Wiesz, House będzie już miał Cuddy na STAŁE i Cuddy w młodszym wydaniu za to z jego oczami również. Nawet gdyby tak się skończyło to bardzo chciałabym zobaczyć tą rodzinkę razem. Jak żyją na co dzień, jaki jest ich stosunek do Wilsona i Wilsona do nich. Co u niego w przyszłości będzie słychać. Czy Trzynaście zejdzie się z Chase'm itd! Ja po prostu CHCĘ 8 sezon!

PostWysłany: Pon 14:22, 07 Mar 2011
AnEcZkA3370
Immunolog
Immunolog

Użytkownik zbanowany

Powrót do góry

AnEcZkA3370 ja tez bardzo chce 8 sezon... no to nie mozliwe zeby to sie juz sknczyło... mysle ze 7 sezon jest tylko takim wstepem w to co bedzie potem... ja tez mam swoje głupie mysli ze to jednak sie skonczy ale wiesz moze trzeba miec nadzieje i byc dobrej mysli... przeciez ten serial ma wielka ogladalnosc nie moga zrobic tego wszystkim fanom na całym swiecie i skonczyc serial... to nie mozliwe

....Wspomnienia....

PostWysłany: Pon 14:30, 07 Mar 2011
monia9122
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Powrót do góry

Ale ja jestem dobrej myśli monia9122, tylko są różne spoilery na ten temat, FOX z Universal dalej się kłócą... . Oglądalność, przynajmniej w Polsce szóstego sezonu, spadła. Spada też ogólna oglądalność serialu. Chyba nic nie jest wieczne. Ale ja sobie nie wyobrażam zakończenia zdjęć do House'a!

PostWysłany: Pon 14:50, 07 Mar 2011
AnEcZkA3370
Immunolog
Immunolog

Użytkownik zbanowany

Powrót do góry

AnEcZkA3370 napisał:
Szkoda tylko, bo taki obrót sytuacji może oznaczać definitywny koniec naszego kochanego serialu

A ja myślę, że NIE!
po pierwsze, na pewno wiedzą, że takim wybrykiem pozbawiliby życia wielu fanów (takich ja wierna JA :twisted: )
po drugie, myślę, że nie zakończą tego na ich ślubie, sielance i to wszystko. Tak jakoś mi to do House'iaka nie pasuje :D
po trzecie, uważam, że mając zasób tak cudownych pomysłów, a co dopiero 'po zabrzmieniu weselnych dzwonów' nie skończą na siódmym sezonie.
:shock:
No HALLO! :wink:

Dodano 4 minut temu:

AnEcZkA3370, monia9122 proszę Was, odpędzcie od siebie te szatańskie myśli :twisted:
wszystko będzie dobrze! :D
ahc tam! będzie wspaniale.
Bo w końcu 8 sezon będzie wspaniały... :wink:

PostWysłany: Pon 15:38, 07 Mar 2011
Housetka
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Pochwał: 1

Miasto: Gdańsk
Powrót do góry

Housetka Wiedzieć to oni wiedzą.

Cytat:
na pewno wiedzą, że takim wybrykiem pozbawiliby życia wielu fanów (takich ja wierna JA )
, ale tutaj rządzi FOX i Universal, choć oczywiście, że bez ludzi z planu, scenarzystów, reżyserów, aktorów itd. serialu by nie było.
Cytat:
po drugie, myślę, że nie zakończą tego na ich ślubie, sielance i to wszystko. Tak jakoś mi to do House'iaka nie pasuje
Mi też to nie pasuje, zobaczymy. Będę powtarzała do skutku - ja chcę 8 sezon! I JUŻ!

Jeszcze się 7 nie skończył! A wspaniale to myślę, że będzie na nowo tak od 18 odcinka :)

PostWysłany: Pon 16:18, 07 Mar 2011
AnEcZkA3370
Immunolog
Immunolog

Użytkownik zbanowany

Powrót do góry

AnEcZkA3370 napisał:
Jeszcze się 7 nie skończył!

i ten fakt rozpiera mnie wielką radością! :)

AnEcZkA3370 napisał:
od 18 odcinka

... :twisted: aż nie wiem co o tym myśleć, bo jak tylko o tym myślę to robię się cała miękka :lol:

PostWysłany: Pon 17:55, 07 Mar 2011
Housetka
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Pochwał: 1

Miasto: Gdańsk
Powrót do góry

A co będzie w 18 odcinku :?:

PostWysłany: Pon 18:44, 07 Mar 2011
Dark1624
Student medycyny
Student medycyny

Powrót do góry

Dark1624 Polecam zajrzenie do SPOILERY! :D Przede wszystkim powrót Trzynaście i wiele wiele innych, dobrych rzeczy! :D

PostWysłany: Pon 20:04, 07 Mar 2011
AnEcZkA3370
Immunolog
Immunolog

Użytkownik zbanowany

Powrót do góry

Jest to pierwszy odcinek którego boję się obejrzeć,bradziej bałam się chyba tylko matury z matematyki ;(

"Jaki ból sprawia uświadomienie sobie nicości i błahości celu naszych oczekiwań, gdy zostają wreszcie spełnione! Lepiej jest jest czekać, spodziewając się rzeczy nieosiągalnych nawet, niż mieć wiedzę, że się posiada nikły zaledwie cień dawnych pragnień"

PostWysłany: Wto 17:15, 08 Mar 2011
diabelek91
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Pochwał: 4

Miasto: Pionki
Powrót do góry

to naprawdę koniec huddy, czy spoilery mówią coś o ich powrocie do siebie?

PostWysłany: Wto 21:50, 08 Mar 2011
angelikap-1990
Student medycyny
Student medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Spoilery Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 65, 66, 67 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91  Następny
Strona 66 z 91

Skocz do: